صفحه 68 از 85 نخستنخست ... 18585960616263646566676869707172737475767778 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 841

موضوع: رشته های تحصیلی و پیدا کردن دانشگاه مناسب با توجه به رشته ی شما

Junior Member

پیش فرض پاسخ : رشته های تحصیلی و پیدا کردن دانشگاه مناسب با توجه به رشته ی شما

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    درود
    بله فلورانس هر دو زبان را برای معماری ارائه میده لینکی که من گذاشتم برای انگلیسی زبان هاست شما باید قسمت ایتالیایی زبان را نگاه کنید.
    نخیر دیزاین فرق میکنه اگه درسهایی که ارائه میدن را نگاه کنید متوجه میشید.
    خیلی ممنون..میشه لطف کنید لینک درس هایی که به زبان ایتالیایی ارايه میشه ام اینجا بذارید لطفااااااااااااا؟؟
    من هرچی میگردم پیدا نمیکنم

Junior Member

سلام و وقت بخير
    دوستان ممكنه كيي به من كمك كنه و بگه دانشگاهي توي ايتاليا هست كه ليسانس ژنتيك داشته باشه؟ ممنون ميشم اگر اين لطف رو به بنده كنين.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط naderiPP نمایش پست ها
    خیلی ممنون..میشه لطف کنید لینک درس هایی که به زبان ایتالیایی ارايه میشه ام اینجا بذارید لطفااااااااااااا؟؟
    من هرچی میگردم پیدا نمیکنم
    لینک کلیه رشته ها هم انگلیسی هم ایتالیایی در کلیه مقاطع.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

سلام دوستان. من کارشناس ارشد مهندسی مواد دارم و در زمینه سلول های خورشیدی فعالیت می کنم. از قضا استاد راهنمای من به علت تحصیل همشرش در دانشگاه chose.uniroma الان در ایتالیا هستند . من در پایان نامه خیلی نتایج در خور توجه و مهمی حداقل در کشور خودمون به دست اوردم . حالا من 2 سوال داشتم :1) دانشگاه فوق از نظر شما چطوره ؟2)من میخوام زبانم در کشور ایتالیا تکمیل کنم ایا برای من مقدور هست یا خیر؟

دوستان سلام سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین . من سال 1377 دیپلم ریاضی گرفتم و سراغ پیش دانشگاهی نرفتم تا امسال ، که میخوام پیش دانشگاهی انسانی بگیرم و میخوام جوری برنامه ریزی کنم که 2 سال دیگه ایتالیا باشم و مشغول به تحصیل در دوره لیسانس معماری ، الان 35 سالمه و تا اون موقع برنامه ریزی کردم که هم مدرک زبان ایتالیایی رو بگیرم و هم آیلتس حداقل 6.5 ، دانشگاههایی که مدنظرم هست به ترتیب : پلی تکنیک میلان ، اسپینتزا ، بولونیا و تورین . به نظر شما با داشتن پیش دانشگاهی انسانی و 37 سال سن میتونم از دانشگاه پذیرش و از سفارت ویزا بگیرم ؟ ممنون !

Junior Member

سلام دوستان،خواهشا اگر از دوستان میدونن جواب من رو بدهند

بهترین دانشگاه های ایتالیا برای پذیرش پزشکی یا داروسازی و یا پیراپزشکی چی هست؟؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Accounting , Environmental Managment, Natural Resources

درود دوستان . شاد باشید . من یک سوال دارم و امیدوارم بتونم اینجا جوابمو بگیرم : من کاردانی شیلات و کارشناسی ناپیوسته شیلات و کارشناسی ناپیوسته حسابداری و کارشناسی ارشد مدیریت محیط زیست دارم . به رشته محیط زیست و حسابداری علاقه دارم و ادامه دادن هر دو برام خوشاینده . اما نمیدونم که منطقی تره کدوم مقطع و رشته رو بخونم ؟! از طرفی بین ایتالیا و اتریش مردد هستم(با توجه به اینکه بعد از تحصیل قصد اقامت دارم) . لطفا راهنماییم میکنید؟

سلام دوستان
    من کل دانشگاه های ایتالیا رو از گوگل سرچ کردم و نگاه کردم ولی رشته خودم صنایع چوب و کاغذ هست رو پیدا نکردم. شاید عنوان رشته فرق داره. میشه بهم کمک کنید که کدوم دانشگاه ذشته مرتبط به رشته من در مقطع دکتری رو داره؟
    ممنون

سلام دوستان
    برای رشته مهندسی مدیریت بهترین دانشگاه ایتالیا کدومه؟؟

Junior Member

سلام
    دانشگاه هایی که رشته ارتباطات ( زیر شاخه ی علوم اجتماعی )دارن رو برای دکتری چجوری میتونم پیدا کنم؟
    پیش به سوی دکترای ۹۷ در هلند
    جهت راهنمایی دادن، به من پیام بدهید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)