برای EE نیاز به ارزیابی wes هست ولی برای OID نه
امتیاز برای EE فک میکنم 67 هستش ولی برای OID باید حداقل 60 امتیاز رو بگیرید
ثبت نام در OID امتیازی در EE ندارد اونچیزی که منظور دوستمون بود این بود که پروندشون وقتی قبلا یک بار (حالا به هر طریقی) توسط ساسکا بررسی شده برای بار دوم سریعتر پروسه بررسی رو طی میکنه
در ضمن کسانی OID سابمیت میکنن که به هر دلیلی امتیازشون به EE نمیرسه
NOC 2231
OID Submission 22nd Nov
In process date 29 Dec
Status In process
با سلام خدمت beginnerعزیز
یک سوال داشتم با توجه به داستانی که تعریف کردی مدرک زبانت اکسپایر نشده؟ یا مجددا امتحان دادی؟
مدرک آیلتس شما تا کی معتبره؟
سلام
متخصصین عزیز آیا همهٔ اینها باید پر بشه؟
هر کدوم واسه چیه؟
ویکی واسه اپلیکشن نیست که بخونم؟
مرسی
مثل اینکه اضافه کاری کردم نه؟! تعداد تبها زیاد شد!
![]()
مدرک زبان تا مرحله "سابمیت" هر مرحله ای باید معتبر باشه.
وقتی برای سسکا یا هر استان دیگه ای اقدام میکنید، تا زمان سابمیت پرونده در سسکا باید معتبر باشه. (زیر دو سال باشه)
- Not be more than two years old at the time of your application.
http://www.saskatchewan.ca/residents...-express-entry
اما وقتی به مرحله فدرال میرسید، بازم باید تا تاریخ سابمیت پرونتون در فدرال معتبر باشه.
Note: Your test results must be valid (less than two years old) when you complete your Express Entry profile, and when you apply for permanent residence.
The profile is valid for 12 months. You should make sure that your language test results are valid for at least the same number of days.
If your test results expire soon, you should re-take the test and update your Express Entry profile with your new test results.
http://www.cic.gc.ca/english/immigra...ge-testing.asp
مثلا شما. اگه تا مارچ پروندتون رو در سسکا ثبت کنید، برای سسکا مشکلی ندارید.
فرض کنید سه ماه هم پروندتون توی سسکا بمونه تا نامینیت بشید. میشه ماه جون حدودا. دیگه با اون آیلتس نمیتونید فایل اکسپرس انتری رو ثبت کنید و یا پرونده رو کاغذی ارسال کنید.
اینو من توی فروم های دیگه هم دیدم که پرونده رو برگشت میزنن. پس اینو دقت کنید و اکیدا توصیه میکنم به فکرش باشید تا وقتتون تلف نشه در آینده.
ویرایش توسط Beginner : January 8th, 2017 در ساعت 07:13 PM
سلام
برای پرونده استانی آیا فرم Schedule 4 - Economic Classes هم باید پر بشه؟
یجایی نوشته که?Which Provincial Government has nominated you اما من که نامینیت نشدم که!
دوستان نظرتون چیه؟ پر کنم یا خیر؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)