صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 57

موضوع: مسائل مربوط به Appeal (اعتراض به نتایج)

ApplyAbroad Veteran
    ali-composite آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- Linkoping University

پیش فرض پاسخ : تجربیات کسانی که نسبت به نتیجه خود اعتراض کرده اند (سوئد پائيز 2010 )

منم یه تجربه اینجا می گم به درد آیندگان بخوره.من در تاریخ 5 ژانویه درخواست ریپورت تافل کردم.اما این نمره هیچ وقت به این استودرای بی در و پیکر نرسید و هیچ کسی هم تا 5 روز مونده به نتایج نهایی اعلام بشه هیچی بهم نگفته بود.طی اون 5 روز که تازه زحمت کشیدن و یکی یکی انتخاب هامو ریجکت می کردن باهاشون صحبت کردم و مشکل رو توضیح دادم.دو تا انتخاب آخرم که به ظاهر دانشگاه های بدتری بودن که اصلا قبول نکردن تافلمو اینترنتی چک کنند.دوتا انتخاب اولم هم یکی گفت ما شما رو به خاطر معدل رد کردیم!اما الان می بینم یکی از بچه های با معدل نزدیک من از لینکوپینگ قبولی داره!!! و انتخاب دومم هم که BTH بود ظاهرا پای تلفن خوب برخورد کردن.و نمرمو چک کرد و گفت می ری تو بررسی.اما در نهایت اونم اپلیکیشن منو رد کرده.

خلاصه که به نامردی تمام از دور انتخاب خارج شدم در حالی که در این مدت هر وقت به هر کدوم ایمیل می زدم می گفتن در حال بررسی هستیم و نتایج اعلام بشه می فهمی.حالا دارم امروز فرم های اعتراض و مدارک نشون دهنده ارسال نمره زبان رو براشون می فرستم.البته زیاد برام فرقی نداره دیگه که چی بشه چون نمیرم سوئد دیگه فقط می خوام ببینم آیا اینقدر انصاف دارن که بفهمن من این وسط تقصیر نداشتم یا نه مثل مملکت خودمون...
    Wish all of You LUCK.
    I am not in this site anymore.Alireza

Senior Member rf.ariyapour آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Saarland University

پیش فرض پاسخ : تجربیات کسانی که نسبت به نتیجه خود اعتراض کرده اند (سوئد پائيز 2010 )

دوستان من هم دارم مدارک Appeal رو آماده میکنم که شاید فرجی شد. من میخوام ریز نمرات جدیدم رو که 24 واحد دیگه که ترم پیش پاس کردم رو هم شامل میشه براشون بفرستم و بگم که آقا من دارم فارغ میشم و شرایط من هم از یه سری از کسایی که پذیرش گرفتن بهتره.(معدل 14.97 و معدل دو سال آخرم 17.2 هستش) دیگه نمیدونم. دارم تمام تلاشم رو میکنم، حالا اگه شد که هیچی اگه نشد واسه سال بعد واسه کانادا اقدام میکنم.

Senior Member rf.ariyapour آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Saarland University

دوستان یه سوال داشتم. تو قسمت Personal code no تو فرم Appeal چی باید بزنیم؟

ApplyAbroad Veteran
    ali-composite آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط rf.ariyapour نمایش پست ها
    دوستان یه سوال داشتم. تو قسمت Personal code no تو فرم Appeal چی باید بزنیم؟
    تو selection notification هستش.بالای صفحه اول همون پی دی اف.

Junior Member

من تو LUND با مریت 700 شدم رزرو 31ام ,در حالیکه هم معدلم خوب بوده و هم iBT نمره ام بالا بوده . به نظرتون اعتراض میتونه تاثیر داشته باشه ؟ (اینقدر دم در سفارت شلوغه که آدم وحشت میکنه بره دوباره مدارک تایید کنه!) اگر کسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه, زمان کمه

ApplyAbroad Veteran
    ali-composite آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrafarin نمایش پست ها
    من تو LUND با مریت 700 شدم رزرو 31ام ,در حالیکه هم معدلم خوب بوده و هم iBT نمره ام بالا بوده . به نظرتون اعتراض میتونه تاثیر داشته باشه ؟ (اینقدر دم در سفارت شلوغه که آدم وحشت میکنه بره دوباره مدارک تایید کنه!) اگر کسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه, زمان کمه
    اکثر دوستان میگن نتیجه ای نداره و نباید دل بست.اما من دوستانی که اونجا هستن و خود مسولین دانشگاه ها که مشکلمو می دونستن بهم گفتن فقط تو پریود زمانی اعتراض ها حرفتو بررسی میکنیم!حالا راست ودروغش با اونا.
    ضرری که نداره.فقط یه پول پسته دوست عزیز.خدا رو چه دیدی شاید نتیجتو عوض کردن.بازم خودت می دونی.

ApplyAbroad Champion
    m0h3n آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Science, University of Bonn

دوستان،

واسه اعتراض این مطلب مهم هست.. اگر شرایط اعتراض کردن رو ندارید پولتون رو دور نریزید...

Restrictions regarding appeals

Only decisions about general and specific entry requirements may beappealed.

Late or incomplete applications, cancelled programmes or the
    selection result as such do not constitute grounds for an appeal.

Furthermore, you may not make an appeal if your supporting documentation
    arrived after the deadline for submitting documents.

When one helps another, Both gain in strength
    جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !

سلام دوستان

من برای لیسانس برای 3 تا رشته ی تقریبا مشابه (international business) اپلای کرده بودم که چند ساعت پیش پیغام اومد که هر سه تا برای من حذف شده اند؛ قبل از اعلام نتایج زیر هر 3 تا انتخابم هم نوشته بود که من Mathematics Course C and English course B رو ارائه ندادم بهمین دلیل unqualified شدم... با اینکه پیش دانشگاهی رو براشون فرستاده بودم!!!
    من یک بار 2009 مدارک براشون فرستاده بودم که مدرک پیش دانشگاهی رو شامل نمیشد... ولی این بار (پاییز 2010) که اپلای کردم مدارک کامل رو 28 فوریه تونستم بفرستم که 4 مارچ رسیده دستشون؛ مدارکم (دیپلم و پیش دانشگاهی ریاضی+ ریز نمرات + آیلتس 6 + چند تا مدرک دیگه) و + یه نامه نوشتم و کامل توضیح دادم که چرا دارم مدارکم رو دیر میفرستم. (به غیر از سوئد جای دیگه ای هم اپلای کردم...)

حالا به نظر شما اینا اومدن بر اساس مدارک پارسالی انتخابهای منو بررسی کردند و مدارکی که 4 مارچ دستشون رسیده رو بررسی نکردند...یا چون Late شدم اومدند همه انتخابامو حذف کردند؟

فرم اعتراض رو پر کردم نمیدونم بفرستم یا نه!...ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ویرایش توسط peymanhajavi : May 13th, 2010 در ساعت 03:10 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanhajavi نمایش پست ها
    سلام دوستان

من برای لیسانس برای 3 تا رشته ی تقریبا مشابه (international business) اپلای کرده بودم که چند ساعت پیش پیغام اومد که هر سه تا برای من حذف شده اند؛ قبل از اعلام نتایج زیر هر 3 تا انتخابم هم نوشته بود که من Mathematics Course C and English course B رو ارائه ندادم بهمین دلیل unqualified شدم... با اینکه پیش دانشگاهی رو براشون فرستاده بودم!!!
    من یک بار 2009 مدارک براشون فرستاده بودم که مدرک پیش دانشگاهی رو شامل نمیشد... ولی این بار (پاییز 2010) که اپلای کردم مدارک کامل رو 28 فوریه تونستم بفرستم که 4 مارچ رسیده دستشون؛ مدارکم (دیپلم و پیش دانشگاهی ریاضی+ ریز نمرات + آیلتس 6 + چند تا مدرک دیگه) و + یه نامه نوشتم و کامل توضیح دادم که چرا دارم مدارکم رو دیر میفرستم. (به غیر از سوئد جای دیگه ای هم اپلای کردم...)

حالا به نظر شما اینا اومدن بر اساس مدارک پارسالی انتخابهای منو بررسی کردند و مدارکی که 4 مارچ دستشون رسیده رو بررسی نکردند...یا چون Late شدم اومدند همه انتخابامو حذف کردند؟

فرم اعتراض رو پر کردم نمیدونم بفرستم یا نه!...ممنون میشم راهنمایی کنید.
    دوست عزیز فکر می کنم علتش late شدن شما باشه ، شما تقریبا بیش از یک ماه مدارک رو دیر به دستشون رسوندید .
    رشته های International Business هم معمولا خیلی متقاضی دارند ، من انتخاب اولم این رشته توی Umea بود که با MR440 شدم رزرو 32 .

نقل قول نوشته اصلی توسط amirkp نمایش پست ها
    دوست عزیز فکر می کنم علتش late شدن شما باشه ، شما تقریبا بیش از یک ماه مدارک رو دیر به دستشون رسوندید .
    رشته های International Business هم معمولا خیلی متقاضی دارند ، من انتخاب اولم این رشته توی Umea بود که با MR440 شدم رزرو 32 .
    تشکر برای پاسختون amirkp ، انتخاب اول من هم Umea, International Business هستش!

من با Studera تماس گرفتم و به یکی از مسئولین مربوطه موضوع رو کاملا توضیح دادم... بعد از چند دقیقه معطل شدن پشت خط، گفت که بله حق با شماست!... ما مدارک جدید شما رو دریافت کردیم (تو پروفایلم هم تاریخ دریافت مدارک رو زدند) ولی تصمیم گیری برای انتخابهایی که داشتید بر اساس مدارکی بود که سری اول فرستاده بودید! و بعدش گفت که همکار من داره مدارکتون رو بررسی میکنه و بهتون E-mail میزنه که چیکار کنید!...و ازشون پرسیدم که حالا این انتخابام رو با مدارکی جدیدی که فرستادم بررسی میکنید؟ گفت آره، گفتم پذیرش چی؟ گفت اگه مدارکتون کامل باشه پذیرش میگیرید!....

ما اون ایمیل رو دریافت کردیم، گفته اند که چون مدارک شما بعد از ددلاین به دست ما رسیده به همین خاطر شما باید با دانشگاههایی که انتخاب کرده اید تماس بگیرید و گفته میدونید که مدارکی که بعد از 1 فوریه برسه Late لحاظ میشه و Late Applications در برخی رشته ها مورد بررسی قرار میگیره اما این مورد توسط دانشگاه مورد انتخابتان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

من 3 تا انتخاب داشتم یعنی باید با هر 3 تا دانشگاه تماس بگیرم یا فقط انتخاب اولم؟ حالا چی میشه؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)