صفحه 781 از 792 نخستنخست ... 281681731771772773774775776777778779780781782783784785786787788789790791 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 7,801 تا 7,810 , از مجموع 7918

موضوع: ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مدارک..)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

سلام دوستان من مدارکمو کامل کردم میخوام امروز پست کنم...
    دو تا سوال دارم ممنونم میشم راهنماییم کنید...
    یک از کجا پست کنیم هزینه پایینتر میشه...
    دو میشه هم برای پی اچ دی و هم برای مستر اقدام کرد؟؟
    سه من هنوز برخی مدارک رو آپلود نکردم.. میتونم قبل آپلود پست کنم مدارکمو بعد دو روز دیگه مدارک رو آپلود کنم؟؟..

Junior Member ellna آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ک.ارشد - فرایند پذیرش، دانشگاه پلی تکنیک میلان (مدارک لازم، ددلاینها، ارسال مد

نقل قول نوشته اصلی توسط maplecedar نمایش پست ها
    سلام دوستان من مدارکمو کامل کردم میخوام امروز پست کنم...
    دو تا سوال دارم ممنونم میشم راهنماییم کنید...
    یک از کجا پست کنیم هزینه پایینتر میشه...
    دو میشه هم برای پی اچ دی و هم برای مستر اقدام کرد؟؟
    سه من هنوز برخی مدارک رو آپلود نکردم.. میتونم قبل آپلود پست کنم مدارکمو بعد دو روز دیگه مدارک رو آپلود کنم؟؟..
    سلام دوست من.
    تعجبی هست واقعا توی این زمان کم !!! کاشکی کمی زودتر به فکر می افتادید.
    حتما با DHL بفرستید اون هم با نمایندگی هاش نه ادره پست، چون زودتر میفرستند و 2 روز با هم اختلاف دارند. اگه دانشجو هستید DHL تخفیف میده بهتون و شده 70 تومن. کاری به هزینه هم نداشته باش و دعا کن زود به دستشون برسه.
    دومین سوالتون را دوستان دیگه جواب بدند بهتره من اطلاع ندارم.
    نه اشکالی نداره فقط رسید را باید امضا شده با ریز نمرات بفرستید بعد تا قبل ددلاین همه مدارک را آپلود کنید. ددلاین 5 روز دیگه هست. کمی عجله کنید.

موفق باشید.

Junior Member

مرسی از شما.. تشکر میکنم..
    آدرس همینه؟.

Address:
    Politecnico di Milano
    International Admissions Office
    International Projects Service
    Piazza Leonardo da Vinci 32
    20133 Milano (MI) - Italy
    Ph. +39 02 2399 9802

Member STA74 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communications Engineering

سلام دوستان
    درسته که میگن این دانشگاه هر کی زودتر اپلای کنه و رزومش تقریبا قابل قبول باشه ادمیشن میده و از ظرفیتش کم میشه برای بقیه ؟
    چون تا الان واسه مخابرات چند نفر چراغشون سبز شده از ایران . اینجوری باشه که جایی برای بقیه نمیمونه !!!! من تازه الان اپلای کردم ، به ددلاین میرسم ولی اگه این قضیه صادق باشه که نمیشه !
    چند نفر ظرفیت داره کلا ؟ 30 نفر محموع هر دو کال ؟

Senior Member majjiid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط maplecedar نمایش پست ها
    مرسی از شما.. تشکر میکنم..
    آدرس همینه؟.Address:
    Politecnico di Milano
    International Admissions Office
    International Projects Service
    Piazza Leonardo da Vinci 32
    20133 Milano (MI) - Italy
    Ph. +39 02 2399 9802
    خودشششهههه
    آخه نوشتم خودشه تازه نیشمم باز کردم ولی سیستم باز گفت کرکترای پاسخ کوتاهه، دیگه اونجور نوشتم.
    مرده گان اين سال عاشق‌ترين زنده گان بوده‌اند.

نقل قول نوشته اصلی توسط STA74 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    درسته که میگن این دانشگاه هر کی زودتر اپلای کنه و رزومش تقریبا قابل قبول باشه ادمیشن میده و از ظرفیتش کم میشه برای بقیه ؟
    چون تا الان واسه مخابرات چند نفر چراغشون سبز شده از ایران . اینجوری باشه که جایی برای بقیه نمیمونه !!!! من تازه الان اپلای کردم ، به ددلاین میرسم ولی اگه این قضیه صادق باشه که نمیشه !
    چند نفر ظرفیت داره کلا ؟ 30 نفر محموع هر دو کال ؟
    خوب بلاخره وقتی یکسری را پذیرش میکنن خوب ظرفیت کمتر میشه. ولی خوب این به این معنی نیست که جا برا بقیه باقی نمونده باشه اینا تا وسطهای ژانویه حتی به اونور هنوز چراغ سبز میکنن.
    ولی خوب اونارا هم که گرفتن بیخودی که نگرفتن. مثلا یکیشون من بودم که خوب سطح علمیم یه جوری بود که پروفسورا همین طور افتاده بودن وسط مدارک من، میخوندن و به هم نگاه میکردن.
    فارغ التحصیلای قبلی تو این رشته حدودا 47 نفر بودن.

Junior Member

سلام به همگی
    من لیسانس رو از شریف فارغ شده بودم در هوافضا و برا مستر مکانیک اپلای کردم به میلان و پذیرش گرفتم.
    خواستم بپرسم که این دانشگاه رنک و سطح علمیش خوبه و در حد من هست یا پایین تره؟
    یکی از دلایلی که من مکانیک میلان رو انتخاب کردم اینه که رنکش تو مکانیک طبق QS هجدهمه 18 که فوق العادس.
    به نظرتون من همین میلان برم یا دانشگاه های آمریکا هم اپلای کنم؟ آخه بعضا شنیدم این جا دانشگاه خوبی نیست و می ترسم اگه برم پشیمون بشم بعدا.

ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط sina_kh08 نمایش پست ها
    سلام به همگی
    من لیسانس رو از شریف فارغ شده بودم در هوافضا و برا مستر مکانیک اپلای کردم به میلان و پذیرش گرفتم.
    یکی از دلایلی که من مکانیک میلان رو انتخاب کردم اینه که رنکش تو مکانیک طبق QS هجدهمه 18 که فوق العادس.
    به نظرتون من همین میلان برم یا دانشگاه های آمریکا هم اپلای کنم؟ آخه بعضا شنیدم این جا دانشگاه خوبی نیست و می ترسم اگه برم پشیمون بشم بعدا.

درود
    اگه میتونید کشورهای دیگه مثل آمریکا یا کانادا ... برید اصلا قابل مقایسه نیست و حتما این کار را بکنید.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط sina_kh08 نمایش پست ها
    سلام به همگی

در حد شما!!! والا نمیدونم، آخه شما حدتونا نگفتین!!!
    اما اگه منظورتون فقط اینکه چون دانشجو شریف بودین میخواید بدونید چطوره، که خوب از حدتون میزنه بالا!
    یک شما رزومتونا مطرح نکردید و دو اینکه باید ببینید دنبال چی هستید. اگه هزینه براتون مهمه، اگه بتونید از آمریکا بورس بگیرید به صرفه ست اگه نه اینجا بصرفه هست. اگه به لحاظ سطح علمی منظورتونه اینجا سطحش به نسبت دانشگاههایی از آمریکا که ممکنه بتونین بورس ازشون بگیرین خیلی بالاتره. چون شما نمیتونین برا فوق بورس از دانشگاهای خوب آمریکا بگیرین. مگه اینکه دیگه رزومتون چی باشه (منظورم از خوب ممتاز هست طبق طبقه بندی های خودشون وگرنه طبق همون طبقه بندی، از خوباشون میتونید بورس بگیرید). بعدم یکی ممکنه اصلا حالش از آمریکا بهم بخوره بخواد توش زندگی کنه و اروپا را ترجیح بده. سوالتون خیلی کلی هست.

ولی اگه زندگی تو آمریکا را میپسندید و یه 200 به بالایی تنگ جیب دارید که از هر دانشگاهی که خواستید پذیرش بگیرید و نخواید معطل یه بورس از یه دانشگاه سطح پایین اونجا بشید بله اونجا براتون بهتره. در کل آمریکا یه قاره ست تا یه کشور. جاهای انگشت شماری داره که واقعا اون چیزی هست که ما تو تلویزیون میبینیم بقیش مثل روستا میمونه. و دیگه همش تبلیغات. و این در مورد دانشگاهاشم صدق میکنه.
    ویرایش توسط majjiid : November 19th, 2016 در ساعت 04:20 PM

Junior Member ellna آواتار ها

نوشته اصلی توسط sina_kh08

سلام به همگی

سلام.
    به نظر من
    اگه شرایط برای پذیرش دانشگاه های آمریکا را هم دارید چرا میخایند این فرصت را از دست بدید ؟!!!
    شما شرایطتتون را نگفتید مثلا آیا GRE دارید آیا مقاله دارید (چون بیشتر دانشگاه های آمریکا پژوهش محور هستند) و ... برای همین نمیشه راهنمای دقیقی کرد.
    در مورد رنک این دانشگاه هم چرا خوب نباشه من کسی را میشناسم که رتبه 2 کنکور دکترای معماری هست و این دانشگاه اولویت اولش هست.
    ولی باید بدونید شرایط و جو آمریکا با اروپا خیلی فرق می کنه. و تقاضا برای آمریکا به طبع خیلی بیشتر هست چرا چون اگه یه سرچ کوچولو بکنید میبینید که دانشگاه های آمریکا عجب امکاناتی داره مثلا توی رشته معماری آتلیه ها و فضاهایی که دارند اصلا قابل قیاس نیست حتی دانشگاه هاش با رنک پایین، شما که شریفی هستید و توی جو اپلای هستید بهتر میدونید دیگه.
    و نکته دیگه اینکه آیا بعد اتمام تحصیلتون میخایند اونجا بمونید یا نه.
    و در آخر شما باید روحیتون و شرایط خودتون را برآورد کنید ببینید کجا میتونه شما را راضی تر بکنه.

پیروز و موفق باشید.
    ویرایش توسط ellna : November 19th, 2016 در ساعت 04:06 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)