صفحه 92 از 231 نخستنخست ... 42828384858687888990919293949596979899100101102142192 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 , از مجموع 2307

موضوع: برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای Express Entry و OID)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برنامه منتخب استانی: ساسکاچوان (فقط برای express entry)

با سلام خدمت دوستان خوبم

من pre application را برای حالت EE پر کردم
    1- در صورتیکه OID باز بشه من چه کار باید بکنم آیا باید دوباره اکانت بسازم یا با همون EE می توانم سابمیت کنم؟
    2- در مرحله pre application تمام فرمها و مدارک آپلود شد پس زمان باز شدن چه مدرکی باید آپلود بشود؟ و دکمه سابمیت کجا ظاهر میشود؟

با تشکر از زحمات همگی

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_ca نمایش پست ها
    اگه برای انتاریو اقدام کردین با یه ناک دیگه به نظرم با ناک جدید برای ساسکا اقدام نکنید. اول منتظر بمونید تکلیف انتاریو با ناک قبلی مشخص شه. مگه اینکه برای ساسکا OID اقدام کنید.
    فقط به انتاریو امید دارم. هنوز هیچ اتفاقی برای انتاریو نیفتاده. نمی دونم منظور شما نامینیت شدن تو انتاریو بود یا نه؟ که من نامینیت نشدم. بازم میگین که برای ساسکا فعلا اقدام نکنم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

من preapplication رو تموم کردم. چند تا سئوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1- در قسمت funds، تاریخها دقیقا چی هستند؟ مخصوصا date of conversion? (یکی دیگه اش date of statement هست)
    2- settlement plan رو در چه قسمت باید وارد کنیم؟ جایی وجود نداره.
    3- اگه بخواهیم cover letter بدیم، در چه قسمت میشه اونو وارد کرد؟ من می خوام برای حساب بانکیم یه توضیح بنویسم که موجودی در ماه اول از یک حساب به حساب دیگه منتقل شده و فکر کنم توضیح بد نباشه. هر دو تا گردش رو گرفتم و می ترسم افسر متوجه نشه.

Senior Member Beginner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc In Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkan_dp نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان خوبم

من pre application را برای حالت EE پر کردم
    1- در صورتیکه OID باز بشه من چه کار باید بکنم آیا باید دوباره اکانت بسازم یا با همون EE می توانم سابمیت کنم؟
    2- در مرحله pre application تمام فرمها و مدارک آپلود شد پس زمان باز شدن چه مدرکی باید آپلود بشود؟ و دکمه سابمیت کجا ظاهر میشود؟

با تشکر از زحمات همگی
    1- یه اکانت جداگونه بسازید
    2- قبلا پاسخ دادم. ارسال های گذشته رو مرور کنید لطفا

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi4949 نمایش پست ها
    من preapplication رو تموم کردم. چند تا سئوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1- در قسمت funds، تاریخها دقیقا چی هستند؟ مخصوصا date of conversion? (یکی دیگه اش date of statement هست)
    2- settlement plan رو در چه قسمت باید وارد کنیم؟ جایی وجود نداره.
    3- اگه بخواهیم cover letter بدیم، در چه قسمت میشه اونو وارد کرد؟ من می خوام برای حساب بانکیم یه توضیح بنویسم که موجودی در ماه اول از یک حساب به حساب دیگه منتقل شده و فکر کنم توضیح بد نباشه. هر دو تا گردش رو گرفتم و می ترسم افسر متوجه نشه.

1-یه مورد کلی: فقط فیلدهای ستاره دار اجباری هستند. مابقی رو میتونید خالی بگذارید ، منجمله همون دو مورد. خودشون موقعی که به فاند برسن پرش میکنن.
    2- در همون قسمت مالی آپلود کنید. بادقت بخونید همون صفحه فاند رو میبینیدش. تیک پایین رو هم بزنید.
    3- جایی برای کاور لتر به صورت پیش فرض وجود نداره. یا بذارید اول نامه فاندتون. یا نامه جداگونه رو همون قسمت آپلود کنید. پیشنهاد من ، اضافه کردن یه برگه به ابتدا یا انتهای نامه فاندتون هست

Junior Member

سلام دوستان
    آیا زمانیکه ظرفیت باز میشود باید دوباره مدارک و آپلود کنیم؟

با تشکر

Junior Member

سلام
    دوستان کسایی که 22 نوامبر برای OID سابمیت کردن اگر ممکنه وضعیتشون رو بگن
    من همچنان اپلیکیشن ریسیود هستم ناکم هم 2231 بوده و خیلی نگرانم که چرا بعد از حدود 17 روز هنوز تغییری در وضعیتم داده نشده.
    NOC 2231
    OID Submission 22nd Nov
    In process date 29 Dec
    Status In process

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkan_dp نمایش پست ها
    سلام دوستان
    آیا زمانیکه ظرفیت باز میشود باید دوباره مدارک و آپلود کنیم؟

با تشکر
    دوست عزیز شما اول مدارک مورد نیاز رو جمع آوری کنید فرمهایی که خواسته شده رو پر کنید بعد یه پری اپلیکشن باز کنید مدارک رو آپلود کنید و زمانی که ظرفیت باز شد اپلیکیشنتون رو سابمیت کنید. البته من چون پری اپلیکیشنم رو زمانی که ظرفیت باز بود ساختم برای من تمام پیج ها ایجاد شد گویا در زمان هایی که ظرفیت باز نیست یکسری از پیج ها قابل دسترسی نیست(در این زمینه سایر دوستان باید نظر بدن). به هرحال آماده بودن مدارک فاکتور بسیار مهمی هست.
    NOC 2231
    OID Submission 22nd Nov
    In process date 29 Dec
    Status In process

نقل قول نوشته اصلی توسط Raha198600 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان کسایی که 22 نوامبر برای OID سابمیت کردن اگر ممکنه وضعیتشون رو بگن
    من همچنان اپلیکیشن ریسیود هستم ناکم هم 2231 بوده و خیلی نگرانم که چرا بعد از حدود 17 روز هنوز تغییری در وضعیتم داده نشده.
    سلام
    من ۲۹ نوامبر inprocess شدم. البته دلیلش اینکه من اپلیکیشن قبلی دارم از ۲۰ جولای‌. معمولا تا ۳۰ یا ۴۰ روز طول بکشه که پراسس بشین برای اولین بار نرمال هستش. کمی صبر کنید...

رشته و دانشگاه

در سری 20 نوامبر، حدود شماره های اختصاص داده شده از بازه 1108600 تا بازه 1109600 هست. (به صورت تخمینی البته)
    الان دارن به پرونده های حول و حوش 1109300 رسیدگی میکنن و in process میکنن.

منم محض خالی نبودن عریضه، یه دونه ثبت کردم با شماره 1109073 که 2 دسامبر in process شد، همون روز هم ایمیل زدن مشخص کنید EE قبلی رو میخواید ادامه بدیم یا OID جدید رو. منم گفتم همون EE رو به نتیجه برسونید تکلیفمون رو بدونیم. (خدا رو شکر کبک هم میخواد از بهار 2017 پرونده های آنلاین رو بررسی کنه.)

به نظر من تا هفته دیگه (16 دسامبر) هم عمده توجهشون رو روی OID نوامبر میگذارن و هر چی پرونده کامل هست رو نامینیت میکنن. بعد بر میگردن هر چی پرونده باقی مونده رو طبق ارزشیابی اولیه و طبقه بندی شده، نامینیت میکنن. البته اگه دور جدیدی باز نکنن که بعید هم نیست.

هفته سوم و چهارم دسامبر رو مثل فشفشه کار میکنن.
    ویرایش توسط Beginner : December 9th, 2016 در ساعت 04:23 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)