خب من یه مرور بکنم:
برای من، شش ماه اول 2016 رو ثبت نام کبک به فنا داد. متاسفانه از این ماه به اون ماه کشیدنمون: قرار بود ژانویه باز شه، نشد. گفتن مارچ ، چکار دارید، تا ماه جون ما رو drag کردن! بگذریم از اینکه علی رغم بلبشوی باور نکردنی و انباشت بیش از 50000 متقاضی که بیشتر شبیه یه سیرک خنده دار بود، من در همون دقایق اول فایل نامبر گرفتم (درست مث وقتی که سسکا باز میشه
)
زوم شدن بیش از حد روی کبک منو از استان های دیگه غافل کرد. علی ای حال از اوایل آگوست سسکا توجهم رو جلب کرد و شروع کردم به تایید WES و ساختن پروفایل اکسپرس انتری و .... بعد هم که فهمیدم تنها استانی هست که ریز گردش سه ماهه می خواد. در صورتی مثلا انتاریو میانگین 6 ماهه میخواد یا خود cic گمونم سه ماهه میخواد. تا بیایم بجنبیم شد 22 اگوست که مبلغ بالایی رو از حساب مهر اقتصاد تو حساب ملتم ریختم که تا امروز هم حفظ شده. پس اولین تاریخی که حساب سه ماهه اوکی میشده، 22 نوامبر خواهد بود.
کار بعدی که باید میکردم به کمین نشستن باز شدن های بی سلام و صلوات سسکا بود. بلا استثنا ، هر روز و به دفعات سایت رو چک میکردم. به هر حال وقتی هدفی دارید باید براش وقت بگذارید. از اینجا به بعد:
30 اگوست oid باز شد: اقدام نکردم.
4 اکتبر دوباره oid باز شد: بازم اقدام نکردم
12 اکتبر EE باز شد : که ثبت کردم پرونده رو. با اینکه اطلاع داشتم تا 22 نوامبر نامه مالی اوکی نمیشه برای سسکا. اما چون میدونستم وقتی in process شدم، سایر مدارک بررسی میشه . علی ای حال، حساب رو هم تا 70000 دلار شارژ کرده بودم ، که شاید کمکی کنه (که نکرد، اما به هر حال تو دلم هم نموند که ای کاش و ای کاش و ... اگه کرده بودم چه میشد و نمیشد و ... از این حرفای رو مخ!) . پرونده در 24 اکتبر به in processرسید و در 9 نوامبر fund conversion شد و بررسی پرونده متوقف شد! وقتی به فاند کانورژن میرسید، حضرات میگردن توی ریز حسابتون مینیمم مبلغ رو پیدا میکنن و همون رو صاف میزنن تو پیشونی پروفایلتون. اگه اوکی بود که یکی دور روز بعد نامینیشن میدن، اگه نبود نگه میدارن که معجزه بشه لابد! همون موقع رد نمیکنن پرونده رو (که کار بسیار بدی هست). اینو من وقتی فهمیدم که بهشون ایمیل دادم که این چیه زدی تو پروفایل که توضیح دادن بــــــــــــله! اینجوریاس و مینیمم و ما اینیم ... بعد رفتم تو سایت هم دیدم دقیق اینو نوشته بودن نامردا!
To determine whether settlement funds are sufficient, the account must show that when the account was at its lowest amount, it met the settlement requirement for the size of the household.
http://www.saskatchewan.ca/residents...-express-entry
بعد اون ما هیچی نگفتیم! ینی رومون نشد چیزی بگیم! تا اینکه :
22 نوامبر OID باز شد : منم که دیدم نامه بانکیم با این تاریخ اوکی میشه ثبت کردم و فرداش هم رفتم نامه بانکی با ریز گردش سه ماهه با همون مبلغ بالا گرفتم. یه نامه هم گذاشتم روش ایمیل زدم به این David Li منیجر سسکا و داستان سرایی یه چیزی تو مایه های آقا اجازه ما حواسمون نبود، آقا اجازه حالا شما زیاد سخت نگیرید! بنده خدا هم جواب داد باشه (+ طلبت!!!) . من نامه بانکیتو ضمیمه میکنم توی پروفایل EE که in process هست. ناگفته نماند آپلود هم کرد. تا اینکه تاریخ 2 دسامبر OID هم به IN process رسید و خانم منشی همون روز ایمیل دادن که یالا زود تند سریع یکیشو انتخاب کن. منم که اصلا مایل نبوده و نیستم از طریق کاغذ بازی وقت گیر OID اقدام کنم، با خیال خام زدن مخ منیجر اداره وزین مهاجرت سسکا
با اعتماد به نفس تخیلی گفتم : معلومه که EE رو میخوام. چند دقیقه بعدش هم OID رو ناک آوت کردن.
باز دوباره هی امروز هی فردا دیدم نه! سال تموم شد ، بعضا چند تا از بچه های اکتبر medical passed هم شدن و ما هنوز گیر پزشک دهکده (دکتر کویین) هستیم! هیچی دیگه گفتیم بی خیال این نیز بگذرید. تا 2 ژانویه، گفتم تا سسکا داره با سانتا کلاز ور میره، برم یه نامه بانکی بگیرم که از این موجودات هیچ چی بعید نیس! 3 ژانویه هم بدون داستان سرایی یه خط نوشتم به داکیومنت ایمیل گفتم: کاکام! این نامه رو قربون دس پنجت آویزون کن به میخ تابوت پرونده ما! لامصب هیچی هم نگفت، همون 3 ژانویه هم ضمیمه کرد. پس تا اینجا ما سه تا نامه فاند ضمیمه پرونده کردیم، حالا داشته باشید...
بازم خبری نشد از حضرات تا فرداش که شد 4 ژانویه! OID رو همون اول صبح به وقت سسکا که میشه حدود 6/5 عصر به وقت ما باز کردن و پس از دو ساعت بستنش! ما هم که از قبل یه EE ساخته بودیم برای زدن تو دهن بدخواهان! یه کم خورد تو ذوقمون اما گفتیم خیالی نیس . دیر یا زود که بازش میکنن، عمرا از قفل راداری S300 من بتونن قسر در برن.
تا اینکه ، EE رو هم همون روز باز کردن که کاملا بی سابقه بود ( که دو برنامه رو در یک روز باز کنن). منم با پرش دو متری از رو تختم پریدم پشت کامپیوتر و ماشه رو کشیدم! بوووم!
تا اینکه دیشب ساعت 3 بازم شب، تقریبا از خواب پریدم! به جان خودم از 15000 کیلومتر اونورتر به دلم افتاد یکی یه کاری کرده ... موبایل رو برداشتم دیدم بله از اون ور دنیا باز نامه رسیده، چه عاشقونه زیر پامو قشنگ کشیده، گوشش نوشته :
با سلام و تحیات خدمت مش حسین دامت افاضاته
در پی تحقیقات میکروسکوپی ما کاشف به عمل اومد که شما واجد شرایط اعزام به مریخ نیستید و... شرمنده تو سفینه جاتون نمیشه... ولی اصلا نگران نباشید توصیه میکنیم با سفینه بعدی بیاید. در ادامه هم دلایل علمیش:
شما پول کافی برای تهیه بلیط ندارید. بفرمایید بمیرید.
امضا: David Li (ای بی معرفت!)
این شد که اینجایی هستیم که الان خدمت دوستانیم. یه لنگه پا در هوا، به امید آن که شاید برسد به خاک پایت / چه پیامها سپردم همه سوز دل صبا را / چو تویی قضای گردان به دعای مستمندان / که ز جان ما بگردان ره آفت قضا را !
...............
در مورد سوال دوستان : وقتی پرونده بررسی میشه، تمام فاکتورهایی که باعث رد شدن پرونده شما میشن رو براتون ضمیمه میکنن، واضح و شفاف. در این بین نامه سابقه کاری و ناک مرتبطش و در ادامه همخوانی نداشتن رشته تحصیلی با نامه سابقه کاری دو دلیل عمده امتیاز نیوردن هستن. به نمونه زیر که در انجمن canada visa آپلود شده دقت کنید. هم نامه مالی رو ذکر کردن، هم نامه کاری رو :
Requirements not met:
Principal Applicant ‐ Narsing Rao Dandu
You do not meet minimum 60 out of 100 points on the Skilled Worker Points Assessment Grid, as we
could not allocate points for work experience in a field that does not relate to an in‐demand
occupation.
Proof of Transferable Settlement Funds
You do not meet the SINP settlement fund requirements. The evidence provided did not show proof
of maintaining the minimum settlement fund amount of $15,143 CAD for three months prior to your
application and throughout the entire immigration process. You do not meet criteria.
Work Experience Credentials
You do not meet the work experience requirement which states that you must have at least one
year of experience, in the past 10 years, related to your education, in an occupation which is
in‐demand in Saskatchewan. Your work experience is not related to NOC 2171. Your job duties are
related to NOC 2173, which is not an occupation in demand in Saskatchewan. You do not meet
criteria.
طولانی شد، سرتون رو درد نیارم. گفتم یه کم مزاح کنیم از این قیافه
به این قیافه
روی بگردانیم
Hope to see you all, in Canada
HAR CHI KEYRE PISHE
علاقه مندی ها (Bookmarks)