سلام;
من بالاخره اين DS160 رو براي آنكارا پر كردم.ولي يه سري سوال برام پيش اومده:
1-هر چند تا DS160 كه بخواييم ميشه پر كرد؟ من يه بار پر كردم و باركد هم بهم داد ولي همون لحظه آخري كه ميخواستم confirmation رو پرينت بگيرم, سيستم time out شد و نتونستم confirmation رو پرينت بگيرم يا بفرستم به ايميلم. يه دونه ديگه پر كردم و يه باركد ديگه گرفتم و اين بار confirmation رو هم پرينت گرفتم. حالا ميخوام بدونم اينكه 2 بار فرو رو پر كردم مشكلي نيست؟ اون DS160 اولي رو هيچ كاري نبايدبكنم؟ مثلا كنسلش كنم يه جوري؟
2-من با اينكه براي ليسانس ميخوام برم, ولي در قسمت تحصيلات كه گفته بغير از تحصيلات ابتدايي بقيه رو بنويسيد, چون 2 سال دانشگاه رفته بودم, فقط همون 2 سال دانشگاه رو ذكر كردم و دبيرستان و پيش رو ننوشتم (راستش اسم دبيرستانم ......هست و گفتم شايد غلط انداز باشه و مشكل پيش بياره!).مشكلي نيست؟ يا اينكه باز يه فرم ديگه پر كنم؟
3-درحين پر كردن فرم, سيستم هر از چندگاهي اين error رو ميداد:
Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorExceptio n: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 0
ولي همچنان من به پر كردن ادامه ميدادم ومشكلي هم نبود و همونطور كه گفتم باركد هم گرفتم و confirmation رو پرينت گرفتم. اين error ها كه مشكلي نداره؟ اينو از اين جهت ميپرسم چون كه بعد از اينكه confirmation رو پرينت گرفتم, از application هم پرينت گرفتم ولي فقط نصف application رو پرينت گرفت و بقيش رو نگرفت.مشكلي نيست.وقتي باركد داده يعني application ام درست و كامل بوده ديگه نه؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)