تو این فروم هم هستن کسانیکه که دکتری اپلای کرده بودن و پذیرش مستر گرفتن٬ اگر تو سرچ گوگل فروم جستجو کنید " PhD اپلای کرده بودم، ولی بهم پذیرش مستر دادن " یا "پی اچ دی اپلای کرده بودم ولی پذیرش مستر دادن " یا مشابه اینها یه سری لینک میاد که همین اتفاق براشون افتاده. علت را من نمیدونم احتمالا ظرفیت دکتری تکمیل شده یا فاند ندارن .
هستن کسانیکه که پذیرش میگیرن ولی فاند کامل نیست یا فاند ندارن و برای اینکه هزینه ها را کاور کنن میتونن بیست ساعت در هفته کار کنن مثلا یکی هست اینجا پذیرش مستر داره ساعاتی در هفته تو کتابخانه دانشگاه کار میکنه ولی مستر دو ساله هست رشته اش هم هنر هست٬ استادش هم cool هست. برای شما با توجه اینکه مستر نه ماهه یا یکساله هست و رشته تون هم کار زیاد میخواد نمیدونم همچین کاری براتون مقدور هست یا اصلا استاد وقت اضافی برای شما میذاره یا نه. میتونید بپرسید که من نمیتونم خودم هزینه ها را بدم و آیا راهی هست که من تو دانشگاه کار پیدا کنم یا راهی که هزینه را بتونه پوشش بده . البته هم درس هم کار خیلی سخت میشه.
احتمال اینم هست که با اومدن به دانشگاه و مستقیم حرف زدن با استادها و راضی کردن یکی از اونها بتونید مستر را به دکتری تبدیل کنید٬ برخی هستن که اینکارو کردن ولی اینا احتمالات هست و ریسکی هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)