صفحه 279 از 327 نخستنخست ... 179229269270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,781 تا 2,790 , از مجموع 3270

موضوع: ویزا براي همراه + سوالات خاص

Senior Member atabey آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ویزا براي همراه + سوالات خاص

سلام دوست من:
    خوشبخت و خوشوقت باشید. مشکل نه اما حتما باید برای رفع ابهام اقدام کنید. همین مطالبی رو که فرمودید باید برای افسر هم توصیح بدین و مدارکی که ادعاتون رو اثبات کنه رو هم آپلود کنید. نگران نباشید. بهتره فعلا روی عروسی تمرکز کنید.
    براتون بهترین ها رو آرزو می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط shirin1313 نمایش پست ها
    سلام
    من 7 ساله با نامزدم دوست هستم و قصد ازدواج داشتیم 6 ماه پیش ولی متاسفانه مادربزگش فوت شد و به نتیجه ای نرسیدیم، الان پذیرش لفظی رو از دانشگاه کنکوردیا کانادا گرفته، و مدارکش رو هم فرستاده، ما احتمالا آخر فروردین دیگه مثلا عقد کنیم ، تا نامه پذیرش بیاد و نوبت سفارت بشه، احتمالا 2-3 ماه جلوتر از تاریخ عقدمون میشه، به نظرتتون خیلی مشکلات بزرگی برای گرفتن ویزا همراه ایجاد میشه برای من ؟ ما کلی عکس داریم از همه تولد ها و سفر ها و ...
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

Junior Member

سلام دوستان,
    من یه سوال داشتم . میدونم احتمالا خیلی سوال شده
    برای ویزا visitor برای همراه بهتره که مدتش رو بیشتر از 6 ماه بزنم یا کمتر ار 6 ماه؟
    من 4 ساله ازدواج کردم و الان دو سال هست که با ویزای همراه دانشجو امریکا زندگی میکنم. این میتونه تاثیر داشته باشه؟

Junior Member

سلام

من کانادا دانشجوی سال دوم فوق لیسانس هستم. فول فاند هستم و یه سال پیش ازدواج کردم. ولی بخاطر اینکه ویزیتینگ چند دانشگاه باید میرفتم همسرک رو نیاوردم.

1- سوالم اینه که شما چه مدارکی گذاشتین؟ چون بعد یه سال میهوام درخواست بدم!
    2- تای رو چطور نوشتین که ویزا دادن؟
    3- چون من خانمم جاب افر و این چیزا هم نداره. چطور سفارت رو راضی کنم؟
    4- قسمت فایننشال ساپورت رو چطور واسه خانمم پر کنم؟ فقط برگه فاندم کافیه؟

ممنون

Junior Member

سلام و وقت بخیر
    امیدوارم همگی سلامت و شاداب باشید
    من و همسرم 20 روزه که بایو دادیم و منتظر جوابیم. ویزای کاری تحصیلی و ویزای اپن کاری. با توجه به تجربیات اخیر، شما فکر می کنید چقدر باید منتظر باشیم؟
    بعضی جاها خوندم ممکنه ویزاها با فاصله بیاد. با توجه به اینکه ما تاریخ دعوتنامه مون کمتر از یه ماه دیگه است و میخوایم با هم بریم باید چه کار کنیم؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

سوالاتتون مفهوم نیست دوست من. اگر درست فهمیده باشم شما یو اس بودین و الان میخواین بیاین کانادا به عنوان همراه همسر؟ همسرتون کجا هستند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sara17585 نمایش پست ها
    سلام دوستان,
    من یه سوال داشتم . میدونم احتمالا خیلی سوال شده
    برای ویزا visitor برای همراه بهتره که مدتش رو بیشتر از 6 ماه بزنم یا کمتر ار 6 ماه؟
    من 4 ساله ازدواج کردم و الان دو سال هست که با ویزای همراه دانشجو امریکا زندگی میکنم. این میتونه تاثیر داشته باشه؟
    یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!

سلام:
    ویزای کاری تحصیلی منظورتون چیه؟ استادی پرمیت؟ یا میخواین بیاین آر ای باشین و برای ورک ئرمیت اپلای کردید؟ منظورتون از دعوتنامه چیه؟
    به هر حال ... کسی هیچ پاسخ دقیقی به سوال شما نمیتونه بده دوست من. زمان انتظار رو چک بفرمائید. تا قبل از اون اقدامی هم نمی تونین انجام بدین. بعد از اون مدت شاید بتونین نامه نگاری کنین. در مورد اینکه آیا فردی با اپن پرمیت میتونه مستقلا وارد کانادا بشه من اطلاعی ندارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط cermetal نمایش پست ها
    سلام و وقت بخیر
    امیدوارم همگی سلامت و شاداب باشید
    من و همسرم 20 روزه که بایو دادیم و منتظر جوابیم. ویزای کاری تحصیلی و ویزای اپن کاری. با توجه به تجربیات اخیر، شما فکر می کنید چقدر باید منتظر باشیم؟
    بعضی جاها خوندم ممکنه ویزاها با فاصله بیاد. با توجه به اینکه ما تاریخ دعوتنامه مون کمتر از یه ماه دیگه است و میخوایم با هم بریم باید چه کار کنیم؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

دوست من سوالتون مبهمه. برای همسرتون میخواین درخواست ائن ورک پرمیت بدین دیگه؟ اگر بله:
    1. مهم نیست کی شما می خواین همسرتون رو در کنارتون داشته باشین.
    2. من چنین شرایطی نداشتم. در مورد تای بسته به شرایط همسرتون هست. ایشون چه کار می کنند؟ چه تحصیلاتی دارن؟
    3. در مورد مسائل مالی فاند شما احتمالا فقط برای زندگی خودتون کافیه. حتما ایشون نیاز دارن حساب بانکی و ساپورتر داشته باشن. داشتن حساب در ایران و یا سند و ... به نفعتونه. اگر ایشون بیکار هستند، داشتن جاب آفر خیلی معنی نمیده.
    اگر بیشتر توضح بدین شاید کمک بیشتری از دوستان بربیاد.
    موفق باشین
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ali8652013 نمایش پست ها
    سلام

من کانادا دانشجوی سال دوم فوق لیسانس هستم. فول فاند هستم و یه سال پیش ازدواج کردم. ولی بخاطر اینکه ویزیتینگ چند دانشگاه باید میرفتم همسرک رو نیاوردم.

1- سوالم اینه که شما چه مدارکی گذاشتین؟ چون بعد یه سال میهوام درخواست بدم!
    2- تای رو چطور نوشتین که ویزا دادن؟
    3- چون من خانمم جاب افر و این چیزا هم نداره. چطور سفارت رو راضی کنم؟
    4- قسمت فایننشال ساپورت رو چطور واسه خانمم پر کنم؟ فقط برگه فاندم کافیه؟

ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط atabey نمایش پست ها
    سلام:
    ویزای کاری تحصیلی منظورتون چیه؟ استادی پرمیت؟ یا میخواین بیاین آر ای باشین و برای ورک ئرمیت اپلای کردید؟ منظورتون از دعوتنامه چیه؟
    به هر حال ... کسی هیچ پاسخ دقیقی به سوال شما نمیتونه بده دوست من. زمان انتظار رو چک بفرمائید. تا قبل از اون اقدامی هم نمی تونین انجام بدین. بعد از اون مدت شاید بتونین نامه نگاری کنین. در مورد اینکه آیا فردی با اپن پرمیت میتونه مستقلا وارد کانادا بشه من اطلاعی ندارم.
    سلام.
    منظورم ویزای کاری مربوط به فرصت مطالعاتیه. دوره من یک ساله است و درخواست ویزای کاری دادم. استاد خارجی هم فرم LMIA را پر کردند و 230 دلار مربوطه را پرداخت کردند.
    همسرم هم اسمشون در دعوتنامه قید شده و برای ایشون ویزای همراه اپن درخواست دادیم تو اپلیکیشن من.

Junior Member

سلام
    ممنون.

1- همسرم لیسانس کلام اسلامی دارن. تازه تموم میکنن این ترم. پروژش مونده. آیا این تای خوبیه؟ البته خب مسایل عاطفی هم با خانوادشون هست
    2- ایشون خودشون حسابشون گردشش خوبه. سند خونه شخصی خودمون نداریم ولی سند خونه پدرم و داداش من هست.

واسه تای ایشون نمیدونم چی بنویسم.
    بازم ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط atabey نمایش پست ها
    دوست من سوالتون مبهمه. برای همسرتون میخواین درخواست ائن ورک پرمیت بدین دیگه؟ اگر بله:
    1. مهم نیست کی شما می خواین همسرتون رو در کنارتون داشته باشین.
    2. من چنین شرایطی نداشتم. در مورد تای بسته به شرایط همسرتون هست. ایشون چه کار می کنند؟ چه تحصیلاتی دارن؟
    3. در مورد مسائل مالی فاند شما احتمالا فقط برای زندگی خودتون کافیه. حتما ایشون نیاز دارن حساب بانکی و ساپورتر داشته باشن. داشتن حساب در ایران و یا سند و ... به نفعتونه. اگر ایشون بیکار هستند، داشتن جاب آفر خیلی معنی نمیده.
    اگر بیشتر توضح بدین شاید کمک بیشتری از دوستان بربیاد.
    موفق باشین

Junior Member

سلام دوستان
    من متاهل و صاحب یک فرزند هستم. از دانشگاه ویکتوریا و کویینز فول فاند پذیرش گرفتم.. میخوان برم کویینز. همسرم باید ایران بمونه ولی پسرم رو میخوام ببرم. میخواستم ببینم برا ویزای پسرم چقدر شانس دارم و چه کار کنم که شانسم بالا بره.
    ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)