نقل قول نوشته اصلی توسط danial1986 نمایش پست ها
ممنون.البته یه نکته ای اگه اشتباهه بگید.من توسرچم متوجه شدم که اکثریت فقط میخوان که ایتالیایی بلد باشی و مدرک زبان ایتالیایی نمیخوان
خواهش میکنم.
نه، به انگلیسی ارائه میشن. براتون ف ی ل ت ر کردم که به انگلیسی ارائه بشن. وقتی لینکایی که بهتون دادم را باز میکنید، برا هر کدوم رشته ها زده به چه زبانی تدریس میشه. شاید فقط یکی 2تاش باشه که به انگلیسی و ایتالیایی توامان تدریس بشه. بقیش همه به انگلیسی هست. فقط همونطور که گفتم، همشون مسترای 2ساله نیستن.

نقل قول نوشته اصلی توسط danial1986 نمایش پست ها
یه سوال دیگه!
کسی در مورد آزمون غربالگری چیزی می دونه؟
برای رشته ارشد معماری دانشگاه کالیاری چیزی که متوجه شدم آزمون غربالگری میخواست!شاید کنکور خودمون باشه من بد ترجمه کردم نمی دونم

متن فوق به ایتالیایی "Poiché la declaratoria della classe prescrive che per l'accesso ai corsi di laurea magistrale LM-4 è requisito curricolare inderogabile l'adempimento delle attività formative indispensabili riportate nella tabella relativa alla laurea in Scienze dell'Architettura L17 di cui al DM 270/04, si ritiene che quanto richiesto dalla normativa garantisca il livello necessario di conoscenza per l'ingresso al corso di laurea LM-4. "
فکر نمیکنم کالیاری معماری را به انگلیسی ارائه بده!
رشته هایی که به انگلیسی ارائه میده ایناست:
http://sites.unica.it/erasmus/files/...17-updated.pdf