برای اینکه ناک 2171 خودش مستقلا در لیست مشاغل مورد نیاز سسکا هست!
http://www.saskatchewan.ca/residents...ccupation-list
نهادی که ناک های رو تدوین میکنه، یه نهاد مستقل هست در کانادا که اومده تقریبا تمام مشاغل رو به تفکیک شرح وظایف و نیاز هاشون دسته بندی کرده. حالا سایر نهاد های اجرایی کانادا مثل اداره مهاجرت و اداره بیمه و ... به عنوان رفرنس بهش مراجعه میکنن.
شاید شما فکر کردید اداره مهاجرت سسکا برای خودش یه سری لیست و رشته و وظایف تدوین کرده و .... نه اینجوری نیست.
صحبت من، در مورد چارت ناک ها به صورت جامع بود.
اینکه در exclusion، مثلا 2171 اومده، معنیش اینه که کسی که میخواد مثلا 0213 تقاضا کنه، نباید با این رشته تداخل داشته باشه وظایفش.
حالا اینکه 2171 مستقلا در لیست مورد نیاز هست، که از قضا خودش هم exclusion های مخصوص خودش رو داره (مثل همه ناک ها) ، اون دیگه به رشته های مورد نیاز هر استانی بر میگرده.
راستش دیگه نمیدونم بیشتر از این چجوری توضیح بدم.
خواهش میکنم. در مورد امتیاز سابقه کار هنگام تحصیل:
به Employment requirements ناکی که میخواید تقاضا بدید مراجعه کنید:
اگه حداقل مدرک خواستخه شده کالج هست، میشه معادل فوق دیپلم. به قبل تاریخ فارق التحصیلی فوق دیپلم امتیازی تعلق نمیگیره. در صورت ادامه تحصیل و ارائه سابقه کار همزمان با تحصیل، از بعد فوق دیپلم تا دکتری، پارت تایم حساب میشه.
اگه حداقل لیسانس خواسته، به همین صورت. تا تاریخ فارغ التحصیلی لیسانس صفر امتیاز، از اون به بعد در صورت ادامه تحصیل و کار همزمان، پارت تایم و ...
الی آخر
اینم قبلا گفتم به نظرم، به هر رو:
1- وقتی دارید تقاضای مهاجرت از طریق نامینیت استانی میدید : باید schedule 4 رو امضا کنید. این امضا میگه شما قصد ماندن و کار در استان رو دارید. به هر حال اگر قصد ماندن نداشته باشدید که هیچ وقت استان حاظر نیست به کسی که میخواد بره انتاریو ، نامینیشن بده و سهمیه مهاجرتیش رو هدر بده. شما اخلاقا اعلام میکنید میخواید اونجا بمونید و برای استقرار تلاش کنید. در نامینیشن استانی بیشتر استان ها قواعد بسیار سخت گیرانه ای در این مورد دارن، مثل مانیتوبا و .... که میتونید به تاپیک های مرتبط مراجعه کنید.
2- تا قبل از لندینگ، اگر استان نامینیت کننده شک کنه که شما قصد واقعی ندارید برای سکونت، میتونه به راحتی ویزاتون رو باطل کنه!
Also, if any of these are true, you may not be eligible for nomination by the SINP:
- You didn't submit documentation that the SINP asked for;
- You were unable to prove that you intend to live and work in Saskatchewan; and,
- You and or your representative have intentionally misrepresented yourselves in the application.
3- به محض لند کردن در کانادا، شما مقیم دائم محسوب میشید. طبق قوانین مدنی و قانون اساسی کانادا، شما به عنوان مقیم دائم مخیرید در هر کجای کانادا زندگی کنید.
به بحث mobility rights در قانون اساسی کانادا مراجعه کنید
http://publications.gc.ca/Collection.../CIR/904-e.htm
4- اگر بدون تلاش برای استقرار در استان مورد نظر ، بلافاصله محل زندگیتون رو عوض کنید، کسی شما رو تحت تعقیب فرار نمیده و بازداشت نمیکنه! اما عمل شما میتونه مصداق misrepresented و در هنگام اخذ شهروندی، هنگامی که پرونده شما توسط قاضی فدرال بررسی میشه، ممکنه واستون دردسر ساز بشه.
.......
توصیه اکید اینه که حتی اگه قصد ترک استان رو دارید دو یا سه ماه در اون استان سکونت کنید تا در آینده به مشکل بر نخورید
البته طبق بررسی هایی که انجام دادیم در مرحله فدرال برای OID کسانی که خارج ازکانادا اقدام می کنند، زمان کمتر از 16 ماه هست و به صورت متوسط حدود 6-8 ماه بعد از Nomination طول میکشه.
لینک زیر مدت زمان پرونده ها را درحالت نامینیت استانی نشون میده:
https://docs.google.com/spreadsheets...zOe-4/htmlview
ویرایش توسط Beginner : January 9th, 2017 در ساعت 10:48 PM
دوستان عزیز درود گرم من رو از زمستان سرد کانادا پذیرا باشید . تشکر از همه دوستانی که با به اشتراک گذاشتن تجربیاتشون راه رو برای مهاجرین هموار میکنند . من از طریق راهنمایی همین عزیزان موفق شدم ویزای توریستی دریافت کنم و اکنون نیز درخاک کانادا هستم .از اونجایی که تصمیم دارم در کانادا زندگی کنم ( مسلما پس از دریافت اقامت خودم و همسرم ) چند سوال اساسی برای من وجود داره که ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
من در پروفایل خودم در سایت cic یک گزینه دارم که میگه امروز میخوای چکار کنی . express entry , study , work .... من برنامه اکسپرس اینتری رو خوندم و جند بار هم با اطلاعات ساختگی فایل ایجاد کردم که ببینم با چه شرایطی من رو مجاز به ورود به استخر متقاضیان میدونه . از اونجایی که ضروری ترین عنصر داشتن آیلتس 6 به بالا بوده و من فعلا ندارم . یعنی 5.5 داشتم در گذشته و ازمون جدیدی هم ندادم امروز چشمم به این تاپیک افتاد و کمی مطالعه کردم . متوجه شدم این برنامه چند روز پش باز شد و بسته شد و خیلی ها غافلگیر شدند .
با توجه به سابقه کاری من که تقریبا 9 سال به عنوان مدیر در صنایع کشاورزی بوده و نمره زبان clb 4 مورد نیاز ، حودم رو واجد شرایط دیدم .وارد سایت ساسکاچوان شدم ، اکانت ساختم یه سری اطلاعات تکمیل کردم برای خودم و همسرم . فعلا فایل ها جهت بارگذاری همراهم نبود . تا از ایران برای من بفرستند و قرار بدم . اما سوالات من .
1-الان این سایت ساسکاچوان که ثبت نام کردم با اون یوزری که در cic داشتم دو مسیر مجزا برای اقدام به مهاجرته ؟ یا اینکه علت و معلول یکدیگرند ؟ یعنی حتما باید در اکسپرس اینتری cic ثبت نام و وارد استخر بشم و بعد این فایل رو پر کنم ؟ یا هیچ ربطی به هم ندارند و میتونم صرفا در سایت ساسکاچوان ثبت نام کنم ؟ جایی دیدم که در همین سایت ساسکا نوشته بود ایا توسط سیستم اکسپرس اینتری وارد استخر شده ای یا خیر که من خیر زدم .
2- فرض که من مدارک رو تکمیل کردم و بارگذاری هم در سایت ساسکا شد . برای سابمیت کردن باید امکان ارسال اپلیکیشن رو استان ساسکا باز کنه و متقاضیان فایل ها رو سابمیت کنند ؟ یعنی من باید فایل رو اماده کنم ، مدارک بارگذاری کنم و ذخیره باشه . منتظر باشم روزی که باز شد ، وارد پروفایلم بشم و سابمیت کنم ؟ یا اینکه امکان سابمیت در همه حال هست ؟ خوب ایا تایم تیبل خاصی داره که بدونیم کی باز میشه ؟ اگر نداره جطور میشه فهمید که باز کردن. یعنی کجا رو باس چک کنیم .
3-بعد از سابمیت ، باید منتظر چی باشیم ؟ یعنی اینکه میگین طرف نامینیت شد ، یعنی درخواست و ارسال کرد و یه شماره پیگیری گرفت ؟ یا اینکه مدت زمانی میگذره و جواب میدن که درخواست از طرف استان قبول شده و این کد قبولی شماست و از اون موقع طرف نامینیت هست ؟ معمولا از زمان سابمیت درخواست چند وقت بعد جواب میاد
4-اگر فرض من در سواب قبل درسته ، بعد از اینکه استان گفت پذیرش اولیه شدی چه باید کرد ؟ باید مجددا پرونده اکسپرس اینتری ساخت یا فقط پروسه ازمایش پزشکی و چک امنیتی میمونه .
چون سوالانم زیاده فعلا به همین قدر بسنده میکنم تا وقت دوستان رو بیش از این نگیرم . بعدا مجددا وقت عزیزان رو میگیرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)