سلام دوستان
من همسرم باردار است و میخوام تقاضای ویزای دانشجویی برای خودم و ویزیتوزی برای ایشون بکنم. حالا چند سئوال دارم
1- در مراحل اپلای برای ویزا در این مورد سئوال میشه یا نه؟ اگه میشه در دادن ویزا تاثیر میگذاره؟
2- بعد از گرفتن ویزا چند وقت همسرم وقت داره تا وارد کانادا بشه؟ چون میخوام که همینجا زایمان کنند و بعد وارد کانادا شوند؟ آیا بعد برای نوزاد هم دوباره باید اقدام کنیم؟ممنون
سلام دوستان
همسر بنده برای دوره دو ساله از یکی از کالجهای تورنتو میخواد اقدام کنه. برای بالا بردن شانس دریافت ویزا تصمیم دارم درخواست ویزای خودم رو (ویزای همراه)بعد از 100% شدن ویزای ایشون ارایه بدم.
سوال اینه که از نظر زمانی مشکلی ایجاد نمیشه؟ چون در نهایت قصد داریم که همزمان با هم بریم.
البته این نکته وجود داره که deadline و آفر گرفتن برای کالجها زودتر از دانشگاههاست.
ممنون
@ghlobe
سلام.
ممنون بابت پاسختون.
امکانش هست در رابطه با سئوال اول هم توضیح بفرمایید؟
هیچ آداب و ترتیبی مجو هر چه می خواهد دل تنگت، بگو
سلام
اگر کسی بعد از گرفتن ویزای دانشجویی ازدواج کنه، می تونه همسرش رو با ویزای همراه ببره با خودش و اینکه چقدر این پروسه طول می کشه؟ و اینکه اگر از این راه نمی شه، از چه راهی می شه؟
من سپتامبر می خواستم برم، ولی این قدر دیر شد که برنامه های زندگیم عوض شد. و اگر ویزا بگیرم و تصمیم بگیرم که نرم، مشکلی برای سابقم می شه؟
از راهنماییاتون ممنونم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)