صفحه 77 از 92 نخستنخست ... 27676869707172737475767778798081828384858687 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 761 تا 770 , از مجموع 917

موضوع: سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

ApplyAbroad Senior Veteran
    Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science and Technology.TMU

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

نقل قول نوشته اصلی توسط fz_916 نمایش پست ها
    امروز با نت برداری کمتر زدم، تقریبا یک چهار صفحه آ چهار برای هر لکچر. فک کنم درکم بهتر شده از لیسنینگ چون بیشتر گوش میدم. و یه اتفاق خوب اینه که، قبلا برام پیش میومد از یک لکچر یهو سه تا نمیزدم. تا که دوستمون vhbhajyراهنمایی کردن. امروز سعی کردم وقتی ی جا رو متوجه نمیشم نت برندارم و بیشتر تمرکز کنم. با این کار حداقل یه دونه سوال رو از دست دادم، نه اینکه فله ای تا آخر لکچر اشتباه بزنم خیلی ممنون از راهنمایی دوستان.
    من از این جدول استفاده میکنم. چون کلا 34 تا سوال هست، شما 2 نزنی میشه 94 درصد و تو مایه های 28 در میاد.

Percentage Approximate Score
    90-100 26-30
    80-89 22-25
    70-79 17-21
    60-69 14-16
    50-59 9-13
    40-49 7-8
    30-39 4-6
    20-29 2-4
    15-20 1
    Below 15 0
    موفقیتتو بهت تبریک میگم!
    همین طوری ادامه بده..... فقط یادت نره دوست خوبم! حتما تمرین ریدینگ و لیستنینگت هر روز باشه! هر روزه نه به این معنی که هر روز یه ست بزنی نه! من خودم این کارو میکردم:
    از ساعت 10 شروع میکردم ریدینگ و لیستینگ یه تی*پی*او رو میزدم. عصرا ریدینگ رو چک میکردم و فردا صبح همراه با ترنسکریپت لیستینگ رو مجدد گوش میکردم.
    یه نکته روانشناسی ام بگم که به من کمک کرد ابته توی بخش تجربیات هم گفتم یه بار. موقع گوش دادن به لکچر فرض کنید شما یه دانشجوی زرنگ ردیف اول کلاسین. موقع حرف زدن استاد وقتی یه نکته ای رو میگه سرتون رو به علامت تایید تکون بدین یا اگر یه نکته جالبی گفت ابرواتونو بندازین بالا و حتی اگر یه نکته طنزی گفت میخندیدم (خداییش اینا خیییییلی موثره)! چون مجموعه اینا تمرکزتونو میبره بالا... شمارو مشتاق میکنه به گوش کردن ادامه لکچر ینی چه موقع اسپیکینگ و چه موقع لیستینگ وقتی شمااز کامپیوتر یه آدم میسازین باهاش خیلی راحت ارتباط برقرار میکنین.
    نکته بعد اینکه خوبه موقع لیستنیگ با دیدن اولین عکس و درنظر گرفتن چهره استاد و جو کلاس، چشماتون رو ببندین و متمکز شین رو شنیدن... و فقط موقع شنیدن کلمات خاص یا مکث استاد چشمتون رو باز کنید تا اون کلمه رو که رو صفحه مانیتور هست ببینید و اگر لازم بود ازش نت بردارید (مثلا اسم یه دانشمند)!

براتون آرزوی موفقیت دارم از شنیدن متن با دور بالا هم غافل نشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saraasgari نمایش پست ها
    موفقیتتو بهت تبریک میگم!
    همین طوری ادامه بده..... فقط یادت نره دوست خوبم! حتما تمرین ریدینگ و لیستنینگت هر روز باشه! هر روزه نه به این معنی که هر روز یه ست بزنی نه! من خودم این کارو میکردم:
    از ساعت 10 شروع میکردم ریدینگ و لیستینگ یه تی*پی*او رو میزدم. عصرا ریدینگ رو چک میکردم و فردا صبح همراه با ترنسکریپت لیستینگ رو مجدد گوش میکردم.
    یه نکته روانشناسی ام بگم که به من کمک کرد ابته توی بخش تجربیات هم گفتم یه بار. موقع گوش دادن به لکچر فرض کنید شما یه دانشجوی زرنگ ردیف اول کلاسین. موقع حرف زدن استاد وقتی یه نکته ای رو میگه سرتون رو به علامت تایید تکون بدین یا اگر یه نکته جالبی گفت ابرواتونو بندازین بالا و حتی اگر یه نکته طنزی گفت میخندیدم (خداییش اینا خیییییلی موثره)! چون مجموعه اینا تمرکزتونو میبره بالا... شمارو مشتاق میکنه به گوش کردن ادامه لکچر ینی چه موقع اسپیکینگ و چه موقع لیستینگ وقتی شمااز کامپیوتر یه آدم میسازین باهاش خیلی راحت ارتباط برقرار میکنین.
    نکته بعد اینکه خوبه موقع لیستنیگ با دیدن اولین عکس و درنظر گرفتن چهره استاد و جو کلاس، چشماتون رو ببندین و متمکز شین رو شنیدن... و فقط موقع شنیدن کلمات خاص یا مکث استاد چشمتون رو باز کنید تا اون کلمه رو که رو صفحه مانیتور هست ببینید و اگر لازم بود ازش نت بردارید (مثلا اسم یه دانشمند)!

براتون آرزوی موفقیت دارم از شنیدن متن با دور بالا هم غافل نشید
    دور بالا راتازه دو روز هست به برنامه ام اضافه کردم. سرعت 1.2 خوبه؟
    من الان تقریبا از تی پی او 15 تا 43 را زدم ( 43 تا 48 را گذاشتم آخر مثل آزمون اصلی بزنم)
    به نظرتون چی بزنم برای لیسنینگ؟ تی پی او دوره کنم؟ تی پی او با دور بالا دوره کنم؟ یا برم منبع دیگه؟
    راستی جدول نمره دهی که گذاشتم معتبر هست؟ من از مگوش کپی کردم.
    ویرایش توسط fz_916 : October 31st, 2016 در ساعت 11:30 PM

Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه

دور بالا راتازه دو روز هست به برنامه ام اضافه کردم. سرعت 1.2 خوبه؟
    من الان تقریبا از تی پی او 15 تا 43 را زدم ( 43 تا 48 را گذاشتم آخر مثل آزمون اصلی بزنم)
    به نظرتون چی بزنم برای لیسنینگ؟ تی پی او دوره کنم؟ تی پی او با دور بالا دوره کنم؟ یا برم منبع دیگه؟
    راستی جدول نمره دهی که گذاشتم معتبر هست؟ من از مگوش کپی کردم.
    چقدر عالی که با دور بالا گوش کردین. خیلی خودتو اذیت نکن فقط یه چند نمونه گوش کن که گوشت با چنین حالتی آشنا بشه.. هفته ای دو سه بار خوبه اونم در حد یه لکچر یا مکالمه!
    و بازم چقدر عالی که انقدر تی*پی*او کار کردین. من در مجموع فکر میکنم 20 تارو کار کردم (البته کار خوبی نیستااااااا اصلا) و آفرین به استراتژیتون که اون چندتا آزمونو گذاشتین برای آخرسر..خیلی راه عالی ایه چون اینجوری ذهنتون کاملا آماده میشه برای یه آزمون عالی (ان شاالله).
    من تجربه وقت اضافه رو نداشتم و دقیقا لیستنیگ 44 یه روز قبل امتحانم زدم ولی پارسال که برای مشورت پیش دکتر برزابادی رفتم، ایشون گفتن اگر بعد تی*پی*او وقت اضافه اوردم برم سراغ بارونز...ازونجایی که نظرات ایشونو قبول دارم و کتاب بارونز رو هم دیدم (خیلی شبیه آزمون هست نوع سوالاش) بنظرم راهکار خوبیه!
    تو این وقت اضافه حتما 5 یا 6 نمونه لیستنینگ با لهجه بریتیش کار کنین. http://learnenglish.britishcouncil.org/en/magazine لینک فوق العاده خوووب برای تقویت لهجه بریتیش. چند نمونش که حالت بیولوژی و محیط زیست داررو انتخاب کن. یبار فقط گوش کن بعد با ترنسکریپت مجدد گوش کن. خیلی درگیر لغاتش نشو چون سخته ولی لغات کلیدی رو پیدا کن و سعی کن با مفهومش آشنا بشی.
    ProfessorWord: Improve your vocabulary while you surf the web این دیکشنری هم خیلی خوبه برای استخراج لغات آکادمیک توی متون آکادمیک وبسایتای آکادمیک

در مورد احتساب نمره: روش دقیق ای تی اس برای هیچ کس واضح نیست ولی بر اساس تجربه خودم برای ریدینگ کتاب آفیشیال گاید بسیار خوبه و برای لیستنیگ همون طور که تو پست قبلم گفتم روش تناسب مناسبه چون برای من کاملا نمره آزمون اصلیم با نمره محاسبه شده از این طریق منطبق بود.

بازم تأکید میکنم ریدینگ و لیستینگ جزء برنامه ریزی روزانت باشه!

با آرزوی خبرای خوش از طرف شما

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saraasgari نمایش پست ها
    چقدر عالی که با دور بالا گوش کردین. خیلی خودتو اذیت نکن فقط یه چند نمونه گوش کن که گوشت با چنین حالتی آشنا بشه.. هفته ای دو سه بار خوبه اونم در حد یه لکچر یا مکالمه!
    و بازم چقدر عالی که انقدر تی*پی*او کار کردین. من در مجموع فکر میکنم 20 تارو کار کردم (البته کار خوبی نیستااااااا اصلا) و آفرین به استراتژیتون که اون چندتا آزمونو گذاشتین برای آخرسر..خیلی راه عالی ایه چون اینجوری ذهنتون کاملا آماده میشه برای یه آزمون عالی (ان شاالله).
    من تجربه وقت اضافه رو نداشتم و دقیقا لیستنیگ 44 یه روز قبل امتحانم زدم ولی پارسال که برای مشورت پیش دکتر برزابادی رفتم، ایشون گفتن اگر بعد تی*پی*او وقت اضافه اوردم برم سراغ بارونز...ازونجایی که نظرات ایشونو قبول دارم و کتاب بارونز رو هم دیدم (خیلی شبیه آزمون هست نوع سوالاش) بنظرم راهکار خوبیه!
    تو این وقت اضافه حتما 5 یا 6 نمونه لیستنینگ با لهجه بریتیش کار کنین. http://learnenglish.britishcouncil.org/en/magazine لینک فوق العاده خوووب برای تقویت لهجه بریتیش. چند نمونش که حالت بیولوژی و محیط زیست داررو انتخاب کن. یبار فقط گوش کن بعد با ترنسکریپت مجدد گوش کن. خیلی درگیر لغاتش نشو چون سخته ولی لغات کلیدی رو پیدا کن و سعی کن با مفهومش آشنا بشی.
    ProfessorWord: Improve your vocabulary while you surf the web این دیکشنری هم خیلی خوبه برای استخراج لغات آکادمیک توی متون آکادمیک وبسایتای آکادمیک

در مورد احتساب نمره: روش دقیق ای تی اس برای هیچ کس واضح نیست ولی بر اساس تجربه خودم برای ریدینگ کتاب آفیشیال گاید بسیار خوبه و برای لیستنیگ همون طور که تو پست قبلم گفتم روش تناسب مناسبه چون برای من کاملا نمره آزمون اصلیم با نمره محاسبه شده از این طریق منطبق بود.

بازم تأکید میکنم ریدینگ و لیستینگ جزء برنامه ریزی روزانت باشه!

با آرزوی خبرای خوش از طرف شما

ممنون از راهنمایی های شما و دوستان.
    روش نسبت چه طوریه؟ من تو فروم گشتم. دو تا نمره دهی از 36 و از 33 دیدم. اما از 34 ندیدم.

Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه

ممنون از راهنمایی های شما و دوستان.
    روش نسبت چه طوریه؟ من تو فروم گشتم. دو تا نمره دهی از 36 و از 33 دیدم. اما از 34 ندیدم.
    خواهش میکنم دوست عزیز
    همون تناسب ساده ریاضی و همون جدول تناسب. میگید اگر 34 تا درست بشه 30 حالا مثلا 28 تا نمرش چقدر میشه؟ به همین راحتی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering-K.N.Toosi

با سلام
    من مشکلم برای نوت برداری حل شد اما چند روزه که وقتی جواب میدم به لکچر برای بار اول ۱ الی ۲ سوال رو درست میزنم و برای بار دوم که نوت بر میدارم همه رو درست میزنم نمیدونم ایراد کارم کجاست ممنونم از دوستان

Senior Member soniasa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software engineering - Iran University of Science and Technology

من متوجه شدم اولین ست لیستنینگ معمولا تعداد اشتباهاتم بیشتر هست... حالا به نظر شما من اگه یه ساعت قبل آزمون مکالمه ها و لکچر ها رو با دور تند گوش بدم می تونه مفید باشه و گوشم رو بیشتر آماده کنه یا اثری نداره؟
    ....I have a DREAM
    Prove them WRONG
    I am going to make all my dreams come TRUE

سلام،

می تونی این مورد رو به راحتی چک کنی. یعنی بیا قبل دو سه مورد از آزمون های تی پی او این مورد رو چک کن. اتفاقا من به تجربه دیدم اگر قبل آزمون در حد نیم ساعت لغت بخونی سریعتر در موقعیت پاسخ گویی به سوالات قرار میگیری. البته نباید قبل آزمون خیلی خودت رو خسته کنی.

نقل قول نوشته اصلی توسط mtabar نمایش پست ها
    با سلام
    من مشکلم برای نوت برداری حل شد اما چند روزه که وقتی جواب میدم به لکچر برای بار اول ۱ الی ۲ سوال رو درست میزنم و برای بار دوم که نوت بر میدارم همه رو درست میزنم نمیدونم ایراد کارم کجاست ممنونم از دوستان
    سلام،

خب طبیعی هستش در واقع در بار دوم شما مجهز به سلاحی میشید که خیلی در بالا بردن تمرکز و نمره شما موثره و اون چیزی نیست به جز پیش بینی یعنی در بار دوم شما دیگه می تونید ساختار منظمی از لکچر رو در ذهن داشته باشید. برای همینم کارایی شما خیلی بیشتر میشه. با تمرین بیشتر و گسترش حوزه دانش مشکل شما حل میشه و بار اول هم همون کارایی رو خواهید داشت.

Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mtabar نمایش پست ها
    با سلام
    سلام دوست عزیز

نمیدونم منظورتون از حل شدن مشکل در نت برداریتون یعنی با توجه به پستهای قبل من هست؟
    ببینید همون طور که قبلا هم گفتم برای رسیدن به یه نمره خوب روش هر کس میتونه متفاوت باشه ولی هدف اصلی یکی هست. حالا در مورد لیستنینگ من روشم اینجوری بود که باید بیشتر گوش میکردم و کمتر نت برمیداشتم، حالا امکان داره یکی بیاد و بگه من اید تعداد نوتهام بیشتر باشه. اینا اصلا مهم نیست باید روش خودتونو پیدا بکنین و به هدف اصلی که "افزایش تمرکز" روی لیستنینگ هست برسید. باید با چند ست از ازمونها روش خودتونو پیدا کنین و ببینید با کدوم نمرتون بالاتر میره.
    موضوع بعد مقایسه شما در شرایط نابرابره! اون طور که من متوجه شدم یه ست ازمون رو دوبار میزنید!!!! خب مسلما بار دوم بیشتر و بهتر جواب میدین چه نت بردارین چه برندارین. در آزمون یه بار گوش میکنید و باید به سوالات بعد از یبار گوش دادن جواب بدین. پس شرایط رو بر این اساس برای خودتون فراهم کنید.
    نکته بعد اینکه شما تو مهارت لیستنینگ مشکلی ندارین؟ ینی همه چیز رو متوجه میشین و فکر میکنین فقط مشکل ار نتبرداریه؟ یا عدم تمرکز یا هر علت خارجی دیگه؟ نمیخوام نگرانت کنم یا به شک بندازمت ولی فقط 1 یا 2 سوال درست یه مقدار مشکوکه؟ چندبار این موضوع تکرار شده؟ شاید با یه ترنسکریپت خاص مشکل داشتین؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)