صفحه 778 از 792 نخستنخست ... 278678728768769770771772773774775776777778779780781782783784785786787788 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,771 تا 7,780 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

Junior Member ellna آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط matsoyama نمایش پست ها
    سلام بر دوستان عزیز
    من می خواستم برای ارشد دانشگاه میلان تو رشته ی الکترونیک اقدام کنم
    معدل کارشناسی 15 از دانشگاه دولتی در همون رشته ی الکترونیک
    مدرک زبان IELTS هم 7 دارم و کمترین score هم 6.5 .
    برای امتحان gre هم دارم خودمو آماده میکن که بدم .
    ولی خوب مشکلی که دارم اینه که به کال اول نمیرسم
    می خواستم بدونم که شانسم چقدره برای کال دوم و اینکه کدوم یکی از بورس ها به من تعلق میگیره .
    با تشکر و سپاس فراوان
    سلام.
    معدلتون که بالای 14 هست و آیلتستون هم که خوبه بهتره که شانستون را امتحان کنید ببنید چی میشه چون کسی که نمیتونه به شما نظر قاطعانه بده که قبول میشید یا که نه !!!
    تنها هزینش پست مدارک هست که اونم زیاد نیست حدود 100 تومن که حتی اگه قبول نشدید می تونید برای سال بعد اقدام کنید، همین.
    بعد هر وقت قبول شدید برای بورس استانیش اقدام بکنید.

موفق باشید.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - آشنایی با دانشگاه پلی تکنیک میلان (معرفی بورس ها، کمپ ها و رشته ها)

سلام دوستان.. من این دانشگاه اپلیکشن پر کردم.. اما دو سه تا مدرک رو آپلود نکردم... ولی گفته با موفقیت انجام شده...1- اس ااو پی 2- توصیه نامه
    در مورد این مدارک توضیحی میدین باید تا کی پر بشه.. و تاخیرشش مشکل خواهد داشت یا نه...
    بعد بالای اپلیکشن من نوشته که مدارکتو پست کن... آیا باید مدارک رسمی رو پست کنیم به این دانشگاه؟؟..این خیلی بده که...

Moderator

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - آشنایی با دانشگاه پلی تکنیک میلان (معرفی بورس ها، کمپ ها و رشته ها)

نقل قول نوشته اصلی توسط maplecedar نمایش پست ها
    سلام دوستان.. من این دانشگاه اپلیکشن پر کردم.. اما دو سه تا مدرک رو آپلود نکردم... ولی گفته با موفقیت انجام شده...1- اس ااو پی 2- توصیه نامه
    در مورد این مدارک توضیحی میدین باید تا کی پر بشه.. و تاخیرشش مشکل خواهد داشت یا نه...
    بعد بالای اپلیکشن من نوشته که مدارکتو پست کن... آیا باید مدارک رسمی رو پست کنیم به این دانشگاه؟؟..این خیلی بده که...
    درود
    شما یه مقدار وقت بزارید و چند صفحه بخونید کامل متوجه میشوید که باید چکار بکنید.
    باید تا ددلاین همه مدارک خواسته شده اپلود بشه.
    اصل ترجمه ها به همراه رسید امضا شده را باید پست کنید.
    همه این موارد هم اینجا هم تو سایت دانشگاه به طور کامل توضیح داده شده.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Senior Member majjiid آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط majjiid نمایش پست ها
    1 هیچی، همون وقت که دارین اپلای میکنین برا مستر میلان یا تورین تیک اینم میزنین یه motivation letter هم جداگونه براش باید بنویسین. در مورد معدل، اونا سیستم ارزیابی خودشون را دارن و در مورد کشورای مختلف ممکنه تصمیمهای مختلف بگیرن ولی در مورد ایران حرفی نزده که دقیقا چه معدلی میخواد ولی حتما 17 یا 18 به بالا میشه دیگه.

2 بهرحال در راستای همون رشتتون دارین فعالیت میکنین ولی اگه براتون 19.75 و 20 فرق داره دیگه خودتون میدونین که خودتون را ازین برنامه محروم بکنین یا نه (البته بشرط اینکه بپذیرنتون!)

3 درس پاس کردنی اونطوری که شما فکر میکنین نیست یک سری lecture و سمینارهایی برپا میشه و باید در انتهاش شما بطور فردی یا گروهی paper بدین در واقع پژوهش محورن که به واحد بخواید حساب کنین، در مجموع یه 30 واحدی میشن علاوه بر اون 120 واحد که تو دانشگاه پاس میکنین. علاوه براین به صورت parallel با دانشجوهایی از رشته های دیگه یا رشته های نزدیک به خودتون وارد یک سری فعالیتها و پروژه های عملی میشین.

4 گفتن تو 3 فصل سال هر دفعه ای به مدت یه هفته ازین برنامه ها هست.

5 خوب سرتیفیکیتی چیزی حتما میدن که ایشون این فعالیتهای تحقیقاتی را کرده و آخر دوره هم (البته اگه پروژه عملی با گروهتون به یه نتایجی رسیده باشه) میگن آفرین صد آفرین هزارو...بعد دانشجو شکلش اینطوری میشه کجا حرف از درس زده، هر رشته ای میتونه اقدام کنه، همون موقع که برا مستر میلان یا تورین داره اپلای میکنه.

6 با همون مستر تمام میشه.

7 قبلا تو 3 توضیح دادم. هیچکدوم، معدل لیسانستون باید 27/30 باشه.

8 ربطی بهم ندارن!

دوستان در تکمیل این پست باید بگم. در صورتیکه این بورس شامل حال کسی بشه، تو تمام فعالیتها و برنامه هایی که asp برگزار میکنه ساپورت کامل مالی میشه. از اکامدیشن گرفته تا هزینه های خود دوره ها و برنامه ها تا بودجه ای که نیاز دارین برای تکمیل همون پروژه های عملی (توی دنیای واقعی) که صحبتش رفت. غیر ازین هزینه های دانشگاه یا میلان یا تورین حالا هر کدوم که پذیرش گرفتین صفر میشه.

منظورم از سرتیفیکیت در واقع دیپلمی هست که asp بهتون میده. علاوه بر این در پایان دوره مستر (اگه برنامه asp را با موفقیت تمام کرده باشین) همزمان از هر دو دانشگاه تورین و میلان مدرک مستر میگیرین.

ولی در کل فکر کنم مال از ما بهترون باشه ( خودم را منظورمه، توهین به دوستان نباشه!)
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    درود
    شما یه مقدار وقت بزارید و چند صفحه بخونید کامل متوجه میشوید که باید چکار بکنید.
    باید تا ددلاین همه مدارک خواسته شده اپلود بشه.
    اصل ترجمه ها به همراه رسید امضا شده را باید پست کنید.
    همه این موارد هم اینجا هم تو سایت دانشگاه به طور کامل توضیح داده شده.
    ممنونم از شما... چند ضفحه بیشتر مطالعه کردم اما چیزی دستگیرم نشد...
    برای مثال ددلاین نوبت دوم این دانشگاه تا کی هست؟
    یا توصیه نامه چرا به صورت آپلودی هست؟ اینطوری خود ما هم میتونیم که آپلود کنیم بدون اینکه از استاد بخواهیم...
    یا منظور از رسید امضا شده چیه؟ ...
    از لطف و راهنماییتون پیشاپیش بی نهایت سپاسگذارم

ممنونم از شما... چند ضفحه بیشتر مطالعه کردم اما چیزی دستگیرم نشد...
    برای مثال ددلاین نوبت دوم این دانشگاه تا کی هست؟
    یا توصیه نامه چرا به صورت آپلودی هست؟ اینطوری خود ما هم میتونیم که آپلود کنیم بدون اینکه از استاد بخواهیم...
    یا منظور از رسید امضا شده چیه؟ ...
    از لطف و راهنماییتون پیشاپیش بی نهایت سپاسگذارم
    ببخشید دوست عزیز که رکامش را ما باید آپلود کنیم. بله، باید بهشون متذکر بشیم چون شما میخایند اپلای کنید برای اینجا، بصورت آنلاینش کنند !!! (من از طرف اونها عذرخواهی میکنم از شما)
    انگار شما اصلا نمیخایند برای این دانشگاه اقدام کنید و اگر نه این سوالات را نمی پرسیدید، (رسید امضا شده چیه ؟!!!!)
    شما قبل اینکه بیایند اینجا سوال بپرسید باید برید سایت پلیمی را بخونید بعد اگه سوالی داشتید بیایند اینجا.

موفق باشید.

Junior Member

سلام دوستان خواهشن راهنمایی کنید خیلی فوریه
    ددلاین postgraduate programs با specialzing master (دوره مستر یه ساله)فرق میکنه یا همشون به یه شکل اپلای میشن؟
    ددلاین رو توی لینک زیر تو دوتا گروه جدا اورده و لی وقتی رو specialzing master کیلیک میکنی هیچ اظلاعاتی در مورد ددلاین بهت نمیگه
    http://www.polinternational.polimi.i...ea-magistrale/

به مدیر گروه ش ایمیل زدم گفتم من برای این رشته میخوام اقدام بکنم گفت هنوز خیلی زوده راست میگه چون هنوز کاتالوگ سال 17/18 رو نزاشتن اما پس این تاریخ ددلاین postgraduate چی میگه زده تا یه هفته دیگه اپلای انلاین تمومه برای 17/18؟
    داستان این چیه گیج شدم
    خواهش مندم کمک کنید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ellna نمایش پست ها
    ببخشید دوست عزیز که رکامش را ما باید آپلود کنیم. بله، باید بهشون متذکر بشیم چون شما میخایند اپلای کنید برای اینجا، بصورت آنلاینش کنند !!! (من از طرف اونها عذرخواهی میکنم از شما)
    انگار شما اصلا نمیخایند برای این دانشگاه اقدام کنید و اگر نه این سوالات را نمی پرسیدید، (رسید امضا شده چیه ؟!!!!)
    شما قبل اینکه بیایند اینجا سوال بپرسید باید برید سایت پلیمی را بخونید بعد اگه سوالی داشتید بیایند اینجا.

موفق باشید.
    درود
    مچکرم از صبر و پاسخگویی شما..شما به بزرگواری خودتون ما رو ببخشید...
    دوست ما گفتن مدارکتون رو به همراه رسید امضا شده پست کنید... بعد من ازشون پرسیدم رسید امضا شده چیه؟!!!!!
    از طرفی ددلاین های متفاوتی از دانشگاه دیدیم... یه نمونه دیدم نوشته 21 نوامبر یعنی تا هفته بعد یه جا دیدم نوشته آپریل..
    در مورد توصیه نامه میخواستم شک من برطرف بشه..

سلام دوستان ببخشید اگه سوالم مال این بخش نیست من فکر میکنم مال اینجا باشه
    من بهمن ماه امسال فارغ التحصیل میشم اما به دلیل اماده نبودن مدرک زبانم مجبور هستم طول بدهم تا تیر ماه سال96 (به خاطر سربازی)و اون موقع فارغ التحصیل میشم خواستم بدونم اگه اون موقع برای سال 2018 اپلای کنم اینها مدرک تحصیلی موقت را قبول میکنن یا نه؟؟؟
    چون دانشگاه که همون موقع مدرک اصلی نمیده!!!
    با تشکر

درود
    مچکرم از صبر و پاسخگویی شما..شما به بزرگواری خودتون ما رو ببخشید...
    دوست ما گفتن مدارکتون رو به همراه رسید امضا شده پست کنید... بعد من ازشون پرسیدم رسید امضا شده چیه؟!!!!!
    از طرفی ددلاین های متفاوتی از دانشگاه دیدیم... یه نمونه دیدم نوشته 21 نوامبر یعنی تا هفته بعد یه جا دیدم نوشته آپریل..
    در مورد توصیه نامه میخواستم شک من برطرف بشه..
    خواهش میکنم.
    لازم هست که از صفحه 730 پستها را بخونید تا جوابهاتون را پیدا کنید.
    دقت داشته باشید اگه میخایند برای همین کال اقدام کنید باید خیلی عجله کنید، چون 24 نوامبر ددلاین مدارک هست یعنی 9 روز دیگه.

موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)