صفحه 76 از 78 نخستنخست ... 2666676869707172737475767778 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 751 تا 760 , از مجموع 773

موضوع: پرداخت هزینه های مهاجرت (کبک)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پرداخت هزینه های مهاجرت (کبک)

سلام دوستان یه سئوال برام پیش اومده تو قسمت پرداخت تو پروفایل در پایین صفحه یه دکمه سبز هست(terminer) که معنیش میشه پایان میخوام بدونم چه زمانی باید این دکمه را زد ؟ اینم بگم که من بصورت مانی اوردر تازه پست کردم چه زمانی باید این دکمه رو زد و یا اصلا باید زد؟
    ممنون از شما

Moderator
    mistak آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MS Degree in IT from Shiraz University

دوست گرامی هزینه سابمیت پرونده، قابل برگشت نیست!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط Persia_Boy نمایش پست ها
    تا این مرحله رسیدین خودش خیلیه! مبارکه!
    برای عزیزانی که سوال مشابه هم دارند باید عرض کنم بله پرداخت بفرمایید.
    بیشتر دوستان با همین کارتها پرداخت رو انجام دادن و میدن، نتنها در پرداخت کبک بلکه در اکثر پرداخت های برخط که نیاز به کارتهای بین المللی داره.
    در ضمن این کارتهای هدیه ویزا کارت که خودتون انجام می دیدید (مثل تراول ایزی که خیلی هم رایج شده جدیداً و بیشتر شرکت ها که جستجو بفرمایید در اینترنت و همچنین شرکت های خدمات دهنده همین فروم از همین نوع ارائه میدن) برای پرداخت کبک بهتر هست چون باید برای برگشت پول به کارتتون در صورتی که پروندتون قبول نشد مطمئن باشید و اون مشکلات مانی اوردر و غیره رو هم نداره

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    mechanic - manufactur - azad uni

دوستان من پرداختم رو با پست انجام دادم، چندین روزه که رو حالت payment processing مونده، به نظرتون چقدر در این حالت می مونه؟

Junior Member

با سلام خدمت دوستان
    بنده در تاریخ 16 آگوست سابمیت کردم و الان قصد پرداخت دارم.
    قرار است که یکی از دوستان ساکن کانادا پرداخت را برای ما انجام دهد. میشه لطفا راهنمایی کنین که ایشون باید چه کاری انجام بده؟ به چه روشی باید اقدام کنه و چه مراحلی داره؟
    چون متوجه شدم که مراحل پرداخت پول بسیار حساس است و ممکن است با یه اشتباه پرونده از دست بره!
    ممنون

Moderator
    mistak آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MS Degree in IT from Shiraz University

اگه بخواین از روش آنلاین استفاده کنید فرقی نمیکنه از کدام کشور پرداخت رو انجام بدین.
    روش آنلاین یکی از روش هاست که می تونید استفاده کنید.
    یوزر و پسورد امکانتتون رو بدین بهشون وارد اکانتتون بشن و پرداخت رو آنلاین انجام بدن

نقل قول نوشته اصلی توسط maryammech نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    بنده در تاریخ 16 آگوست سابمیت کردم و الان قصد پرداخت دارم.
    قرار است که یکی از دوستان ساکن کانادا پرداخت را برای ما انجام دهد. میشه لطفا راهنمایی کنین که ایشون باید چه کاری انجام بده؟ به چه روشی باید اقدام کنه و چه مراحلی داره؟
    چون متوجه شدم که مراحل پرداخت پول بسیار حساس است و ممکن است با یه اشتباه پرونده از دست بره!
    ممنون
    اگه از پاسخ رضایت داشتید، لطفا دکمه *اضافه کردن به امتیاز کاربر رو بزنید.

Junior Member

با سلام خدمت همه،
    در پرداخت به صورت آنلاین برای مرحله فدرال در اسکیلد ورکر کبک، برای یک زوج و یک کودک 7 ساله 1250 دلار کانادا باید پرداخت شود. درست است؟
    ولی وقتی برای پرداخت آنلاین مراجعه کردم گزینه زیر نیز بود، به چه معنا است و آیا باید در این مرحله پرداخت شود؟
    Right of Permanent Residence Fee/ 490CAD
    ممنون از راهنماییتون

Member leo1980a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    پرستارى ، دانشگاه شهيد بهشتى

نقل قول نوشته اصلی توسط Jadidkar نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه،
    در پرداخت به صورت آنلاین برای مرحله فدرال در اسکیلد ورکر کبک، برای یک زوج و یک کودک 7 ساله 1250 دلار کانادا باید پرداخت شود. درست است؟
    ولی وقتی برای پرداخت آنلاین مراجعه کردم گزینه زیر نیز بود، به چه معنا است و آیا باید در این مرحله پرداخت شود؟
    Right of Permanent Residence Fee/ 490CAD
    ممنون از راهنماییتون
    Right of permanent residence fee رو ايشالا بعد از اينكه مديكالتون اومد توى مرحله فدرال بايستى پرداخت كنين
    موفق باشين
    رشته پرستارى( ١٢ امتيازى) ، متأهل، مجموع امتيازات ٦٠ بدون مدرك زبان فرانسه،،سابميت: ١٣ژوئن ٢٠١٦، دريافت ايميل شروع بررسى پرونده و دريافت رفرنس نامبر:١٥ ژوئن ٢٠١٦
    براى برخى افراد بن بست وجود ندارد، يا راهى خواهند يافت يا راهى خواهند ساخت.

Junior Member

دوستان سلام
    من برای هزینه پرونده کبک به اشتباه روش پستی رو انتخاب کردم و بعدشم متاسفانه یک صرافی تقریبا 2 تمام وقتم رو تلف کرد و آخرشم نتونست مانی اردر رو به دستم برسونه تا اینکه سه شنبه هفته پیش یک صرافی توی خود کانادا ( تورنتو) برام مانی اردر رو گرفت و از همونجا پست کرد به مونترآل اما هنوز توی پروفایلم وضعیتم
    En attente de paiement
    است . فقط هم 3 روز دیگه برام وقت باقی مونده.
    کسی تجربه اش رو داره که معمولا چه مدت طول میکشه که نامه از تورنتو به مونترآل برسه؟ و اینکه به محض رسیدن به مونترآل پرداخت تایید میشه یا پروسه بردن و نقد کردن مانی اردر هم جزو همین 3 روزه؟؟؟
    خواهشا کسی اگر تجربه یا اطلاعاتی داره بهم بگه دارم دیونه میشم از استرس!!!
    یک سوال دیگه اگر مکاتبه کنم و توضیح بدم که مانی اردر با پست داره میاد تاثیر مثبتی داره؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdisf نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من برای هزینه پرونده کبک به اشتباه روش پستی رو انتخاب کردم و بعدشم متاسفانه یک صرافی تقریبا 2 تمام وقتم رو تلف کرد و آخرشم نتونست مانی اردر رو به دستم برسونه تا اینکه سه شنبه هفته پیش یک صرافی توی خود کانادا ( تورنتو) برام مانی اردر رو گرفت و از همونجا پست کرد به مونترآل اما هنوز توی پروفایلم وضعیتم
    En attente de paiement
    است . فقط هم 3 روز دیگه برام وقت باقی مونده.
    کسی تجربه اش رو داره که معمولا چه مدت طول میکشه که نامه از تورنتو به مونترآل برسه؟ و اینکه به محض رسیدن به مونترآل پرداخت تایید میشه یا پروسه بردن و نقد کردن مانی اردر هم جزو همین 3 روزه؟؟؟
    خواهشا کسی اگر تجربه یا اطلاعاتی داره بهم بگه دارم دیونه میشم از استرس!!!
    یک سوال دیگه اگر مکاتبه کنم و توضیح بدم که مانی اردر با پست داره میاد تاثیر مثبتی داره؟؟؟
    امروز ایمیل دریافت توسط اداره مهاجرت برام اومد اما هنوز وضعیت پرونده "منتظر پرداخت" مونده.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdisf نمایش پست ها
    امروز ایمیل دریافت توسط اداره مهاجرت برام اومد اما هنوز وضعیت پرونده "منتظر پرداخت" مونده.
    سلام دوست عزيز معمولا دو روزه ميرسه ايميلي در پروفايلتون دريافت كرديد؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)