سلام به همه
عدد Acc در رشته Linköping University, Molecular Genetics and Physiology
در (Results of the second first round) بود 27
اما در (Results of the second selection round) شده 30
یعنی 3 نفر از رزرو ها رو admission دادن !!!
مبارکشون باشه![]()
بلي
خير
سلام به همه
عدد Acc در رشته Linköping University, Molecular Genetics and Physiology
در (Results of the second first round) بود 27
اما در (Results of the second selection round) شده 30
یعنی 3 نفر از رزرو ها رو admission دادن !!!
مبارکشون باشه![]()
و به آرامی آغاز به مردن میکنی, اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نکنی، اگر به خودت اجازه ندهی که حداقل یک بار در تمام زندگیات ورای مصلحتاندیشی بروی ...

سلام
از دوستانی که لیت بودند کسی پروفایلش تغییر کرده و احیانا" پذیرش گرفته ؟!
اینطور که پیداست بعضی از نتایج رزرو تغییر کرده و این میتونه یه نشانه بد باشه! یعنی ما هایی که رتبه رزرومون تغییر نکرده بد شانس بودیم و این یه ذره خطرناکه! البته من که دیگه آخرشم چون رزرو اول بودم! اما از طرفی هم میشه گفت رزرو ها رو بررسی نکردند و این چند تا تغییرات جزئی که وجود داره نتیجه Appeal بوده و رزرو ها واقعا بعد از نتایج ثبت نام بررسی میشند!
لطفا اگه کسی نتیجه رزروش تغییر کرده اعلام کنه تا بشه یه نظز قطعی داد!
با سلام به همه دوستان
من هم رزروی هستم از KTH و رزرو 6 هم شدم ولی هیچ تغییری نکرده وضعیتم فقط 80 نفر کل admit شده ها شد 81
با استناد به روایات مختلف یا باید کلا قید Sweden رو زد یا باید صبوری کرد تا AuGust که اونم معلوم نیست چی می شه
نتیجه اینکه اینها رزرو اعلام نمی کردن سنگین تر بودن
شما اگر هم بتونید در آگوست پذیرش بگیرید از دانشگاهتون، نمی رسید ویزا رو به موقع بگیرید و برای ثبت نام سوئد باشید، چون کلاس ها حداکثر از 1 سپتامبر شروع میشه، آخرین مهلت ثبت نام معمولا 6 سپتامبر خواهد بود. پروسه صدور ویزا در بهترین شرایط 6 هفته طول خواهد کشید.
امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی اگر نشد نا امید نشوید و شک نکنید تقدیر جای بهتری را برای تحصیل برای شما در نظر گرفته
با آرزوی بهترین ها
داره میباره بارون و تو نیستی/ شده این خونه زندون و تو نیستی / چقدر حس بدیه، حس تنهایی / دارم میشکنم آسونو، تو نیستی
علاقه مندی ها (Bookmarks)