من خدادو شکر سابمیت کردم فقط کبک رو نیز مرداد سابمیت کرده بودم حالا به نطرتون به مشکل بر میخورم؟ یا اینکه باید صبر کنم و هر کدوم زودتر رسید به مرحله فدرال باید اون یکی رو کنسل کنم؟؟البته گزینه no رو زده بودم وقتی پرسیده بود ک آیا از استان دیگه اقدام کردی یا نه چون کبک هنوز ایچیش معلوم نیست
EE هم باز شد!!!!!
500 نفر
خدا رو شکر من سابمیت کردم. این دفعه دیگه نامه بانکی مشکلی نداره. خدا به خیر کنه
![]()
منم سابمیت کردم.
فقط موقعی که دکمه سابمیت رو زدم، بعد از چند ثانیه بدون هیچ پیغامی، دوباره internal error داد. تا 2 دقیقه ای صفحه بالا نمیومد. من که گفتم اینم بسته شد و ما ناکام موندیم دوباره. دفعه دوم که لاگین کردم دیدم application received زده و application number هم اون پایین نوشته.
یعنی درسته دیگه به نظر شما؟ (ببین با روح و روان آدم چه کار می کنن که اینقدر آدم وسواسی میشه)
ایشالله اوکی هست آقا مهدی . تا سه چهار ساعت دیگه هم نامه تاییده رو واستون ایمیل میکنن.
خوب شد من رفتم دوشنبه نامه بانکی گرفتم و آپلود کردم!
ولی این ظرفیت رو خیلی نامردی باز کردن! من دیگه داشتم میرفتم بخوابم، منهتا از رو عادت! رفتم قبل خواب پیج رو مرور کردم! از تختم مث فنر پریدم!
تو فروم canadavisa هم همه بیخبر بودن! پست گذاشتم ملت تعجب کردن
امروز سسکا یه حال اساسی داد به همه
ویرایش توسط Beginner : January 5th, 2017 در ساعت 12:50 AM
امیدوارم. خوشحالم که نامه بانکیتون درست شد. خداکنه رو ناک 2231 هم برای شما و من گیر ندن. و ممنون از شما دوست عزیز که به فکر دوستات، اینترنشنالی هستی.
فکر کنم همه امشب این حالت رو داشتن و دارن.
البته من خودم رو برای بیدار موندن تا حداقل 2:30 نصفه شب خودمون و یا 5 بعد از ظهر ساسکاتون آماده کرده بودم و البته کنترل سایت هر 15 دقیقه یکبار.
امیدوارم بچه های دیگه هم بیان و زودتر سایت رو چک کنن و سابمیت، که بعید نیست این رو هم زود ببنده.
در ضمن چه جالب که پیش بینی ها در مورد زمان باز شدن برنامه هم، درست از آب درومد.
عجب همتی داری داداش![]()
آخه همیشه حول و حوش ساعت 6 عصر به وقت ایران و 8/5 صبح به وقت سسکا باز میکردن برنامه رو. این دفعه یه سنت شکنی اساسی بود! من خداییش دیگه حوصله سه ماه صبر کردن واسه EE رو نداشتم. از سرمون گذشت...
قول میدم فردا خیلیا از خواب پامیشن... ناراحت
امیدوارم هم شما هم من بی نوا از این آخرین روزنه های امید جون سالم به در ببریم...
چقدر سریع پر شد
من فکر کردم پر شده با این حال submit رو زدم و شد
میشه بعدا دوباره یه سری از فرم هارو ایمیل کرد؟ من تو فرصت کمی تونستم فرمارو پر کنم و بعضیاش ناقص موند
علاقه مندی ها (Bookmarks)