صفحه 41 از 102 نخستنخست ... 31323334353637383940414243444546474849505191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 1018

موضوع: تحصيل در مجارستان

پیش فرض پاسخ : تحصيل در مجارستان

نقل قول نوشته اصلی توسط zaniarbrk نمایش پست ها
    اما اینکه بدون تحقیق پاشدین و رفتین جایی مثل دبرسن، اینو نباید بسط بدین به تمام دانشگاههای مجارستان ،
    من میتونم ساعتها با شما بحث کنم در مورد سطح دانشگاه سملوایز و سگد .
    خوب شما اگه خودتوناز همه جا رونده و مونده نبودین چرا یک کشور بهتر نمیرفتین از اول؟ پس معلوم خودتون هم مثل آدمای دور برتون بودین دیگه ، و اینکه، احتمالا جزء اقشاری هستین که فکر میکنن چون مدرک زبان نداره، پس یهویی با به قول خودتون آیلتس ۲ میرم میشینم سر کلاس آره؟ نه برادر من در دیذی بازه حیای گربه کجا رفته، شما هرجای دنیا درس بخونین هیچ استادی برای شما تفهیم مطلب نمیکنه! استاد کارش معرفی تاپیک، معرفی تکست بوک، پرزنتیشن هفتگی ، رفع اشکال و امتحان گرفتنِ، این شمایین که باید تکست بوک مطالعه بفرمایین، های لایت بفرمایینش، نت بردارین، و مطالب گنگ رو بعد از ینکه از یوتیوب و جای دیگه پیدا نکردین از استادتون بپرسین!
    و گرنه بله، این روش درس دادن مهدکودکی ، تو مجارستان که هیچ، تو هیچ جای دنیا وجود نداره .
    لطفا شکستهای خودتون رو در زندگی بپذیرین ، و گردن این و اون نندازین، بگین کوچیک بود ، سخت بود، نتونستم بخونم، کسی که کاری باهاتون نداره که برادر من!
    اینجا تا دلتون بخواد دانشجو موفق و دیسمیسی ناموفق داریم،
    اینکه شما میفرمایید که دانشگاه های دیگری مثل سگد فرق دارند، خواستم بگم که حدود پنج سال پیش یکی از همکلاسی های کره ای من که از لحاظ علمی متوسط رو به ضعیف بود و نتونست تو انگلیس بعد از کالج جایی قبول بشه، بلافاصله رفت همین دانشگاه سگد و الان داره پزشکی میخونه، البته دختر خیلی خوبی بود ولی از نظر علمی پایین بود، شاید هم این یه مورد استثنا بوده ولی برای پزشکی در جای خوب نباید اینگونه استثناها باشه، یه سایت خوب هم که جدیدا پیدا کردم هست http://www.stexx.eu که میتونید نظرات دانشجوهایی که در یک دانشگاه خاص درس خوندند رو پیدا کنید.
    یاد خدا در همه حال، همه مسائل را حل میکند.
    Every single choice you have ever made in your life, has brought you to this exact moment, reading this exact sentence. Have a good day
    اللهم أدر الحق معه حيث دار. (; I went my own way

Member
    رشته و دانشگاه
    pharmD,UMSU

به نقل از سفارت جمهوری اسلامی ایران : قابل توجه متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه های مجارستانبه اطلاع کلیه دانش آموزانی که در سال تحصیلی (1396-1395) 2016-2017 برای ادامه تحصیل قصد عزیمت به کشور مجارستان را دارند, می رساند :
    جهت تشکیل پرونده تحصیلی و استفاده از تسهیلات غیر ارزی (مهر خروج دانشجویی و غیره ...) بایستی مدارک رسمی دیپلم و پیش دانشگاهی اخذ شده از وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران را دارا باشند.
    از آنجا که سفارت جمهوری اسلامی ایران مجوزی برای تایید مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی ندارد , بدیهی است مدارک و ریز نمرات صادره از سوی آموزشگاههای آمادگی کنکور (تحت هر عنوان اعم از کالج و یا غیره ) مورد تایید سفارت نمی باشد.
    بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران – بوداپست

Junior Member

سلام من از دانشكاه براي اين ترم پذيرش دارم يه چند تا سوأل داشتم . مانده حساب پدرم براي نشان دادن به سفارت چقدر بايد باشه ؟ و اينكه چند تا سند خونه لازم هست براي نشان دادن به سفارت ؟ من يه حساب دو نفره با پدرم باز كردم و گردش حساب ٣ ماه و ميتونم ببرم چون به ٦ ماه نميرسه اون هم ايا مشكلي ايجاد مي كنه ؟
    ممنون ميشم اگر كسي كمكم كنه .

Member fgh1372 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dentistry,Debrecen

سلام مانده حساب حداقل ۵۰-۶۰ میلیون
    اگر قراره همراه داشته باشید هرچی گردش و موجودی حسابتون بهتر باشه شانس گرفتن ویزا همراه تونم بیشتره
    یک سند مالکیت کافیه
    اگر حسابی باشه که ۶ماه گردشو داشته باشه فکر کنم بهتر باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط Kiyana23 نمایش پست ها
    سلام من از دانشكاه براي اين ترم پذيرش دارم يه چند تا سوأل داشتم . مانده حساب پدرم براي نشان دادن به سفارت چقدر بايد باشه ؟ و اينكه چند تا سند خونه لازم هست براي نشان دادن به سفارت ؟ من يه حساب دو نفره با پدرم باز كردم و گردش حساب ٣ ماه و ميتونم ببرم چون به ٦ ماه نميرسه اون هم ايا مشكلي ايجاد مي كنه ؟
    ممنون ميشم اگر كسي كمكم كنه .
    سلام.ميشه لطفا بفرمائيد از كدو دانشگاه پذيرش دارين ؟چون من دارم براي پسرم اقدام مي كنم .اگه كمك كنيد ممنون ميشم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط khatonkhanoom نمایش پست ها
    سلام.ميشه لطفا بفرمائيد از كدو دانشگاه پذيرش دارين ؟چون من دارم براي پسرم اقدام مي كنم .اگه كمك كنيد ممنون ميشم
    خواهش ميكنم من از دانشگاه الته پذيرش دارم رشته ادبيات انگليسي من از طريق يكي از دوستام اقدام كردم باز اگر سوالي بود در خدمتم .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد میکروبیولوژی . آزاد واحد تنکابن

سلام
    من ارشد میکروب دارم از دانشگاه ازاد
    برای دکترا رشتم د این کشورر کسی میتونه ی دید کلی بهم بده ؟ اینکه هزینه ها چطور هست با فرض اینکه فقد پدیر ش بگیرم بدون کمک هزینه . مدرک زبان و نمرش.
    ممنون میشم

Junior Member

سلام كسي هست اينجا كمك كنه به من مشكلي دارم در رابطه با مدارك سفارت .

Member fgh1372 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dentistry,Debrecen

بفرمایید مشکلتون رو

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fgh1372 نمایش پست ها
    بفرمایید مشکلتون رو
    من پدرم فوت شده اسپانسر پدر بزرگم و معرفي كردم بعد الان بايد به سفارت اشتغال به كار نشون بدم و پدر بزرگم باز نشسته هستن گواهي باز نشستگي كافي هست ؟ مادرم هم خانه دارن واقعأ نميدونم بايد چه كاري انجام بدم ٢ هفته ديگم وقته سفارت دارم . و ٢٤ سال هم هست توي خونه كار ميكردم و مدركه تحصيلي هم ندارم ولي ٢ تا زبان بلدم و تو خونه خصوصي زبان تدريس ميكردم اين گپ تحصيلي هم تازه امروز شنيدم واقأ گيج شدم ممنون ميشم اگر شما بتونيد كمكم كنيد .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)