صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 5678910111213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 157

موضوع: برگه عبور (وارد شدن به ایران بدون گذرنامه)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برگه عبور (وارد شدن به ایران بدون گذرنامه)

آیا امکان استفاده از پروازهای داخلی ترکیه با استفاده از برگه عبور موقت و بدون پاسپورت ایرانی وجود داره؟

Member
    رشته و دانشگاه
    economics,Uni of Tehran

دوستان، تو سایت کنسول ایران نوشته 4تا عکس 6*4
    ولی بچه ها تو فروم نوشتن 2تا عکس فقط ازشون تحویل گرفتن
    ظاهرا همون دوتاست، درسته؟

Member
    رشته و دانشگاه
    economics,Uni of Tehran

امروز چنین درخواستی رو دادم
    ساعت 10:10 رسیدم داخل؛ ساعت 11:40 هم خارج شدم(نگهبان حدود 11:20 در کنسول رو برای ورود بست؛ طبق همین یه تجربه م، توصیه میکنم یا خیلی زود برید که نوبت تون زود باشه، یا آخر وقت (11) برید که افراد معمولی کارشون تموم شده باشه و سریع نوبت تون بشه)
    یه برگه ای هست روی یه قفسه ای وسط کنسول گری ه
    ده دقیقه طول میکشه پرکنید
    5شنبه ظهر وقت سفارت؛ بهم گفت جمعه صبح (8:30-11) بیا تحویل بگیر(نوبت هم نمیخواد بگیری، فقط رسید سفارت رو بیار)
    ضمنا کپی پاسپورت (صفخه اول) رو ازم گرفت؛ پاسپورت رو چون هنوز سفارت نرفته بودم، نگاه کرد
    دو تا عکس هم میخواد (من 3*4 دادم بهش؛ اوکی بود)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mr_masoudnia نمایش پست ها
    امروز چنین درخواستی رو دادم
    ساعت 10:10 رسیدم داخل؛ ساعت 11:40 هم خارج شدم(نگهبان حدود 11:20 در کنسول رو برای ورود بست؛ طبق همین یه تجربه م، توصیه میکنم یا خیلی زود برید که نوبت تون زود باشه، یا آخر وقت (11) برید که افراد معمولی کارشون تموم شده باشه و سریع نوبت تون بشه)
    یه برگه ای هست روی یه قفسه ای وسط کنسول گری ه
    ده دقیقه طول میکشه پرکنید
    5شنبه ظهر وقت سفارت؛ بهم گفت جمعه صبح (8:30-11) بیا تحویل بگیر(نوبت هم نمیخواد بگیری، فقط رسید سفارت رو بیار)
    ضمنا کپی پاسپورت (صفخه اول) رو ازم گرفت؛ پاسپورت رو چون هنوز سفارت نرفته بودم، نگاه کرد
    دو تا عکس هم میخواد (من 3*4 دادم بهش؛ اوکی بود)
    ببخشید بعد از گرفتن جواب،پاسپورت و مدارکتون رو تله پرفورمنس پست میکنه ایران؟

Member
    رشته و دانشگاه
    economics,Uni of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط negin_263 نمایش پست ها
    ببخشید بعد از گرفتن جواب،پاسپورت و مدارکتون رو تله پرفورمنس پست میکنه ایران؟
    نه، پیکاپ باید بکنید(حدود 100-120 دلار پول ش میشه، یه چند روزی هم طول میکشه به دستتون برسه)
    البته من یکی از بستگان، ساکن استانبول بود، ایشون زحمت شو میکشه برام میگیره(موقع تحویل مدارک تو تله پرفورمنس میپرسن چطور مدارک رو پس بدیم؛ گفتم یکی میاد میگیره ازتون، یه رسید اپلیکیشن داد+یه صفحه وکالتنامه؛ ضمنا گفت وقتی طرف میاد، علاوه بر اونها، آی دی عکس دار شما+هم آی دی خودشو بیاره)

تجربه شخصی من از سفر به استانبول جهت ویزای انگلیس
    با سپاس از عزیزانی که تجربشونو در اختیار ما قرار دادند تا کارمون راحت تر انجام بشه منم سعی میکنم مختصر مراحل کار و توضیح بدم.
    من و همسر و فرزندم برای 15 جون ساعت 12.30 وقت tls داشتیم.
    (ابتدا بگم خدمتتون برای عزیزانی که میخان هزینه کمتری برای جابجایی در سفر پرداخت کنند مترو و اتوبوس و تراموا رو پیشنهاد میکنم .هم سریعه هم ارزان و هم ایمن.نقشه خطوط رو رو از فرودگاه به راحتی میتونید تهیه کنیدو موقعیت هتل رو با اون به خاطر بسپرید..کارت مترو هم همه جا میشه تهیه کرد و قیمت خود کارت 6 لیره و میتونی همه جا شارژ کنی و همزمان برای چند نفر استفاده کنی.برای هر نفر در هر مسیر خدود 2 لیر برابر با 2400 تومان کم میکنه....)
    برای برگه ی خروج و سفارت ایران 1 روز زودتر رفتیم و13ام عصر وارد استانبول شدیم. فرداش صبح اول وقت به تنهایی رفتم سفارت ایران که در انتهای خیابان انکارا بود.هتل ما نزدیک تکسیم بود و من با 2 خط مترو به اونجا رفتم(از تکسیم یه خط تک ایستگاهی داره تا ایستگاه kabatas و از کاباتاس تغییر خط و با تراموای رو زمینی 4 ایستگاه بعد sirkici پیاده میشید و به سمت انتهای خیابان انکارا پیاده حدودا 10 دقیق سربالایی- سر جمع کمتر از 1 ساعت)وارد سفارت شدم یه سالن بسیار کوچک با گنجایش حدود 20 نفر – شماره گرفتم وفرم برای هر نفر مجزا پر کردم و وقتی نوبتم شد مدارکی که تحویل دادم بر خلاف نوشته های سایت فقط 2 عکس 3*4 یا 6*4 و کپی پاس بود.نیازی به حضور بقیه اعضا خانواده هم نبود.
    در کل حدودا 1 ساعتی اونجا بودم و برگشتم.در خصوص گرفتن برگه هم گفت فردا آمده است و با قبض سفارت بیاید بگیرید که البته من فردا ظهر چون وقت سفارت داشتم گفتم پس فردا میام.
    فرداش از میدون تکسیم باز با مترو رفتیم tls.
    این دفتر در پروفیلو مال قرار داره که تو نقشه حتما پیداش کنید تا مسافتتون و بدونید چقدره.از تکسیم راه زیادی نیست.من و همسرم با پسر 2 سالم به راحتی با یه خط مترو10 دقیقه ای و 15 دقیقه پیاده روی ساعت 11 اونجا بودیم.(مترو ایستگاه تکسیم خط Haciosman سوار شدیم و 2 ایستگاه بعد Gayrettepe پیاده شدیم و به سمت profilo center رفتیم)طبقه دوم دفتر سفارت بود و وارد شدیم.فرم application و تحویل دادم و مامور با لیست مطابقت داد و گفت صدا میکنه.وفت ما 12.30 بود ولی 11.30 رقتیم داخل.مرکز تمیز و مرتب و با نظمیه(برعکس سفارت ایران)
    نشستیم تا اسممون رو تابلو اومد.رفتم مدارک و تحویل دادم و رسید گرفتم.به به راهروی دیگه رفتیم برای اثر انگشت و عکس.و تمام.همه مراحل در نیم ساعت.)
    فرداش مجدد به سفارت ایران رفتم و با 1 ساعت معطلی برگه خروج و گرفتم.
    برای خروج ار ترکیه قبل ار اینکه وارد passport check بشین به قسمت رییس بخش برید تا برگه خروج و کپی پاسپورتتونوچک کنه و مهر روی کارت پرواز بزنه بعد تو صف مثل سایرین قرار بگیرین.
    ورود به ایران هم بگید برگه خروج دارید هدایتتون میکنن به گیت مخصوص چون زمان میبره و مراحلی داره و فرم باید پر کنید (مستقیم نرید تو سف پاسپورتی ها)و خروج قبلیتون از ایران تایید بشه و یه مصاحبه ی کوتاه در خصوص علت سفر انجام میشه.اگر تعداد برگه خروجی های پروازتون زیاد نباشه حداکثر یه ساعت انجام میشه نگران نباشید.
    امیدوارم مراحل و مسیر و ساده بیان کرده باشم.
    به امید پیروزی همه عزیزان

.

Junior Member

سلام به همه ی دوستان

یه سوال، چرا همه ی دوستان استانبول می رند؟ مگه آنکارا و ازمیر امکان گرفتن ویزا و برگه ی عبور وجود نداره؟

Member
    رشته و دانشگاه
    economics,Uni of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid1212 نمایش پست ها
    سلام به همه ی دوستان

یه سوال، چرا همه ی دوستان استانبول می رند؟ مگه آنکارا و ازمیر امکان گرفتن ویزا و برگه ی عبور وجود نداره؟
    چون ارزون تره
    آنکارا هم میشه رفت
    ازمیر ولی کنسولگری ایران نداره لذا برا برگه عبور باید سفر کنید استانبول/آنکارا

Junior Member

دوستان ممنون میشم جواب بدین.
    من برای ویزای دانشجویی tier 4 از دبی میخام اقدام کنم، میخاستم ببینم بعد مصاحبه میتونم بدون پاسپورت برگردم ایران؟ چون بخام سه هفته بمونم تا جواب ویزام بیاد خیلی هزینه زیاد میشه.
    اگه راهی هست بگین ممنون میشم.

Member
    رشته و دانشگاه
    economics,Uni of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط hapezeshki نمایش پست ها
    دوستان ممنون میشم جواب بدین.
    من برای ویزای دانشجویی tier 4 از دبی میخام اقدام کنم، میخاستم ببینم بعد مصاحبه میتونم بدون پاسپورت برگردم ایران؟ چون بخام سه هفته بمونم تا جواب ویزام بیاد خیلی هزینه زیاد میشه.
    اگه راهی هست بگین ممنون میشم.
    خیر،
    میتونید از سرویس پاس بک استفاده کنید(با پرداخت یه هزینه ای) و پاسپورت تون رو پس بگیرید
    بعدش هم باید پول پیکاپ(نزدیک 450 هزار تومن) بدین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)