نقل قول نوشته اصلی توسط AFTER نمایش پست ها
به نظرم کار وقت گیری هست و خیلی بازده خاصی نداره، سعی کنید تمرکزتون رو بالا ببرید.
ممکن آزمونهایی به جز تافل باشه که ریدینگهای بلند خاصی داشته باشند و سوالات به ترتیب پاراگرافها نباشند که دراین صورت نیاز به نت برداری حس بشه.
توی تافل که سوالات به ترتیب پاراگرافهاهستند، یعنی جواب سوال اول در پاراگراف اول و الی آخر. سوال آخر هم که به کلیت متن بستگی داره که تا برسین به اون سوال، متن رو کم و بیش خوندین. اگه با تمرکز متن رو با جواب دادن سوالات دنبال کنید و با متن ارتباط خوبی برقرار کنید یعنی متن رو بفهمید و جوری دنبال کنید که انگار این متن رو نه به خاطر اینکه دارین امتحان بدین می خونین بلکه می خونید که ازش یاد بگیرین، در اون صورت به سوال آخر که می رسید قائدتا به متن اشراف خوبی دارین که اون سوال رو هم جواب بدین و واقعا نیازی به نت برداری که وقت ازتون بگیره نیست.

یه مشکلی که دارم اینه که با متن اصلا رابطه خوبی برقرار نمیکنم. کلمات خاص رو که تقریبا نمیخونم و فقط به حافظه تصویریم میسپارم. حتی ممکنه یه پسیج رو 3 تا اشتباه داشته باشم ولی هیچچ متوجه نشده باشم. راستش با فلسفه ریدینگ تافل مشکل دارم. من الان خیلی ساله تمام منابع درسیم انگلیسشه. همه نویسنده ها سعی در سادگی بیان دارند. مگر اینکه نویسنده غیر نیتیو باشه که از ثقیل بودن متن آدم متوجه میشه نویسنده نیتیو نیست. ینی تمام متون آکادمیک معیارشون سادگی بیانه. نه اینکه یه عالمه جمله و فریز رو به هم بچسبونن که بشه جمله کامپلکس! خلاصه باید سعی کنم واسه خودم جذابش کنم.

من الان داشتم نت فول گوش میدادم. جوزف میگه همه متن رو بخونید! من شنیده بودم نباید همه متن رو خوند.