صفحه 278 از 327 نخستنخست ... 178228268269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,771 تا 2,780 , از مجموع 3270

موضوع: ویزا براي همراه + سوالات خاص

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ویزا براي همراه + سوالات خاص

نقل قول نوشته اصلی توسط NIZ نمایش پست ها
    سلام
    شرایط من یکم پیچیدست و خیلی تحت فشارم، لطفا یه نفر راهنمایی کنه.
    من هر جا سوال می کنم، هر کی یجور جواب می ده، می شه لطفا منو راهنمایی کنید؟ واقعا گیر کردم.
    اگر کسی بعد از اینکه ویزای تحصیلی گرفت ازدواج کنه و بخواد همسرشو ببره با خودش، می شه؟
    ما ۴ ساله که همدیگرو می شناسیم، من جز پرونده سرمایه گذاری خانواده بودم و به دلیل شرایط سنی و عدم وابستگی مالی حذف شدم. الان همه خونوادم(خواهر، برادر، مادر، پدر) کانادا هستن و PR کانادا دارن.
    من دانشجویی اقدام کردم و ویزا گرفتم ولی الان من و نامزدم که ۴ ساله با همیم تصمیم گرفتیم که ازدواج کنیم. می خوام ببینم اون هم از طریق Open Spousal Work Permit می تونه بیاد اونجا یا نه؟
    من ویزای تحصیلی رو الان گرفتم و هنوز ایرانم، یک بار پذیرشم رو دیفر کردم به ژانویه و دوباره می خوام دیفر کنم به May.
    الان که اینجا هستم می تونیم ازدواج کنیم و اپلای کنیم براش؟ یا باید ازدواج کنیم و من برم حتما و بعد اپلای کنیم؟
    لطفا یک نفر درست راهنمایی کنه. ازتون واقعا ممنونم.
    سلام دوست عزیز. فکر میکنم شما از یه وکیل مهاجرت سوالتون رو بپرسید بهتر باشه. چون تا جایی که من فکر میکنم زمان ازدواج اگر خیلی کوتاه باشه سفارت به سوری بودن آن شک میکنه و ممکنه همسرتون نتونن ویزا بگیرن. اینکه از اینجا اقدام کنید یا از کانادا تقریبا مشابه مورد بنده هست که دوستان دیگر نظر بدن بهتر خواهد بود.
    موفق باشید

Junior Member

سلام به دوستان فعال فروم
    ما سه سال پیش ازدواج کردیم.است امکانش هست که من با ویزای تحصیلی برم و بعد یه مدتی خانومم بهم ملحق بشه مثلا بعد یه سال؟ باید باهم اقدام کنیم یا من باید برم و بعد این اتفاق بیفته؟ به چه صورت من باید درخواست بفرستم یا خودش باید اقدام کنه؟ پروسه شروع این کار تا گرفتن ویزا حالا هر نوعش چقدر طول میکشه؟
    یه سوال دیگه اینکه اگر به فرض باهم اقدام کنیم و ویزای هردو با عنوان های مربوطه درست بشه خانومم میتونه با تاخیر بیاد؟
    سی صفحه آخر و ده صفحه اول رو دیدم نتونستن جوابم رو پیدا کنم.مرسی

Member
    رشته و دانشگاه
    روان شناسی دانشگاه آزاد

نقل قول نوشته اصلی توسط kopsereh نمایش پست ها
    سلام به دوستان فعال فروم
    ما سه سال پیش ازدواج کردیم.است امکانش هست که من با ویزای تحصیلی برم و بعد یه مدتی خانومم بهم ملحق بشه مثلا بعد یه سال؟ باید باهم اقدام کنیم یا من باید برم و بعد این اتفاق بیفته؟ به چه صورت من باید درخواست بفرستم یا خودش باید اقدام کنه؟ پروسه شروع این کار تا گرفتن ویزا حالا هر نوعش چقدر طول میکشه؟
    یه سوال دیگه اینکه اگر به فرض باهم اقدام کنیم و ویزای هردو با عنوان های مربوطه درست بشه خانومم میتونه با تاخیر بیاد؟
    سلام دوست عزیز
    شما و همسرتون با هم میتونید اقدام کنید. به این صورت که شما به عنوان اپلیکنت اصلی توی سایت سفارت اکانت می سازید و مدارک رو آپلود می کنید و مدارک همسر رو هم به عنوان همراه می زارید. بسته به انتخاب خودتون می تونید ویزای همسر رو یا کاری بگیرید و یا ویزیتوری. معمولا میگن بهتره اول ویزیتوری باشه و بعد ورود به کانادا تبدیل کنید به ویزای کار. در مورد مدت زمان می تونم بگم کسایی رو دیدم که در عرض 24 ساعت ویزا واسشون صادر شده و کسی هم هست که الان حدود نه ماه منتظر و تازه بهش گفتن بیا مصاحبه. اما اکثر مواقع در عرض یک ماه صادر میشه. در مورد سوال آخر مطمءن نیستم اما به نظرم می تونن با تاخیر بیان

Member
    رشته و دانشگاه
    روان شناسی دانشگاه آزاد

نقل قول نوشته اصلی توسط rebvar1 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من برای یک فرصت مطالعاتی شش ماهه میخوام برم تورنتو. خودم واسه ویزای International Experience Canada تو کاتگوری Young Professionals اپلای کردم. حالا موندم ویزای همراه رو باید به چه صورت اقدام کنم واسه خانمم. دانشگاه اونجا گفته که ما نمیتونیم نامه ای بابت دعوت از همسر بدیم و اینکه خودم هم هنوز ویزای اونجا رو ندارم که دعوت نامه بدم واسه همسرم. کسی از دوستان تا حالا این مشکل رو داشته؟ (برای همراه چه نوع ویزایی لازمه؟)

ممنون
    ویزای ویزیتوری می تونن بگیرن اونم مدتش شش ماهه ست

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    chemical engineering /oil process engineer

با سلام
    من به عنوان همراه همسرم قصد اقدام براي ويزا دارم . هنگام پر كردن فرم CAQ براي من open work permit پر كرديم . سوالي كه دارم اينه براي درخواست ويزا ميتونم براي خودم ويزيتوري درخواست بدم يا حتما بايد opw اقدام كنم ؟

Member
    رشته و دانشگاه
    BSc Chem-Eng Mazandaran Uni (Babol Noshirvani)**MSc Process-Eng Tehran Azad Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.kalamy نمایش پست ها
    سلام بهتره برای خانمتون اوپ ورک رخواست بدید ولی مدت ویزا گرفتن طولانی تره می شه، نه بهتره همه همراه هم باشید
    سلام دوست عزیز،
    شما درجواب دوست دیگری فرمودید که بهتره برای همسر هم همراه هم اقدام نکرد. میشه من رو تو این زمینه راهنمایی کنید؟ خودم ویزای تحصیلی برای مستر دوم و همسرم ویزای ویزیتوری یا owp. اما نفهمیدم بالاخره جداگانه و ایشون بعد من اقدام کنه یا من از الان برای دوتامون اپلای کنم؟ چون چند جای فروم خوندم که میگن اگر همراه بعد ویزای نفر اصلی اقدام کنه شانس گرفتنش تازه اونم بصورت ویزیتوری بیشتره از اینکه همزمان برای owp اقدام بشه.(کیس من: سن 30 مستر دوم بدون فاند با گپ 4 سال(2سال کار 2سال سربازی) - خانمم: 6سال سابقه کار)
    2) آیا برای مدارک ویزای خودم و خانمم فقط باید از اسناد مالی و ملکی خودمون استفاده کنیم و من نمیتونم از اسناد پدر یا مادرم به عنوان ساپورتر بیشتر استفاده کنم؟
    3) مدارک اسناد مالی و ملکی که برای خودم و خانمم ارائه میدم میتونن یکسان و مشابه باشند؟ یعنی مجموع حسابهای خودم و خانمم میشه هزینه تحصیل و زندگی یکسال
    ممنون میشم من رو شفاف راهنمایی کنید.

Junior Member

سلام دوستان
    من ۳ ماه از استادی پرمیتم مونده و توی سه ماه آینده دفاع میکنم و بعد از دفاع میخوام اپن ورک پرمیت بگیرم.
    من تازه ازدواج کردم و برای همسرم میخوام ویزای ویزیت بگیریم (که بعدا به اپن ورک پرمیت تبدیل کنم) ۲ تا سوال دارم

۱ - به نظرتون لازمه استادی پرمیتمو تمدید کنم که گرفتن ویزا برای همسرم ریسک کمتری پیدا کنه؟
    ۲ - برای گرفتن ویزا برای همسرم آیا بانک استیتمنت و گردش مالی میخوان؟ اگه آره کدومشو میخوان؟ استیتمنت یا هردو؟

Senior Member atabey آواتار ها

سلام:

من به عنوان کسی که خانومم اومد کانادا و بعدش نتونستم تا مدتها ویزای ویزیت بگیرم توصیه می کنم این کار رو نکنید. صادقانه بگم ریسک بالایی داره. البته کم نبودند کسانی که ویزا گرفتند. اما یکی مثل من هم هست که نتونست بگیره و جدایی ۱۸ ماهه ای بهش تحمیل شد. با هم ویزا بگیرید. ویزا به احتما زیاد مالتیپل خواهد بود. اگر نیاز باشه همسرتون می تونن برگردن ایران. شاید هم بشه اصلا دیرتر بیان (با داشتن ویزا). اینو باید از بقیه پرسید.

نقل قول نوشته اصلی توسط kopsereh نمایش پست ها
    سلام به دوستان فعال فروم
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

Senior Member atabey آواتار ها

در ادامه پاسخ به سوال یه دوست دیگه اجازه بدین شرایط خودم رو تکرار کنم. به نظر من ویزیت برای همسر تو کانادا مثل ویزای اف۲ آمریکا نیست. پیزیت برای همسر تو کانادا تقریبا بی معنیه. وقتی همسر کسی میاد پیش همسرش یعنی می خواد بمونه. نه اینکه ویزیت کنه به عنوان توریست. راه قانونیش هم اپن ورک پرمیت هست. توصیه من اینه که استادی پرمیت خودتون رو تمدید کنید و برای ایشون اپن ورک پرمیت اپلای کنید.
    در مورد مدارک مالی هم از ایران بذارین و هم خودتون از کانادا (نامه فاند و اینا ...).
    شاد باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط mesius نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من ۳ ماه از استادی پرمیتم مونده و توی سه ماه آینده دفاع میکنم و بعد از دفاع میخوام اپن ورک پرمیت بگیرم.
    من تازه ازدواج کردم و برای همسرم میخوام ویزای ویزیت بگیریم (که بعدا به اپن ورک پرمیت تبدیل کنم) ۲ تا سوال دارم

۱ - به نظرتون لازمه استادی پرمیتمو تمدید کنم که گرفتن ویزا برای همسرم ریسک کمتری پیدا کنه؟
    ۲ - برای گرفتن ویزا برای همسرم آیا بانک استیتمنت و گردش مالی میخوان؟ اگه آره کدومشو میخوان؟ استیتمنت یا هردو؟
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

سلام
    من 7 ساله با نامزدم دوست هستم و قصد ازدواج داشتیم 6 ماه پیش ولی متاسفانه مادربزگش فوت شد و به نتیجه ای نرسیدیم، الان پذیرش لفظی رو از دانشگاه کنکوردیا کانادا گرفته، و مدارکش رو هم فرستاده، ما احتمالا آخر فروردین دیگه مثلا عقد کنیم ، تا نامه پذیرش بیاد و نوبت سفارت بشه، احتمالا 2-3 ماه جلوتر از تاریخ عقدمون میشه، به نظرتتون خیلی مشکلات بزرگی برای گرفتن ویزا همراه ایجاد میشه برای من ؟ ما کلی عکس داریم از همه تولد ها و سفر ها و ...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)