صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 57

موضوع: مسائل مربوط به Appeal (اعتراض به نتایج)

Senior Member rf.ariyapour آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Saarland University

پیش فرض پاسخ : تجربیات کسانی که نسبت به نتیجه خود اعتراض کرده اند (سوئد پائيز 2010 )

این TNT لعنتی هم 2 3 روزه زده :
    15 May 2010 05:11:10 Liege Euro Hub Held In Hub, Awaiting Next Departure
    اما این طور که اینا گفتن من تا 3 هفته فرصت دارم و تو Notification of selection results ام تاریخ 4 ام رو زده. فکر کنم که یه هفته دیگه فرصت دارم.
    دوستان کسی میدونه که اینا اعتراض ها رو کی بررسی میکنن ؟ تو همون روزایی که اعتراض ها رو دریافت کردن بررسی میکنن ؟
    به نظرتون من از الان که مدارکم بهشون نرسیده شروع کنم بهشون Mail بزنم و با studera و دانشگاه ها صحبت کنم یا اینکه بذارم برسه بعد ؟

ممنون از همه

ApplyAbroad Veteran
    ali-composite آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- Linkoping University

پیش فرض پاسخ : تجربیات کسانی که نسبت به نتیجه خود اعتراض کرده اند (سوئد پائيز 2010 )

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanhajavi نمایش پست ها
    تشکر برای پاسختون amirkp ، انتخاب اول من هم Umea, International Business هستش!

من با Studera تماس گرفتم و به یکی از مسئولین مربوطه موضوع رو کاملا توضیح دادم... بعد از چند دقیقه معطل شدن پشت خط، گفت که بله حق با شماست!... ما مدارک جدید شما رو دریافت کردیم (تو پروفایلم هم تاریخ دریافت مدارک رو زدند) ولی تصمیم گیری برای انتخابهایی که داشتید بر اساس مدارکی بود که سری اول فرستاده بودید! و بعدش گفت که همکار من داره مدارکتون رو بررسی میکنه و بهتون E-mail میزنه که چیکار کنید!...و ازشون پرسیدم که حالا این انتخابام رو با مدارکی جدیدی که فرستادم بررسی میکنید؟ گفت آره، گفتم پذیرش چی؟ گفت اگه مدارکتون کامل باشه پذیرش میگیرید!....

ما اون ایمیل رو دریافت کردیم، گفته اند که چون مدارک شما بعد از ددلاین به دست ما رسیده به همین خاطر شما باید با دانشگاههایی که انتخاب کرده اید تماس بگیرید و گفته میدونید که مدارکی که بعد از 1 فوریه برسه Late لحاظ میشه و Late Applications در برخی رشته ها مورد بررسی قرار میگیره اما این مورد توسط دانشگاه مورد انتخابتان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

من 3 تا انتخاب داشتم یعنی باید با هر 3 تا دانشگاه تماس بگیرم یا فقط انتخاب اولم؟ حالا چی میشه؟؟؟
    بله, با هر 3 تماس بگیرید.
    I am not in this site anymore.Alireza

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به Appeal (اعتراض به نتایج)

سلام بچه ها من واسه دانشگاه بوراس مریت 180 گرفته بودم اما وقتی نتایج اعلام شد زده بود unqualified!!! من دانشگاه lund رزرو 14 شدم..وقتی با دانشگاه تماس گرفتم گفت که معدلت پایین بوده و ساتودرا اشتباه زده مریت رو...جالب هست که با همین معدل توی چالمرز و لونذ رزرو شدم و جلبتر این که 5 نفر هنوز جای خالی داره رشته....می خواستم ببینم اگه بخوام منم appeal کنم باید آخه چه مدرکی بفرستم؟؟ باز همون مدارک اولیه؟؟

Member england آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    APU / IT

دوستان پروفایل من رفته تو حالت Deleted و موقع دادن مریت‌ها Unqualified شده بودم. تنها دلیلش نبود یا گم شدن برگ ترجمه‌شده‌ی نمرات پیش‌دانشگاهیم بوده. حتی دو نفر از دوستا که نمراتشون از من پایین‌تر بوده توی رشته‌ای که من زده بودم قبول شدن! حالا خواستم نظر شمارو در این مورد بپرسم که فرستادن یه برگ اعتراض و اون برگه‌ی گم‌شده مستقیماً به دانشگاه، چقدر میتونه توی تغییر پروفایل توی راند دوم تاثیر گذار باشه. ارزش هزینه‌ای که روی ترجمه‌ی مدرک و ارسال پستیش می‌کنم رو داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط england نمایش پست ها
    دوستان پروفایل من رفته تو حالت Deleted و موقع دادن مریت‌ها Unqualified شده بودم. تنها دلیلش نبود یا گم شدن برگ ترجمه‌شده‌ی نمرات پیش‌دانشگاهیم بوده. حتی دو نفر از دوستا که نمراتشون از من پایین‌تر بوده توی رشته‌ای که من زده بودم قبول شدن! حالا خواستم نظر شمارو در این مورد بپرسم که فرستادن یه برگ اعتراض و اون برگه‌ی گم‌شده مستقیماً به دانشگاه، چقدر میتونه توی تغییر پروفایل توی راند دوم تاثیر گذار باشه. ارزش هزینه‌ای که روی ترجمه‌ی مدرک و ارسال پستیش می‌کنم رو داره؟
    اگه فقط به سوئد اقدام کرده بودید و از جایه دیگه پذیرش ندارید حتماً این کارو انجام بدید...

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanhajavi نمایش پست ها
    تشکر برای پاسختون amirkp ، انتخاب اول من هم Umea, International Business هستش!

من با Studera تماس گرفتم و به یکی از مسئولین مربوطه موضوع رو کاملا توضیح دادم... بعد از چند دقیقه معطل شدن پشت خط، گفت که بله حق با شماست!... ما مدارک جدید شما رو دریافت کردیم (تو پروفایلم هم تاریخ دریافت مدارک رو زدند) ولی تصمیم گیری برای انتخابهایی که داشتید بر اساس مدارکی بود که سری اول فرستاده بودید! و بعدش گفت که همکار من داره مدارکتون رو بررسی میکنه و بهتون E-mail میزنه که چیکار کنید!...و ازشون پرسیدم که حالا این انتخابام رو با مدارکی جدیدی که فرستادم بررسی میکنید؟ گفت آره، گفتم پذیرش چی؟ گفت اگه مدارکتون کامل باشه پذیرش میگیرید!....

ما اون ایمیل رو دریافت کردیم، گفته اند که چون مدارک شما بعد از ددلاین به دست ما رسیده به همین خاطر شما باید با دانشگاههایی که انتخاب کرده اید تماس بگیرید و گفته میدونید که مدارکی که بعد از 1 فوریه برسه Late لحاظ میشه و Late Applications در برخی رشته ها مورد بررسی قرار میگیره اما این مورد توسط دانشگاه مورد انتخابتان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

من 3 تا انتخاب داشتم یعنی باید با هر 3 تا دانشگاه تماس بگیرم یا فقط انتخاب اولم؟ حالا چی میشه؟؟؟
    سلام دوست عزيز.

ميشه شماره اي رو که با Studera تماس گرفتيد رو بذاريد. من که قسمت Contact ديدم فقط ميشه ميل زد.
    من هم مدارکم رسيده و تو پروفايلم هم يه تاريخ دوم زده شده واسه رسيدن مدارک. حالا ميخوام بدونم که من بايد چي کار کنم.
    از دوستاني که تماس گرفتن و باهاشون مکاتبه کردن ممنون ميشم که راهنماييم کنن.

موفق باشيد

ApplyAbroad Champion
    m0h3n آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Science, University of Bonn

دوستان عزیز، لطفا نتایج Appeal رو در این تاپیک درج کنید تا تجربه ای بشه واسه آیندگان و شما هم سبب خیر بشید..

مرسی

When one helps another, Both gain in strength
    جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !

رشته و دانشگاه

دوستان یه سوال داشتم.

میخواستم از دوستانی که تجربه Appeal دارن بپرسم که بعد از اینکه فرم های Appeal رو میفرستیم، اگه مثلا یه دانشگاه بخواد شرایطم رو دوباره بررسی کنه، آیا اون انتخاب من Application in process میشه یا نه؟

ممنون از همه

Senior Member moeinian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی انرژی دانشگاه Chalmers

نقل قول نوشته اصلی توسط rf.ariyapour نمایش پست ها
    دوستان یه سوال داشتم.

میخواستم از دوستانی که تجربه Appeal دارن بپرسم که بعد از اینکه فرم های Appeal رو میفرستیم، اگه مثلا یه دانشگاه بخواد شرایطم رو دوباره بررسی کنه، آیا اون انتخاب من Application in process میشه یا نه؟

ممنون از همه
    سلام

چند روز صبر کنید. گویا داره یه خبرایی میشه. نتایج مرحله دوم رو احتمالا تا 27 می اعلام می کنن.
    از میان کسانی که برای دعای باران به بیابان می روند تنها کسانی ایمان دارند که با خود چتر همراه دارند.

*هیچ کجای دنیا وطنم ایران نمیشه.

Junior Member

امكا نش هست كه نتایج اعتراض + باشه و بعد اعتراض قبو ل بشي؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)