چقدر عالی که با دور بالا گوش کردین. خیلی خودتو اذیت نکن فقط یه چند نمونه گوش کن که گوشت با چنین حالتی آشنا بشه.. هفته ای دو سه بار خوبه اونم در حد یه لکچر یا مکالمه!
و بازم چقدر عالی که انقدر تی*پی*او کار کردین. من در مجموع فکر میکنم 20 تارو کار کردم (البته کار خوبی نیستااااااا اصلا) و آفرین به استراتژیتون که اون چندتا آزمونو گذاشتین برای آخرسر..خیلی راه عالی ایه چون اینجوری ذهنتون کاملا آماده میشه برای یه آزمون عالی (ان شاالله).
من تجربه وقت اضافه رو نداشتم و دقیقا لیستنیگ 44 یه روز قبل امتحانم زدم ولی پارسال که برای مشورت پیش دکتر برزابادی رفتم، ایشون گفتن اگر بعد تی*پی*او وقت اضافه اوردم برم سراغ بارونز...ازونجایی که نظرات ایشونو قبول دارم و کتاب بارونز رو هم دیدم (خیلی شبیه آزمون هست نوع سوالاش) بنظرم راهکار خوبیه!
تو این وقت اضافه حتما 5 یا 6 نمونه لیستنینگ با لهجه بریتیش کار کنین.
http://learnenglish.britishcouncil.org/en/magazine لینک فوق العاده خوووب برای تقویت لهجه بریتیش. چند نمونش که حالت بیولوژی و محیط زیست داررو انتخاب کن. یبار فقط گوش کن بعد با ترنسکریپت مجدد گوش کن. خیلی درگیر لغاتش نشو چون سخته ولی لغات کلیدی رو پیدا کن و سعی کن با مفهومش آشنا بشی.
ProfessorWord: Improve your vocabulary while you surf the web این دیکشنری هم خیلی خوبه برای استخراج لغات آکادمیک توی متون آکادمیک وبسایتای آکادمیک
در مورد احتساب نمره: روش دقیق ای تی اس برای هیچ کس واضح نیست ولی بر اساس تجربه خودم برای ریدینگ کتاب آفیشیال گاید بسیار خوبه و برای لیستنیگ همون طور که تو پست قبلم گفتم روش تناسب مناسبه چون برای من کاملا نمره آزمون اصلیم با نمره محاسبه شده از این طریق منطبق بود.
بازم تأکید میکنم ریدینگ و لیستینگ جزء برنامه ریزی روزانت باشه!
با آرزوی خبرای خوش از طرف شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)