صفحه 80 از 92 نخستنخست ... 30707172737475767778798081828384858687888990 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 791 تا 800 , از مجموع 917

موضوع: سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

ApplyAbroad Senior Veteran
    Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science and Technology.TMU

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به Listening در آزمون تافل iBT

نقل قول نوشته اصلی توسط win1 نمایش پست ها
    سلام
    می خواستم خواهش کنم یک سری فایل های صوتی برای تقویت listenig به من معرفی کنید برای امتحان تافل لازم دارم که با استفاده از موبایل تو راه گوش کنم. فایلهای مربوط به امتحان تافل و صوتی با موضوع آزاد ولی می خواهم هدفمند باشه خیلی وقت ندارم. ممنون
    سلام دوست عزیز

حجم این فایلها خیلی زیاده. با توجه به سطحتون میتونید از tactics for listening و open forums استفاده کنید. اگر این کتابها رو ندارید میتونید به یه موسسه زبان مراجعه کنید و ازشون بخواین که بهتون این کتابها رو قرض بدن.
    از کتابخونه همین سایت هم میتونید منابع لیستنینگ رو دانلود کنید.

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط win1 نمایش پست ها
    سلام
    می خواستم خواهش کنم یک سری فایل های صوتی برای تقویت listenig به من معرفی کنید برای امتحان تافل لازم دارم که با استفاده از موبایل تو راه گوش کنم. فایلهای مربوط به امتحان تافل و صوتی با موضوع آزاد ولی می خواهم هدفمند باشه خیلی وقت ندارم. ممنون
    سلام
    فایلهای کتاب mastering skills و how to master.

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق کنترل غیرانتفاعی پیام گلپایگان

سلام وقت بخیر از دوستانی که راهنمایی میکنن پیشاپیش سپاسگزارم
    کتاب دلتا را شروع کردم.من برای لیسنینگ خیلی مشکل داشتم. چند روزه شروع کردم بدون نت برداشتن صحبت ها را خوب گوش میدم و تست میزنم شرایطم نسبت به قبل که نت برمیداشتم خیلی بهتر شده قبلا حدودا 2 -3 تا غلط داشتم در هر لیسنینگ وتنها دلیلش هم این بود اصلا نمیتونم هم نت بردارم هم به متن گوش بدم چون مدام از صحبت ها عقب می موندم کلا دستم برای نوشتن یکم کند هست. الان تو هر تمرین دلتا 1 غلط دارم که واقعا اون غلط از بی دقتی منه نه اینکه متن رو متوجه نشم البته یه جاهایی سرعتش زیاد میشه شنیدنش سخته ولی اگر برای بار دوم همون قسمت را گوش بدم میفهمم.سوالم ازتون اینکه میدونم لسینیگ دلتا نسبت به بقیه منابع خیلی راحت تره به نظرتون نت برنداشتنم و یا در صورت نیاز کم نت برداشتنم بعدا باعث مشکل میشه؟ سوال دیگه ای هم داشتم بعد از دلتا چه کتابی را شروع کنم لانگمن ویرایش جدید یا بارونز؟ممنون

ApplyAbroad Senior Veteran
    Sara.A آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science and Technology.TMU

نقل قول نوشته اصلی توسط rana1370 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر از دوستانی که راهنمایی میکنن پیشاپیش سپاسگزارم
    کتاب دلتا را شروع کردم.من برای لیسنینگ خیلی مشکل داشتم. چند روزه شروع کردم بدون نت برداشتن صحبت ها را خوب گوش میدم و تست میزنم شرایطم نسبت به قبل که نت برمیداشتم خیلی بهتر شده قبلا حدودا 2 -3 تا غلط داشتم در هر لیسنینگ وتنها دلیلش هم این بود اصلا نمیتونم هم نت بردارم هم به متن گوش بدم چون مدام از صحبت ها عقب می موندم کلا دستم برای نوشتن یکم کند هست. الان تو هر تمرین دلتا 1 غلط دارم که واقعا اون غلط از بی دقتی منه نه اینکه متن رو متوجه نشم البته یه جاهایی سرعتش زیاد میشه شنیدنش سخته ولی اگر برای بار دوم همون قسمت را گوش بدم میفهمم.سوالم ازتون اینکه میدونم لسینیگ دلتا نسبت به بقیه منابع خیلی راحت تره به نظرتون نت برنداشتنم و یا در صورت نیاز کم نت برداشتنم بعدا باعث مشکل میشه؟ سوال دیگه ای هم داشتم بعد از دلتا چه کتابی را شروع کنم لانگمن ویرایش جدید یا بارونز؟ممنون
    سلام دوست عزیز
    در مورد سوال اولتون باید بگم که نه... شما اگر احساس میکنید که نت برداشتن موقع پاسخگویی کمکتون نمیکنه، میتونید نت برندارین. ولی باید همچنان تاریخها، طبقه بندی و مشخصاتشون و اسامی مهم نت برداشته بشه. در حین گوش دادن هم از تکنیکی استفاده کنین که متمرکز باشید مثلا فکر کنید سر کلاس حضور دارین و چشماتون رو ببندین.
    در مورد سوال دومتون نمیتونم نظری بدم چون من این کتابارو نخوندم ولی کتاب مستر اسکیلز رو چند نمونه گوش کردم. خیلی آرومه ولی تعدادش زیاده و این نکته مثبتشه. کتاب بارونز هم شنیدم از سطح آزمون بالاتره ولی بنظرم میتونه گزینه مناسبی باشه چون الان سرعت لیستنینگها خیلی بالا رفته و تا حدودی مشابه تی*پی*او 40 تا 48هست.
    میتونید اگر وقت زیاد دارید از مستر استفاده کنید ولی با سرعت بالا بهشون گوش کنید. و بعد برید سراغ بارونز.

ولی در کل از شنیدن با دور بالا غافل نشید حتی شده در حدود یکی دو هفته!
    پیروز باشید

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق کنترل غیرانتفاعی پیام گلپایگان

سلام ممنون برای پاسخ گویی تون
    واقعیت اینکه نمیتونم بگم نه اصلا به نت هایی که نوشتم نگاه نمیکنم، چون من فقط سعی میکردم متن را گوش بدم و نکاتش رو بنویسم تا حداقل متن را دقیق گوش نمیدم بتونم از نوشته هام کمک بگیرم و تست بزنم. بله یه سری موارد را نیازه بنویسم. باشه حتما برای دور تند زمان میذارم چون شدیدا با سرعت بالا مشکل دارم و باید گوشم بهش عادت کنه.
    سپاس

Junior Member

سلام به دوستان.
    من معمولا لیسینینگ رو بالا میزنم و بیشترین تمرین رو در این بخش داشتم. ولی در برخی تی پی او ها واقعا خراب میکنم(11) غلط. نمیدونم شاید دلیلش عدم تمرکز کافی و یا نزدیک بودن گزینه ها به همدیگه است.خیلی ناراحت میشم میگم نکنه لیسینینگ ازمون رو هم خراب کنم. دوستانی که ازمون دادن چنین تجربیاتی داشتن؟ چطور شرایط رو پایدار کنم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering at IAUCTB

نقل قول نوشته اصلی توسط amineh69 نمایش پست ها
    سلام به دوستان.
    من معمولا لیسینینگ رو بالا میزنم و بیشترین تمرین رو در این بخش داشتم. ولی در برخی تی پی او ها واقعا خراب میکنم(11) غلط. نمیدونم شاید دلیلش عدم تمرکز کافی و یا نزدیک بودن گزینه ها به همدیگه است.خیلی ناراحت میشم میگم نکنه لیسینینگ ازمون رو هم خراب کنم. دوستانی که ازمون دادن چنین تجربیاتی داشتن؟ چطور شرایط رو پایدار کنم؟
    سلام
    مشکلی که شما بهش اشاره کردید طبیعیه، مخصوصا در بخش هایی که تمرین زیادی میشه توقع نمره خوبی داریم ولی با نتایج ضعیف گاهی اوقات آدم رو دلسرد میکنه. نکته ای که گفتید رو من هم باهاش مواجه بودم، باید سعی کنید موقع گوش دادن به این بخش حداکثر تمرکز رو داشته باشید، اصلا حواس خودتون رو درگیر نوت برداری دقیق و مسائل دیگه نکنید، اگر میبینید نکته ای رو در زمانی که دارید گوش میدید متوجه نمیشید، ذهن خودتون رو درگیر اون نکنید چون تمرکز تون بهم میخوره، تجربه شخصی من ثابت کرده که اگه همه ی مکالمه رو هم متوجه نشید، باز هم میتونید به سوالاتش درست جواب بدید چون مطالب به هم مرتبط هستن و ممکنه به شکل دیگه ای دوباره بهش اشاره بشه.
    راه موفقیت در این بخش تمرکز هست، سعی کنید موقع انجام این بخش حداکثر تمرکز رو داشته باشید

Junior Member

سلام
    من آزمون تافلمو دادم لیسینینگم لانگ بود و از هومن ست تکراری id card اومده بود. یکی از پارت های لیسینینگ واقعا سخت بود و نتونستم خوب جواب بدم. سوالم اینه که اون ست تکراری ممکنه نمره داشته باشه و پارتی که سخت بود لانگ در نظر گرفته بشه ؟ یا حتما اون تکراریه لانگه و نمره نداره ؟ راهی هست که متوجه بشیم ؟

Junior Member

در کتاب افیشال نوشته شده لانگ نمره ای نداره و برای خود ای تی اس هستش. حالا معلوم نیس کدوم رو برا شما لانگ در نظر بگیرن

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hesam86 نمایش پست ها
    سلام
    من آزمون تافلمو دادم لیسینینگم لانگ بود و از هومن ست تکراری id card اومده بود. یکی از پارت های لیسینینگ واقعا سخت بود و نتونستم خوب جواب بدم. سوالم اینه که اون ست تکراری ممکنه نمره داشته باشه و پارتی که سخت بود لانگ در نظر گرفته بشه ؟ یا حتما اون تکراریه لانگه و نمره نداره ؟ راهی هست که متوجه بشیم ؟
    ببخشیدمیشه بگین ست تکراری هومن کجاست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)