صفحه 79 از 92 نخستنخست ... 29697071727374757677787980818283848586878889 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 781 تا 790 , از مجموع 917

موضوع: سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

سلام .مشکلی که من دارم این هست که Listenig ار که گوش میدم نا خود آگاه متن اش رو تو ذهنم میارم ،که نمیدونم کار درستی هست یا نه
    ولی اگر متن را هم تو ذهنم نیارم ، ممکنه مفهوم جمله را از دست بدم
    شما چی کار میکنید برای این مشکل ؟
    ممنون
    ویرایش توسط kasi58 : November 8th, 2016 در ساعت 12:48 AM

ApplyAbroad Senior Veteran
    Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science and Technology.TMU

نقل قول نوشته اصلی توسط kasi58 نمایش پست ها
    سلام .مشکلی که من دارم این هست که Listenig ار که گوش میدم نا خود آگاه متن اش رو تو ذهنم میارم ،که نمیدونم کار درستی هست یا نه
    ولی اگر متن را هم تو ذهنم نیارم ، ممکنه مفهوم جمله را از دست بدم
    شما چی کار میکنید برای این مشکل ؟
    ممنون
    سلام به شما دوست عزیز

اول اینکه نمیدونم که شما فکر میکنید این موضوع باعث کم بودن نمرتون تو این بخش شده؟ ینی مطمئنید که این موضوع مشکله واقعا؟
    البته من خودم بعضی اوقات بود که یهو حواسم به یه کلمه خاص یا نکته گرامری تو لیستنینگ پرت میشد (تقریبا مشابه حالت شما که به جمله ها دقت میکنید) و این باعث میشد از مفعوم دور بشم. در واقع اصل بر اینه که شما مفاهیم و ارتباط هارو متوجه بشید حالا هر کسی برای به دست آوردن این تمرکز کاری میکنی؛ یکی نت برمیداره، یکی چشمشو میبنده و تمرکز میکنه و یکی کلاس درس رو تصور میکنه. این بسته به شماست. اگر واقعا میبینید که این موضوع داره تمرکزتون رو بهم میزنه (که احتمالش هم میره) پس ببینید با نت برداری راحتید یا روش خیلی خوب که برای من موثر بود بستن چشم و تصور استاد و شرایط کلاس بود که قبلا تو چند پست قبل مفصل توضیح دادم.

پیروز باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering-K.N.Toosi

نقل قول نوشته اصلی توسط saraasgari نمایش پست ها
    خواهش میکنم دوست عزیز

واقعیت هم همینه...

ماشالاه حسابی همه منابع رو خوندین، پس شما باید الان به من راه حل بدین
    اما با توجه به چیزی که گفتین متوجه شدم که خوندنتون شاید تونسته باشه به شما در بسط لغت کمک کرده باشه ولی در نحوه تمرکز و نت برداری نتونسته خیلی موثر باشه.. گرچه نمرتون خیلی هم بد نیست. شما میخواید نمرتون عالی بشه!!!

راههای افزایش تمرکز رو توی پستهای قبل مفصل توضیح دادم ولی در مورد نت برداری. اگر بعد از مقایسه ای که بهتون گفتم باز به این نتیجه رسیدید که باید نت بردارین، من شاید راهنمای خوبی نباشم چون من روش غیر نت رو داشتم. عکسهایی از چالشهای مطرح موقع لیستنینگ و راه حلهاشون گذاشتم که از کتاب کولینز برداشتم. حتما بخونید... مطمئنم خیلی کمکتون میکنه.

یه نکته در مورد اینکه چطور متوجه بشید نت برداری براتون مناسب نیست؛ اگر میبینید که موقع نت برداری تمرکزتون بیشتر سر نوشتنه و حتی ممکنه بخشهایی رو از دست بدین و اینکه موقع جواب دادن اصلا نیاز به نگاه کردن روی نتهاتون ندارین، پس شما هم مثل من هستین. در این صورت باید تمرین کنید که چطور با کارایی بالا گوش کنید.
    نکته ای که در تکنینک نت برداری کولینز اومده و من باز میخوام بهش تأکید کنم اینه که شما نباید از همه چی نت بردارین. همه چیز نیاز به نوشتن نداره!!!

پیروز و پاینده باشید
    در ضمن من کاری نمیکنم و این رو وظیفه خودم میدونم و امیدوارم بتونه موثر واقع بشه.
    ممنونم از راهنماییتون دوست عزیزم
    من دو روشی رو که گفتید امتحان کردم بدون نوت به شدت نمرم پایین میاد اما با نوت حدود 23/34 درست زدم. به نظرم باید روی نوت برداریم بیشتر کار کنم. مطالبی که فرستادید خیلی مفید بود.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

سلام
    من دارم بخش لسنینگ لانگمن رو گوش میدم
    اوایل مینوشتم و چک میکردم اما الان اومدم به جای نوشتن، تکرار جملات رو به صورت کم کم انجام میدم و جاهایی که بلد نیستم هم علامت میزنم اینطوری که فعلا خوبه برام چون من تو نوشتن یه خورده سرعتم پایینه و کلا در تحصیلم جزوه نمیتونستم سر کلاس بنویسم همش جا میموندم
    سوالم اینه که اگه با تکرار صحبتی لسنینگ رو تمرین کنم اشکال داره یا نه ؟؟؟؟ راستی من اول راه تمرین بخش لسنینگ هستم و سطحم متوسط رو به ضعیفه

ApplyAbroad Senior Veteran
    Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science and Technology.TMU

نقل قول نوشته اصلی توسط ZyM نمایش پست ها
    سلام
    من دارم بخش لسنینگ لانگمن رو گوش میدم
    اوایل مینوشتم و چک میکردم اما الان اومدم به جای نوشتن، تکرار جملات رو به صورت کم کم انجام میدم و جاهایی که بلد نیستم هم علامت میزنم اینطوری که فعلا خوبه برام چون من تو نوشتن یه خورده سرعتم پایینه و کلا در تحصیلم جزوه نمیتونستم سر کلاس بنویسم همش جا میموندم
    سوالم اینه که اگه با تکرار صحبتی لسنینگ رو تمرین کنم اشکال داره یا نه ؟؟؟؟ راستی من اول راه تمرین بخش لسنینگ هستم و سطحم متوسط رو به ضعیفه
    سلام دوست عزیز،

متوجه نشدم منظورتون از نوشتن چیه؟ نت برداشتن منظورتونه؟!!!

ببینید هدف از لیستنینگ درک مطلبه نه توانایی نوشتنی مثل جزوه نوشتن! در درجه اول، شما باید کلیات مطالب و برخی جزئیات رو درک کنیدو حالا گفته میشه که یه راه افزایش تمرکز روی لیستنینگ نت برداری هست. نت برداری نه معنی نوشتن تمام جزئیات، یعنی نوشتن جزئیات مهم مثل تاریخها و اسامی و طبقه بندی ها.... البته با تکنیک خاص. مثلا نت شما فقط میتونه چند کلمه کلیدی باشه، با علائم اختصاری باشه یا حتی فارسی باشه....
    اینم گوشه ذهنتون باشه که حتی بسته به روحیه خودتون میتونید حتی حتی نت برندارین تا بهتر تمرکز کنید و این هم باز به معنی اینه که فقط تاریخهای مهم و طبقه بندی ها نوشته بشه چون فراموش میشن یا ممکنه برای هر طبقه بندی یسری خصوصیات ذکر بشه که باید نت داشته باشین تا بتونید جوابگو باشین.

پیروز باشید

Senior Member soniasa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software engineering - Iran University of Science and Technology

سلام
    دوستان لیستینگ رو با سرعت بالاتر گوش بدید بعد یه مدتی کمک بزرگی هست برای ارتقا نمره
    ....I have a DREAM
    Prove them WRONG
    I am going to make all my dreams come TRUE

سلام
    من مشکلی که دارم این هست که لغات را کامل میفهممم ولی کلّ جمله یا چند تا جمله که پشت سر هم باشن ، منظور گوینده را گم می‌کنم ، شما چه راه حلی پیشنهاد می‌کنید ؟ممنون

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kasi58 نمایش پست ها
    سلام
    من مشکلی که دارم این هست که لغات را کامل میفهممم ولی کلّ جمله یا چند تا جمله که پشت سر هم باشن ، منظور گوینده را گم می‌کنم ، شما چه راه حلی پیشنهاد می‌کنید ؟ممنون
    سلام
    تمرین تمرکز. و تمرین زیاد گوش دادن.

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق کنترل غیرانتفاعی پیام گلپایگان

سلام دوستان خسته نباشید
    من حدودا یک ماه هست که کتاب دلتا را شروع کردم اولین کتاب تستی هست که برای تافل شروع کردم. در کانورسیشن ها اصلا مشکلی ندارم و هم میتونم نت بردارم هم با یک بار گوش دادن متن را درک میکنم ولی برای لکچر واقعا مشکل دارم نمیتونم هم نت بردارم هم به متن گوش بدم و همین موضوع باعث میشه هم تو نت برداری عقب بی افتم هم توی تست ها مشکل دارم، فایل نت برداری نوتفول را دیدم و تا حدودی مثل خودش نت برمیدارم البته هنوز عادت نکردم حروف بیصدا را حذف کنم تا کلمات را خلاصه بنویسم. بدون خلاصه نویسی هم اصلا نمیتونم متن رو به یاد بسپرم و بهترین روش برام نت برداشتنه.برای هر لکچر باید 3 بار باید فایل را گوش بدم تا بتونم هم نت بردارم هم متن را درک کنم و به نظرم اصلا این شرایط خوب نیست ونگرانم که نتونم برای لکچر پیشرفت کنم، دوستان تمامی مطالبی که نوشته بودید را خوندم ولی با توجه به شرایطی که دارم میتونید من رو راهنمایی کنید چطور میتونم در بخش لکچر پیشرفت کنم ؟ممنون

Junior Member

سلام
    می خواستم خواهش کنم یک سری فایل های صوتی برای تقویت listenig به من معرفی کنید برای امتحان تافل لازم دارم که با استفاده از موبایل تو راه گوش کنم. فایلهای مربوط به امتحان تافل و صوتی با موضوع آزاد ولی می خواهم هدفمند باشه خیلی وقت ندارم. ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)