صفحه 777 از 792 نخستنخست ... 277677727767768769770771772773774775776777778779780781782783784785786787 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,761 تا 7,770 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi0894 نمایش پست ها
    بازم سپاس گذارم از راهنماییتون
    پس اگر سکندکال اینطوریه پس برای سال بعد اقدام کنم به نظرشما?حالا علت اینکه سکندکال اینقد سخت میشه شانس پذیرش به چه دلیلیه?
    خواهش میکنم
    اگه میتونین که همین امسال اقدام کنین شما که میگین مدارکتون آمادست. شما از کجا میدونین تا سال دیگه چه اتفاقاتی می افته! مثلا همین فنلاند تا پارسال دانشگاهاش مجانی بود همین امسال که ما میخواستیم اقدام کنیم شده سالی 10000 یورو دانشگاهاش. خوب ما هم خ و صاد اونقدرها تو دست و بالمون نبود! از گزینه هامون کلا کشور فنلاند را گذاشتیم کنار!
    دلیلش اینکه دیگه هرکیا میخواستن گرفتن دیگه. جنبه تکمیل ظرفیت و fun داره براشون ولی شما اگه نتونستین برا فرست کال برا سکند کال اقدام کنین حتما، آخرش تمام این پروسه از اول تا آخرش شانسیه.
    ویرایش توسط majjiid : November 7th, 2016 در ساعت 09:16 PM
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi0894 نمایش پست ها
    بازم سپاس گذارم از راهنماییتون
    پس اگر سکندکال اینطوریه پس برای سال بعد اقدام کنم به نظرشما?حالا علت اینکه سکندکال اینقد سخت میشه شانس پذیرش به چه دلیلیه?
    نه اونقدر ها هم سخت نیست که فک میکنید من خودم سکند کال پذیرش گرفتم رزومه خفنی هم نداشتم. امتحان کردن شانستون که ضرری نداره نهایت هزینش پست مدارکتونه که حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومن بشه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط proceso نمایش پست ها
    نه اونقدر ها هم سخت نیست که فک میکنید من خودم سکند کال پذیرش گرفتم رزومه خفنی هم نداشتم. امتحان کردن شانستون که ضرری نداره نهایت هزینش پست مدارکتونه که حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومن بشه
    بسیار ممنونم از شما بابت راهنماییتون

Junior Member

سلام به همگی
    آقا یکی از موارد برای ارائه مدارک لازم جهت ثبت نام رو این( Letter of Academic Eligibility and Suitability (“Dichiarazione di valore in loco, اعلام کردن
    چی هست ؟ آیا سفارت میده یا دانشگاه؟ چقدر مهم هست؟
    کامل بندش اینه
    • Letter of Academic Eligibility and Suitability (“Dichiarazione di valore in loco”), countersigned
    by the cognizant Italian Embassy or Italian Consulate in the country of issue on original letterhead paper with
    stamp.
    با تشکر

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط pep نمایش پست ها
    سلام به همگی
    آقا یکی از موارد برای ارائه مدارک لازم جهت ثبت نام رو این( Letter of Academic Eligibility and Suitability (“Dichiarazione di valore in loco, اعلام کردن
    چی هست ؟ آیا سفارت میده یا دانشگاه؟ چقدر مهم هست؟
    کامل بندش اینه
    • Letter of Academic Eligibility and Suitability (“Dichiarazione di valore in loco”), countersigned
    by the cognizant Italian Embassy or Italian Consulate in the country of issue on original letterhead paper with
    stamp.
    با تشکر
    درود
    موقعی که تشریف میبرید ویزا بگیرید کنار ویزا چند تا مدرک هم میدن که یکی همین دیکلریشن هست.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Member STA74 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communications Engineering

سلام دوستان یه سوال خیلی فوری دارم

من فردا باید برای مستر مخابرات پلیمی اپلای کنم . درمورد بورس asp خیلی تحقیق کردم ولی به نتیجه نهایی نرسیدم هنوز . یه توضیح کلی از مزایا و معایبش میدین ؟

دو تا مشکل اصلی دارم :
    الف. نکنه خیلی سخت بشه و به درسای خودمم نرسم ؟
    ب. به کشورای دیگه نفرستنم و زبان اونارو بلد نباشم ؟ البته میدونم که زبان رسمی asp انگلیسیه

1. شرایطی که میخواد چیه ؟ معدل 27/30 در مبنای معدل 20 ما حدودا چند میشه ؟

2. وقتی میفرستن شهر دیگه از دانشگاه خودمون عقب نمیمونیم ؟

3. سالی چند تا درس باید پاس کنیم تو asp و چه کارای دیگه ای باید بکنیم ؟

4. کلاساش هر چند مدت یه باره ؟

5. یه مدرک جداگانه میدن ؟ اگه میدن به عنوان چه رشته ای میدن ؟ چون سایتشو دیدم که فقط 4 تا درس زده بود و همه اونا هم مدیریت و خلاقیت بودن (درحالی که رشته من مخابراته)

6. زمان اتمام این دوره کیه ؟ همزمان با مستر خودمونه ؟ اگه طول بکشه واسه ویزا و اینا مشکل پیش نمیاد ؟

7. امتحان پایانی داره ؟ این معدل 27 ک میگه ، تو درسای asp باید باشه یا تو درسای پلیمی ؟

8. از لحاظ سختی تفاوتش با اراسموس چیه ؟

پیشاپیش خیلی ممنون از همگی . خیلی سوالم فوریه لطفا اگه کسی نظری داره حتما انعکاس بده .

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط STA74 نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوال خیلی فوری دارم

من فردا باید برای مستر مخابرات پلیمی اپلای کنم . درمورد بورس asp خیلی تحقیق کردم ولی به نتیجه نهایی نرسیدم هنوز . یه توضیح کلی از مزایا و معایبش میدین ؟

دو تا مشکل اصلی دارم :
    الف. نکنه خیلی سخت بشه و به درسای خودمم نرسم ؟
    ب. به کشورای دیگه نفرستنم و زبان اونارو بلد نباشم ؟ البته میدونم که زبان رسمی asp انگلیسیه

1. شرایطی که میخواد چیه ؟ معدل 27/30 در مبنای معدل 20 ما حدودا چند میشه ؟

2. وقتی میفرستن شهر دیگه از دانشگاه خودمون عقب نمیمونیم ؟

3. سالی چند تا درس باید پاس کنیم تو asp و چه کارای دیگه ای باید بکنیم ؟

4. کلاساش هر چند مدت یه باره ؟

5. یه مدرک جداگانه میدن ؟ اگه میدن به عنوان چه رشته ای میدن ؟ چون سایتشو دیدم که فقط 4 تا درس زده بود و همه اونا هم مدیریت و خلاقیت بودن (درحالی که رشته من مخابراته)

6. زمان اتمام این دوره کیه ؟ همزمان با مستر خودمونه ؟ اگه طول بکشه واسه ویزا و اینا مشکل پیش نمیاد ؟

7. امتحان پایانی داره ؟ این معدل 27 ک میگه ، تو درسای asp باید باشه یا تو درسای پلیمی ؟

8. از لحاظ سختی تفاوتش با اراسموس چیه ؟

پیشاپیش خیلی ممنون از همگی . خیلی سوالم فوریه لطفا اگه کسی نظری داره حتما انعکاس بده .

1 هیچی، همون وقت که دارین اپلای میکنین برا مستر میلان یا تورین تیک اینم میزنین یه motivation letter هم جداگونه براش باید بنویسین. در مورد معدل، اونا سیستم ارزیابی خودشون را دارن و در مورد کشورای مختلف ممکنه تصمیمهای مختلف بگیرن ولی در مورد ایران حرفی نزده که دقیقا چه معدلی میخواد ولی حتما 17 یا 18 به بالا میشه دیگه.

2 بهرحال در راستای همون رشتتون دارین فعالیت میکنین ولی اگه براتون 19.75 و 20 فرق داره دیگه خودتون میدونین که خودتون را ازین برنامه محروم بکنین یا نه (البته بشرط اینکه بپذیرنتون!)

3 درس پاس کردنی اونطوری که شما فکر میکنین نیست یک سری lecture و سمینارهایی برپا میشه و باید در انتهاش شما بطور فردی یا گروهی paper بدین در واقع پژوهش محورن که به واحد بخواید حساب کنین، در مجموع یه 30 واحدی میشن علاوه بر اون 120 واحد که تو دانشگاه پاس میکنین. علاوه براین به صورت parallel با دانشجوهایی از رشته های دیگه یا رشته های نزدیک به خودتون وارد یک سری فعالیتها و پروژه های عملی میشین.

4 گفتن تو 3 فصل سال هر دفعه ای به مدت یه هفته ازین برنامه ها هست.

5 خوب سرتیفیکیتی چیزی حتما میدن که ایشون این فعالیتهای تحقیقاتی را کرده و آخر دوره هم (البته اگه پروژه عملی با گروهتون به یه نتایجی رسیده باشه) میگن آفرین صد آفرین هزارو...بعد دانشجو شکلش اینطوری میشه کجا حرف از درس زده، هر رشته ای میتونه اقدام کنه، همون موقع که برا مستر میلان یا تورین داره اپلای میکنه.

6 با همون مستر تمام میشه.

7 قبلا تو 3 توضیح دادم. هیچکدوم، معدل لیسانستون باید 27/30 باشه.

8 ربطی بهم ندارن!
    ویرایش توسط majjiid : November 12th, 2016 در ساعت 03:24 AM
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    درود
    موقعی که تشریف میبرید ویزا بگیرید کنار ویزا چند تا مدرک هم میدن که یکی همین دیکلریشن هست.
    سفارت بابت این از ما چیزی طلب میکنه مثلا یه نامه ای از دانشگاه ,استاد یا از کرم خودش می بخشه؟
    خیلی ممنون بابت پاسخ سریعت

نقل قول نوشته اصلی توسط pep نمایش پست ها
    سفارت بابت این از ما چیزی طلب میکنه مثلا یه نامه ای از دانشگاه ,استاد یا از کرم خودش می بخشه؟
    خیلی ممنون بابت پاسخ سریعت
    نه ديگه.
    قاعدتاً جزو مداركيه كه باي ديفالت بعد از ويزا بهتون ميده كه بايد ببريد دانشگاه و به همه ميدن.

Junior Member

سلام بر دوستان عزیز
    من می خواستم برای ارشد دانشگاه میلان تو رشته ی الکترونیک اقدام کنم
    معدل کارشناسی 15 از دانشگاه دولتی در همون رشته ی الکترونیک
    مدرک زبان IELTS هم 7 دارم و کمترین score هم 6.5 .
    برای امتحان gre هم دارم خودمو آماده میکن که بدم .
    ولی خوب مشکلی که دارم اینه که به کال اول نمیرسم
    می خواستم بدونم که شانسم چقدره برای کال دوم و اینکه کدوم یکی از بورس ها به من تعلق میگیره .
    با تشکر و سپاس فراوان

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)