نقل قول نوشته اصلی توسط zahraj522 نمایش پست ها
سلام . من یکی از دانشجویان مهندسی کشاورزی صنایع غذایی هستم. یه سوالی دارم که به این تاپیک شاید بی ارتباط باشه ولی چون تمام دوستان صنایع غذایی اینجا حضور دارن میخواستم از دوستان بپرسم.
سوال من اینه باتوجه به اینکه تمام تمرکزم را برای ارشد گذاشتم و کارای تحقیقاتی متنوعی هم تا به حال انجام دادم و دانشجوی دانشگاه ازاد هستم تحقیقاتم را بجز اساتید دانشگاهم با اساتید دانشگاههای مختلف دولتی ایران از جمله صنعتی اصفهان انجام دادم و از حضور انها بهره بردم الان در نظر دارم از اساتید دانشگاههای امریکا به عنوان مشاور انتخاب کنم و از اونها بخوام در طرحهای پزوهشی مشاور اول یا دوم من باشن فعلا تمرکزم اساتید ایرانی امریکاست. ولی نمیدونم ایا قبول میکنن مشاور اینترنتی من باشند با اینکه اسمشون هم در مقاله ذکر بشه یا نه گفتم قبل از اقدام مشورت کنم. البته میدونم در مقطع دکتری ایران اجازه میده مشاوردوم از دانشگاههای خارج از ایران باشه این درحد یه ایده است که میخوام با یه برنامه ریزی دقیق انجام بدم. و ایا اساتید خارج از ایران مشاور در پایان نامه ارشد میشین که اگر این طرح نشد از طریق پایان نامه اقدام کنم.
اهدافم از این کار: 1. اعتبار مقالاتمو با درج اسم دانشگاههای معتبر جهان درمجلات تاپ ارتقا بدم.
2. خودم و توانییهای علمی خودمو به اساتید امریکا و جهان نشون بدم تا یه دید مثبت ایجاد کنم
3. با ایدهای جدید اساتید دانشگاههای معتبر و راهکاری تخصصی انها استفاده کنم
4. در اینده نزدیک اگر بخوام دانشگاهی اقدام کنم برای دکتری توصیه نامه از اونها هم داشته باشم.
ممنون میشم اگر عزیزان تا جایی که اطلاع دارن منو رو راهنمایی کنند.
دوستان خاهشا اگر اطلاعاتتون کافی و موثق نیست از کامنتهای نادرست خودداری کنید.
بله امکان همچین کاری وجود دارد و قبلا هم این کار شده است. تفاوتی نمیکند استاد ایرانی یا خارجی رو مشاور خودتون بکنید. شما باید قبلش بهشون ایمیل بدید و ازشون بخایید که این کار رو بکنند. اینکار یه مقدار دردسر دارد و اونهم اینه که شما باید پروپوزالتون رو به انگلیسی بنویسید و یک نسخه برای استاد بفرستید. درصورت موافقت با شما حتما همکاری میکنند. معمولا مشاور قرار نیست کار بسیتر زیادی انجام بدهد.
فقط توجه داشته باشید که در زمینه کاری اون اساتیدی که قرار هست بهشون ایمیل بدید موضوع انتخاب کنید. در ضمن باید موضوعتون به روز و مناسب باشد.

موفق باشید.