یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!
سلام دوستان,
من یه سوال داشتم . میدونم احتمالا خیلی سوال شده
برای ویزا visitor برای همراه بهتره که مدتش رو بیشتر از 6 ماه بزنم یا کمتر ار 6 ماه؟
من 4 ساله ازدواج کردم و الان دو سال هست که با ویزای همراه دانشجو امریکا زندگی میکنم. این میتونه تاثیر داشته باشه؟
سلام
من کانادا دانشجوی سال دوم فوق لیسانس هستم. فول فاند هستم و یه سال پیش ازدواج کردم. ولی بخاطر اینکه ویزیتینگ چند دانشگاه باید میرفتم همسرک رو نیاوردم.
1- سوالم اینه که شما چه مدارکی گذاشتین؟ چون بعد یه سال میهوام درخواست بدم!
2- تای رو چطور نوشتین که ویزا دادن؟
3- چون من خانمم جاب افر و این چیزا هم نداره. چطور سفارت رو راضی کنم؟
4- قسمت فایننشال ساپورت رو چطور واسه خانمم پر کنم؟ فقط برگه فاندم کافیه؟
ممنون
سلام و وقت بخیر
امیدوارم همگی سلامت و شاداب باشید
من و همسرم 20 روزه که بایو دادیم و منتظر جوابیم. ویزای کاری تحصیلی و ویزای اپن کاری. با توجه به تجربیات اخیر، شما فکر می کنید چقدر باید منتظر باشیم؟
بعضی جاها خوندم ممکنه ویزاها با فاصله بیاد. با توجه به اینکه ما تاریخ دعوتنامه مون کمتر از یه ماه دیگه است و میخوایم با هم بریم باید چه کار کنیم؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
یک روز ما ایرانی ها هم باید یاد بگیریم که هم رو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم. حتی اگر قسمتی از منافع مون مثل وقت، هزینه اینترنت، اعصاب، شخصیت و ... مون مورد تهدید قرار بگیره. من هنوز امیدوارم ... باور کن دوست گلم!
سلام:
ویزای کاری تحصیلی منظورتون چیه؟ استادی پرمیت؟ یا میخواین بیاین آر ای باشین و برای ورک ئرمیت اپلای کردید؟ منظورتون از دعوتنامه چیه؟
به هر حال ... کسی هیچ پاسخ دقیقی به سوال شما نمیتونه بده دوست من. زمان انتظار رو چک بفرمائید. تا قبل از اون اقدامی هم نمی تونین انجام بدین. بعد از اون مدت شاید بتونین نامه نگاری کنین. در مورد اینکه آیا فردی با اپن پرمیت میتونه مستقلا وارد کانادا بشه من اطلاعی ندارم.
دوست من سوالتون مبهمه. برای همسرتون میخواین درخواست ائن ورک پرمیت بدین دیگه؟ اگر بله:
1. مهم نیست کی شما می خواین همسرتون رو در کنارتون داشته باشین.
2. من چنین شرایطی نداشتم. در مورد تای بسته به شرایط همسرتون هست. ایشون چه کار می کنند؟ چه تحصیلاتی دارن؟
3. در مورد مسائل مالی فاند شما احتمالا فقط برای زندگی خودتون کافیه. حتما ایشون نیاز دارن حساب بانکی و ساپورتر داشته باشن. داشتن حساب در ایران و یا سند و ... به نفعتونه. اگر ایشون بیکار هستند، داشتن جاب آفر خیلی معنی نمیده.
اگر بیشتر توضح بدین شاید کمک بیشتری از دوستان بربیاد.
موفق باشین
سلام
ممنون.
1- همسرم لیسانس کلام اسلامی دارن. تازه تموم میکنن این ترم. پروژش مونده. آیا این تای خوبیه؟ البته خب مسایل عاطفی هم با خانوادشون هست
2- ایشون خودشون حسابشون گردشش خوبه. سند خونه شخصی خودمون نداریم ولی سند خونه پدرم و داداش من هست.
واسه تای ایشون نمیدونم چی بنویسم.
بازم ممنون
سلام دوستان
من متاهل و صاحب یک فرزند هستم. از دانشگاه ویکتوریا و کویینز فول فاند پذیرش گرفتم.. میخوان برم کویینز. همسرم باید ایران بمونه ولی پسرم رو میخوام ببرم. میخواستم ببینم برا ویزای پسرم چقدر شانس دارم و چه کار کنم که شانسم بالا بره.
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)