نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 174

موضوع: تحصیل در مقطع کارشناسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شوند.)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : تحصیل در مقطع کارشناسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شو

سلام دوستان
    من تاپیک ها رو خوندم و می دونم که میشه با داشتن یک لیسانس، درخواست تحصیل در یک رشته دیگه باز هم در مقطع لیسانس رو داد.
    ولی سوالم اینه که آیا اینجوری باز هم بورس بهتون تعلق میگیره؟
    من از چند جا شنیدم که اگه بدونن لیسانس دارین، بهتون دیگه بورس نمیدن..یعنی اینجوری باید داشتن لیسانس رو مخفی کنیم؟...و آیا این مخفی کردن ممکنه تبعات داشته باشه؟
    سپاس

Moderator

پیش فرض پاسخ : تحصیل در مقطع کارشناسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شو

نقل قول نوشته اصلی توسط parissandra نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تاپیک ها رو خوندم و می دونم که میشه با داشتن یک لیسانس، درخواست تحصیل در یک رشته دیگه باز هم در مقطع لیسانس رو داد.
    ولی سوالم اینه که آیا اینجوری باز هم بورس بهتون تعلق میگیره؟
    من از چند جا شنیدم که اگه بدونن لیسانس دارین، بهتون دیگه بورس نمیدن..یعنی اینجوری باید داشتن لیسانس رو مخفی کنیم؟...و آیا این مخفی کردن ممکنه تبعات داشته باشه؟
    سپاس
    درود
    بله میتوانید باید حرفی از لیسانسی که دارید نزنید در این صورت هم پذیرش میگیرید هم اگه بورس خواستید شاملتان میشود.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)