سلام .مشکلی که من دارم این هست که Listenig ار که گوش میدم نا خود آگاه متن اش رو تو ذهنم میارم ،که نمیدونم کار درستی هست یا نه
ولی اگر متن را هم تو ذهنم نیارم ، ممکنه مفهوم جمله را از دست بدم
شما چی کار میکنید برای این مشکل ؟
ممنون
سلام .مشکلی که من دارم این هست که Listenig ار که گوش میدم نا خود آگاه متن اش رو تو ذهنم میارم ،که نمیدونم کار درستی هست یا نه
ولی اگر متن را هم تو ذهنم نیارم ، ممکنه مفهوم جمله را از دست بدم
شما چی کار میکنید برای این مشکل ؟
ممنون
ویرایش توسط kasi58 : November 8th, 2016 در ساعت 12:48 AM
سلام به شما دوست عزیز
اول اینکه نمیدونم که شما فکر میکنید این موضوع باعث کم بودن نمرتون تو این بخش شده؟ ینی مطمئنید که این موضوع مشکله واقعا؟
البته من خودم بعضی اوقات بود که یهو حواسم به یه کلمه خاص یا نکته گرامری تو لیستنینگ پرت میشد (تقریبا مشابه حالت شما که به جمله ها دقت میکنید) و این باعث میشد از مفعوم دور بشم. در واقع اصل بر اینه که شما مفاهیم و ارتباط هارو متوجه بشید حالا هر کسی برای به دست آوردن این تمرکز کاری میکنی؛ یکی نت برمیداره، یکی چشمشو میبنده و تمرکز میکنه و یکی کلاس درس رو تصور میکنه. این بسته به شماست. اگر واقعا میبینید که این موضوع داره تمرکزتون رو بهم میزنه (که احتمالش هم میره) پس ببینید با نت برداری راحتید یا روش خیلی خوب که برای من موثر بود بستن چشم و تصور استاد و شرایط کلاس بود که قبلا تو چند پست قبل مفصل توضیح دادم.
پیروز باشید
سلام
من دارم بخش لسنینگ لانگمن رو گوش میدم
اوایل مینوشتم و چک میکردم اما الان اومدم به جای نوشتن، تکرار جملات رو به صورت کم کم انجام میدم و جاهایی که بلد نیستم هم علامت میزنم اینطوری که فعلا خوبه برام چون من تو نوشتن یه خورده سرعتم پایینه و کلا در تحصیلم جزوه نمیتونستم سر کلاس بنویسم همش جا میموندم
سوالم اینه که اگه با تکرار صحبتی لسنینگ رو تمرین کنم اشکال داره یا نه ؟؟؟؟ راستی من اول راه تمرین بخش لسنینگ هستم و سطحم متوسط رو به ضعیفه
سلام دوست عزیز،
متوجه نشدم منظورتون از نوشتن چیه؟ نت برداشتن منظورتونه؟!!!
ببینید هدف از لیستنینگ درک مطلبه نه توانایی نوشتنی مثل جزوه نوشتن! در درجه اول، شما باید کلیات مطالب و برخی جزئیات رو درک کنیدو حالا گفته میشه که یه راه افزایش تمرکز روی لیستنینگ نت برداری هست. نت برداری نه معنی نوشتن تمام جزئیات، یعنی نوشتن جزئیات مهم مثل تاریخها و اسامی و طبقه بندی ها.... البته با تکنیک خاص. مثلا نت شما فقط میتونه چند کلمه کلیدی باشه، با علائم اختصاری باشه یا حتی فارسی باشه....
اینم گوشه ذهنتون باشه که حتی بسته به روحیه خودتون میتونید حتی حتی نت برندارین تا بهتر تمرکز کنید و این هم باز به معنی اینه که فقط تاریخهای مهم و طبقه بندی ها نوشته بشه چون فراموش میشن یا ممکنه برای هر طبقه بندی یسری خصوصیات ذکر بشه که باید نت داشته باشین تا بتونید جوابگو باشین.
پیروز باشید
سلام
دوستان لیستینگ رو با سرعت بالاتر گوش بدید بعد یه مدتی کمک بزرگی هست برای ارتقا نمره
....I have a DREAMProve them WRONG
I am going to make all my dreams come TRUE
سلام
من مشکلی که دارم این هست که لغات را کامل میفهممم ولی کلّ جمله یا چند تا جمله که پشت سر هم باشن ، منظور گوینده را گم میکنم ، شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟ممنون
سلام دوستان خسته نباشید
من حدودا یک ماه هست که کتاب دلتا را شروع کردم اولین کتاب تستی هست که برای تافل شروع کردم. در کانورسیشن ها اصلا مشکلی ندارم و هم میتونم نت بردارم هم با یک بار گوش دادن متن را درک میکنم ولی برای لکچر واقعا مشکل دارم نمیتونم هم نت بردارم هم به متن گوش بدم و همین موضوع باعث میشه هم تو نت برداری عقب بی افتم هم توی تست ها مشکل دارم، فایل نت برداری نوتفول را دیدم و تا حدودی مثل خودش نت برمیدارم البته هنوز عادت نکردم حروف بیصدا را حذف کنم تا کلمات را خلاصه بنویسم. بدون خلاصه نویسی هم اصلا نمیتونم متن رو به یاد بسپرم و بهترین روش برام نت برداشتنه.برای هر لکچر باید 3 بار باید فایل را گوش بدم تا بتونم هم نت بردارم هم متن را درک کنم و به نظرم اصلا این شرایط خوب نیست ونگرانم که نتونم برای لکچر پیشرفت کنم، دوستان تمامی مطالبی که نوشته بودید را خوندم ولی با توجه به شرایطی که دارم میتونید من رو راهنمایی کنید چطور میتونم در بخش لکچر پیشرفت کنم ؟ممنون
سلام
می خواستم خواهش کنم یک سری فایل های صوتی برای تقویت listenig به من معرفی کنید برای امتحان تافل لازم دارم که با استفاده از موبایل تو راه گوش کنم. فایلهای مربوط به امتحان تافل و صوتی با موضوع آزاد ولی می خواهم هدفمند باشه خیلی وقت ندارم. ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)