اولا واقعا از شما ممنونم بابت اینکه این اطلاعات را قرار می دهید و اصلا این تاپیک را راه انداختید. ثانیا امیدوارم اپلایتان موفقیت آمیز باشد.
خواهش میکنم اگر امکانش هست به بنده هم راهنمایی های لازم را برسانید تا آنجا که متوجه شدم شما دانشجوی رشته زبان و ادبیات فرانسه هستید. بنده دانشجوی رشته ادبیات تطبیقی دانشگاه علامه طباطبایی هستم. متاسفانه این رشته در ایران نوظهور است و طراوات و شکوفایی چندانی ندارد ولی خداروشکر به دلیل علاقه ام مطالعاتم را در نقد ادبی و مطالعات فرهنگی پیش برده ام و پایان نامه ام هم در مورد نقد ادبی روانکاوانه در شعر است. خب هدف اصلی من واقعا اپلای است چون این رشته متاسفانه در دکتری وجود ندارد و بنده هم علاقه ام در ادبیات تطبیقی فارسی-انگلیسی و نظریه و نقد ادبی می باشد.
دنبال این رشته در کانادا و آمریکا گشته ام. کمی زبان فرانسه میدانم فقط اما به زبان انگلیسی تسلط خوبی دارم و احتمالا تافلم را در ماه های آتی میگیرم. قصد من این است که امسال اپلای کنم. معدلم هم 18.78 است.
در کانادا دانشگاه های کمی وجود دارد ولی واقعا احتمال پذیرش بیشتر به نظر می رسد. خودم به دانشگاه آلبرتا علاقمند بودم که حس میکنم اسم رشته رو کمی تغییر داد و با پرسو جوهام فک کنم سختگیره و البته تافل 100 میخواد برای این رشته. گزینه بعدی همین دانشگاه مونتراله که نمیدونم چطوره شما باید بگین و اخیرا خیلی خوشبین به دانشگاه اونتاریو وسترن شدم که به نظر دانشگاه متوسط و خوب با احتمال پذیرش بالای ایرانی ها می آید. در مورد دانشگاه های آمریکا اطلاعات چندانی ندارم. اگر اتریش فاند بدهد هم گزینه خوبی است. البته مقطع دکتری فول فاند است من هم برای دکتری اپلای میکنم اما احتمال پذیرش کم است و واقعا سخت است.
نظرتان چیست؟ به نظرتان رو کدوم دانشگاه سرمایه گذاری کنم؟
ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)