نقل قول نوشته اصلی توسط mhtehrani نمایش پست ها
سلام
من یک سوال داشتم و ممنون میشم که راهنماییم کنین.
الان به مدت حدودا یک سال هست که از دانشگاه آزاد در رشته پزشکی فارغ التحصیل شدم و هنوز طرح رو هم نرفتم و وثیقه هم نذاشتم تا مدرکم رو آزاد کنم.
الان در آمریکا اقامت می کنم و می خواهم برای مقطع بالاتر اقدام کنم. الان در حال خوندن امتحانات اینجا (آمریکا) هستم. مثل اینکه وزارت بهداشت یک قانون جدیدی گذاشته که اجازه مکاتبه دانشگاه آزاد با دانشگاه های خارج از کشور رو محدود می کنه. من باید یا طرحم رو برم و تمام کنم و یا اینکه تا 2 سال وقت دارم تا از یک مقطع بالاتر پذیرش بگیرم تا وزارت بهداشت اجازه مکاتبه رو به دانشگاه آزاد بده.
مشکل من اینه که الان وقت کافی برای گذراندن امتحانات آمریکا ندارم (نمی تونم به موقع تا قبل اتمام 2 سال امتحانات رو پاس کنم و پذیرش هم بگیرم) و در پروسه گرین کارت هم هستم و نمی تونم برگردم ایران و طرحم رو برم. انگار الان باید بین مدرک پزشکیم و گرین کارت، یکی رو انتخاب کنم.
اگه راهنمایی و کمکی برای اینکه چجوری می تونم از پس این شرایط بر بیام رو بهم بکنین خیلی ممنون میشم. حتی کوچکترین راهنمایی هم شاید بتواند مشکل من رو برطرف بکنم.
سلام

شما وکیل بگیرید و ایشون میتونند تشریف ببرند وزارتخونه و وثیقه طرح + هزینه تعهدات آموزش رایگان و ضریب کا و... همه رو پرداخت کنند. فرم شماره 12 رو هم با مدارک لازم ارسال کنید یا وکیل تحویل بدهند( به دانشگاه) و نتیجه استعلام هم چند روز زمان میبره . (اطلاعات در مورد سراسری هست و راجع به دانشگاه آزاد بی اطلاع هستم ولی تصور می کنم به همین شکل باشه. دانشگاه ازاد فقط تعهد اموزش رایگان ندارید؟ اگر اشتباه می کنم دوستان لطفا تصحیح کنند.)
فرم شماره 12:
http://education.tums.ac.ir/IPPWebV1...rmationID=1721
https://amoozesh.sbmu.ac.ir:8443/?fk...ageid=6459#t11
اگر به امتحانات نمی رسید یا تا وقتی که نتایج مچ بیاد شما مجبور هستید امریکا رو ترک کنید فکر کنم باید برای مستر اپلای کنید که بتونید بمونید یا اینترشیپ های مثلا NCI و... اپلای کنید (مطمئن نیستم ایرانی ها رو اکسپت کنند تماس بگیرید بپرسید). از نظرات سایر دوستان استفاده کنید. موفق باشید