سلام.من دیروز سنجش امتحان داشتم. خیلی محیط خوبی هست. از هر لحاظ. موقع ورود یه نگهبان واقعا خوش اخلاق نشسته بود و خیلی خوب راهنمایی میکرد. وارد یه سالن کوچک میشدیم و کمدها اونجا بود. اندازه تقریبا در حد یه کیف زنانه. من با خودم آب معدنی برده بودم ولی نذاشتن داخل. سر میز هیچ خوراکی نمیذارن ببری.
یه نفر مدارک رو بررسی میکنه و عکس رو تطبیق میده. یه نفر با دستگاه کل بدن رو چک میکنه. وارد یه اتاق دیگه میشی یه نفر یه فرم دستش هست و نمیدونم چی مینوشت. پرسید کدوم سالنی. گفتم A. پرینت ثبت نام لازم نیست فقط همین ای بی سی یادتون باشه. بعد نشستم عکس گرفت. شماره کابینم رو گفت. یعنی انتخاب کابین دست شما نیست. رفتم داخل همون عکسم رو مانیتور بود.
در مورد صدا اگه هدفون از اول رو گوشتون باشه اذیت نمیشید. خیلی خوب صداها رو میگیره. کامل گوشتون داخلش قرار میگیره.
مراقبین قدم میزنند ولی چون هم موکت هست و هم هدفون عالی اذیت نمیشید. البته من کابینم ردیف اول بود. شاید کسایی که پشت سرم بودند از راه رفتن مراقبین حواسشون پرت بشه.
کابینها قبلا توسط دوستان توصیف شده. دقیقا همون طوره. چپ و راست چوبی. روبرو شیشه ای که نصفش فقط مات هست. روی میز هم یه بخشی شیشه ای هست. دو تا خودکار سر میز بود من خودم دو تا هم خودکار بردم داخل. بجز خودکار و مداد هیچی نمیذارند. پوشش کاری نداشتند. واقعا جدی بودند تو کارشون و مطمئنم هر کوچکترین مورد رو گزارش بکنند. پس سعی نکنید کارای عجیب غریب و غیرمتعارغی انجام بدید. خود محیط جای آرامی هست. نورش متناسب هست. سه تا برگه ابی چرکنویس و یه فرم روی میز بود که پر کردم. من فقط یه برگه استفاده کردم برا لیسنینگ و زمان استراحت همونو عوض کردم که برا اسپکینگ همه برگه ها خالی باشه. خودشون اول ازمون گوشزد میکنند که زمان بریک هیچی ننویسید. زمان بریک هم یه نفر شسته روبروی کمدها که نرید سراغ یادداشت یا چیزی ولی من رفتم و با خودم خرما برده بودم طوری وایستادم که ببینند فقط خوراکی برمیدارم. آوردم و اینطرف خوردم که شک نکنند. چون از بلندگو گفتند که حق ندارید زمان استراحت سراغ کمد برید و یادداشت هاتون رو ببینید. من ۲ دقیقه از زمان استراحتم مونده بود برگشتم و چون همین فروم خوندم که بعضی متهم به گوش دادن به بغل دستی شون شدن خودم پا شدم و به مراقب گفتم منتظر باشم تا زمان استراحت خودش تموم بشه؟ چون گزینه ای برای شروع امتحان نداشت. اولش گفت اره ولی بعدش اومد یه کد زد و من شروع کردم.
بین ریدینگ و لیسنیگ دست خودتون هست که ادامه رو بزنید. سعی نکنید زیاد فاصله بندازید چون مراقبین همه جا هستند و حواسشون هست. من در حد ۴۰-۵۰ ثانیه شایدم کمتر استراحت کردم و ادامه دادم. موقع شروع اسپکینگ هم تست صدا دوباره انجام میشه ولی ازینجا به بعد اگه درست خاطرم باشه خودش از یک سوال به سوال دیگه منتقل میشه و دست شما نیست.
صندلی ها راحت و دسته دار هست.
مدارک من: شناسنامه ازین قدیمی قرمزها ولی کاملا سالم و بدون حتی یه تا شدگی، کارت ملی قدیمی، گواهینامه جدید و الکترونیک. هیچ مشکلی هم پیش نیومد و قبول کردن و خیلی راحت رفتم داخل.
کلا چیزایی که یادم بود نوشتم. بازم موردی برا توصیف مرکز سنجش یادم بیاد اضافه میکنم
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم
یه نکته هم یادم افتاد نمیدونم کجا باید اینو مینوشتم. گزینه undo هم در نرم افزار امتحان اصلی در قسمت رایتینگ وجود داشت.
علاقه مندی ها (Bookmarks)