دوستان پیشاپیش از پاسخ بی منت تان سپاسگذارم
من مدارکم را 1 سال پیش ترجمه کردم و تاییده دادگستری گرفتم. میخاستم بدونم آیا سفارت این مدارک را تایید می کنه؟(1 سال از تاریخ ترجمه و تاییدشان می گذرد) یا باید دوباره ترجمه وتایید کنم؟
روز خوش
دوستان پیشاپیش از پاسخ بی منت تان سپاسگذارم
من مدارکم را 1 سال پیش ترجمه کردم و تاییده دادگستری گرفتم. میخاستم بدونم آیا سفارت این مدارک را تایید می کنه؟(1 سال از تاریخ ترجمه و تاییدشان می گذرد) یا باید دوباره ترجمه وتایید کنم؟
روز خوش
دوستان پیشاپیش از راهنمایی بی منت تان سپاسگزارم
من مدارکم را یک سال پیش ترجمه کردم و تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه هم گرفتم. میخواستم بدونم سقارت این مدارک را تایید می کنه یا نه؟ آخه یک سال از تاریخ ترجمه و تاییدشان میگذره.
روز خوش
ممنون از پاسختون
کسی میدونه سفارت مدارکی که تاریخ ترجمه اشان بیشتر از چند ماه باشه را تایید نمیکنه؟
ممنون
سلام دوستان من می خوام دالترجمه خوب سراغ دارید من می خوام واسه فزصت مطالعاتی المان مدارکمو بدم واسه ترجمه. چه مدارکی لازم هست واسه ترجمه. من با همسرم که کارمنده و دختر 5 سالم می خوام برم واسه اونها چه مدارکی واسه ترجمه لازم هست. لطفا راهنمایی کنید خیلی محتاجم ممنون
سلام دوستان من می خوام دالترجمه خوب سراغ دارید من می خوام واسه فزصت مطالعاتی المان مدارکمو بدم واسه ترجمه. چه مدارکی لازم هست واسه ترجمه. من با همسرم که کارمنده و دختر 5 سالم می خوام برم واسه اونها چه مدارکی واسه ترجمه لازم هست. لطفا راهنمایی کنید خیلی محتاجم ممنون دوستان لطفا جواب بدینننننننننننننن
یعنی استفاده از گوگل انقدر سخته !!!!
http://ekfam.ir/Default.aspx?tabid=242
لیست هزینه هایی که میگیرن اینجا هست یه وقت سرتون کلاه نره
http://ekfam.ir/Portals/2/documents/...-26-144636-907
سلام دوستان،
توی پستای قبلی عده ای گفتن که برای درخواست ویزای دانشجویی نیاز به تایید مدارک توسط سفارت برای روز مصاحبه نیست، عده ای هم گفتن که حتما لازمه. چیزی که من دیدم توی چک لیست مدارک باید تایید شده ی سفارت باشد، توی لینک دیگه ای هم (پی دی اف) با عنوان تایید و تصدیق مدارک تحصیلی ایرانی و کپی آنها (به روز شده در تاریخ: فوریه 2016) اومده که: جهت ارائه درخواست ویزا و برای اخذ پذیرش از یک دانشگاه آلمانی باید کپی های ترجمه مدارک و کپی اصل مدارک خود را به تایید سفارت آلمان برسانید. ولی تو لینک دیگه ای (پی دی اف) با عنوان برگه راهنما جهت اخذ تقاضای روادید برای تحصیل و دوره دکترا دقیقا این مطلب آورده شده که: اطفا توجه داشته باشید که در مورد مدارک ذیل، تایید سفارت الزامی نیست:
* مدارک تحصیلی پایانی مربوط به کلیه دوره های تحصیلی دانشگاهی
....
حالا با توجه به اینکه پروسه تایید مدارک خیلی وقت گیره و در صورت الزامی نبودن ارزش وقت گذاشتن رو نداره بویژه اگه ساکن تهران نباشیم و فقط به خاطر تایید مدارک بخوایم بریم سفارت لطفا اگه کسی بدون تایید مدارک درخواست ویزا داده راهنمایی کنه.
ممنون
ببینید من تجربه خودم رو بهتون میگم
یک هفته قبل از مصاحبه یعنی 10 می من رفتم برای تایید مدارک برای ویزا.
بعد از کلی توی صف ایستادن رفتم داخل و گفتن که برای ویزا نیازی به تایید مدارک نیست. با همین ترجمه ها بیاید برای مصاحبه و وقتی نتیجه ویزا اوکی شد میتونید 1 سری رو به رایگان تایید کنید.
بهترین راه برای مطمئن شدن از این موضوه تماس با سفارت هست.
امکان پاسخگویی به پیام خصوصی وجود ندارد.لطفا سوالات خود را در تاپیک مربوطه مطرح کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)