نقل قول نوشته اصلی توسط ehsandeh نمایش پست ها
خواهش می کنم. بله من الان همین دانشگاه مشغول تحصیل هستم. ببین، دو تا مساله رو نباید با هم اشتباه بگیری. یکی مساله ی "امکان" هست، که خب همون طور که گفتم از نظر تئوری و از نظر قانون های دانشگاه، "امکان" این که بتونی بعد از شروع تحصیل هم بورس بگیری هست. اما مساله ی دوم یا مهم تر، بحث "احتمال" این قضیه هست. این احتمال به چند چیز بستگی داره، که مهم ترینش این هست که استاد شما در حال حاضر گرنتی داشته باشه یا نه. اگر گرنت داشته باشه، باز خودش یه سری شرایط پیش میاره، که مهم ترینش این هست که در مدارکی که استاد برای گرفتن گرنت آماده کرده، پیش بینی کرده که چند تا دانشجوی دکترا لازم داره. اگر توی اون مدارک ذکر شده باشه که مثلا استاد یه دانشجوی دکترا برای اون پروژه لازم داره، و تز دکترای شما مستقیما مرتبط به اون پروژه باشه، استاد می تونه از دانشگاه درخواست کنه که بورس به شما تعلق بگیره.
اما مشکل اینجاست که چنین احتمالی خیلی پایین هست، چون اگر استاد گرنت داشته باشه، همون موقع اپلای از شما میخواد که پروپوزالتون رو با توجه به اون گرنت تنظیم کنین. و اگر گرنت نداشته باشه، حداقل 6-7 ماه طول می کشه که بتونه گرنت بگیره، که در اون حالت هم ترجیح میده یهو یه دانشجوی جدید بگیره، تا این که 6 ماه شما رو معلق نگه داره، و بعدش بهتون بگه که حالا بیا روی این پروژه کار کن.
خلاصه ی سخن این که اگر چه "امکان" گرفتن بورس بعد از شروع تحصیل هست، "احتمالش" خیلی پایین هست و ارزش خطر کردن نداره. مگر این که اصلا روش حساب نکنین و تمام هزینه ی زندگی و شهریه ی دانشگاه رو داشته باشین و بیاین اینجا. بعدش اگر شد که چه بهتر، و اگر نشد حداقل نصفه و نیمه مجبور نمیشین برگردین.
موفق باشین
ممنون از راهنمایی مفصلتون
استاد کاملا فیلدش با من یکیه. من از قبل یه پروپزال نوشته بودم. منتهی استاد بهم گفت تو همین رو سابمیت کن اگه پذیرش گرفته من آیدیام رو بهت میگم.
من اگه بدون فاند بیام آیا میتونم هزینه های شخصیم رو با کار کردن خارج از دانشگاه در بیارم؟