تو بخش Primary Occupation:
من سه سال پیش تو مقطع فوق لیسانس فارغ التحصیل شدم... بعدش هم سربازی..کار..
حالا تو این بخش چی بنویسم ؟
ممنون
لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
تو بخش Primary Occupation:
من سه سال پیش تو مقطع فوق لیسانس فارغ التحصیل شدم... بعدش هم سربازی..کار..
حالا تو این بخش چی بنویسم ؟
ممنون
Speak clearly if you speak at all; Carve every word before you let it fall
تو هزينه ي trip منظورش آخر فقط بليط و اينها است يعني بايد بنويسيم خودمون؟
يا اين كه منظورش زندگي اونجا است يعني اگه فاند داريم بزنيم دانشگاه؟؟
كدومش؟؟؟؟
سلام;
من بالاخره اين DS160 رو براي آنكارا پر كردم.ولي يه سري سوال برام پيش اومده:
1-هر چند تا DS160 كه بخواييم ميشه پر كرد؟ من يه بار پر كردم و باركد هم بهم داد ولي همون لحظه آخري كه ميخواستم confirmation رو پرينت بگيرم, سيستم time out شد و نتونستم confirmation رو پرينت بگيرم يا بفرستم به ايميلم. يه دونه ديگه پر كردم و يه باركد ديگه گرفتم و اين بار confirmation رو هم پرينت گرفتم. حالا ميخوام بدونم اينكه 2 بار فرو رو پر كردم مشكلي نيست؟ اون DS160 اولي رو هيچ كاري نبايدبكنم؟ مثلا كنسلش كنم يه جوري؟
2-من با اينكه براي ليسانس ميخوام برم, ولي در قسمت تحصيلات كه گفته بغير از تحصيلات ابتدايي بقيه رو بنويسيد, چون 2 سال دانشگاه رفته بودم, فقط همون 2 سال دانشگاه رو ذكر كردم و دبيرستان و پيش رو ننوشتم (راستش اسم دبيرستانم ......هست و گفتم شايد غلط انداز باشه و مشكل پيش بياره!).مشكلي نيست؟ يا اينكه باز يه فرم ديگه پر كنم؟
3-درحين پر كردن فرم, سيستم هر از چندگاهي اين error رو ميداد:
Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorExceptio n: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 0
ولي همچنان من به پر كردن ادامه ميدادم ومشكلي هم نبود و همونطور كه گفتم باركد هم گرفتم و confirmation رو پرينت گرفتم. اين error ها كه مشكلي نداره؟ اينو از اين جهت ميپرسم چون كه بعد از اينكه confirmation رو پرينت گرفتم, از application هم پرينت گرفتم ولي فقط نصف application رو پرينت گرفت و بقيش رو نگرفت.مشكلي نيست.وقتي باركد داده يعني application ام درست و كامل بوده ديگه نه؟
ممنون
Iraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
ببخشی تو فرم DS160 یک جاش سوال پرسیده Do you have specific plan? چی بزنم yeso or no میخوام واسه F1برم سفارت.
میشه لطفا در رابطه با Primary Occupation توضیح بدید؟
من 3 سال پیش فارغ التحصیل شدم
Speak clearly if you speak at all; Carve every word before you let it fall
ببیند من برای مصاحبه دبی رفتم. فکر کنم در کل یه 4-5 تا DS-160 پر کرده بودم که هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد.
يکی برای دبی با اطلاعات دانشگاه قبلی که می خواستم برم.
یکی دیگه برای قبرس با اطلاعات دانشگاه قبلی که می خواستم برم.
يکی دیگه برای دبی با اطلاعات دانشگاه ی که دارم میرم، با Sevis ID اشتباه.
يکی دیگه برای قبرس با اطلاعات دانشگاه ی که دارم میرم، با Sevis ID اشتباه.
و نهایتا يکی برای دبی با اطلاعات دانشگاه ی که دارم میرم، با Sevis ID صحیح.
در مورد دبیرستان، هم خود من و هم خانومم در دوتا از مذهبی ترین دبیرستانهای تهران درس خوندیم. توی DS-160 هم کامل نوشتیم، باز هم موقع مصاحبه مشکلی نبود.
به نظر من نگران این جور مسائل نباشید و صادقانه به همه سئوالها جواب بدید.
در مورد این هم یه ایمیل به سفارت بزنید و از خود اونا بپرسید. گرچه اگه برای محکم کاری یه DS-160 دیگه پر کنید بد نمیشه.
یکی از بچه ها یه جا گفته بود که به نظر میاد Google Chrome با سیستم DS-160 کمتر مشکل داره و موقع پر کردن کمتر error ميده.
آقایونی که سربازی رفته اند، سوال?How you ever served in a military رو چی جواب دادند؟
(در صورتی که جواب سوال بالا رو بله بزنیم) یه سوال دیگه دارم: کسی که سربازیش رو تو دانشگاه خدمت کرده باشه، باید جزییات سوال رو چی جواب بده؟
Branch of Service؟
Rank/Position؟
Military Specialty؟
خواهش می کنم کمک کنید.
ویرایش توسط aroeeka : June 1st, 2010 در ساعت 05:13 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)