صفحه 16 از 18 نخستنخست ... 6789101112131415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 174

موضوع: تحصیل در مقطع کارشناسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شوند.)

پیش فرض پاسخ : تحصیل در مقطع کارشناسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شو

سلام دوستان
    من تاپیک ها رو خوندم و می دونم که میشه با داشتن یک لیسانس، درخواست تحصیل در یک رشته دیگه باز هم در مقطع لیسانس رو داد.
    ولی سوالم اینه که آیا اینجوری باز هم بورس بهتون تعلق میگیره؟
    من از چند جا شنیدم که اگه بدونن لیسانس دارین، بهتون دیگه بورس نمیدن..یعنی اینجوری باید داشتن لیسانس رو مخفی کنیم؟...و آیا این مخفی کردن ممکنه تبعات داشته باشه؟
    سپاس

Moderator

پیش فرض پاسخ : تحصیل در مقطع کارشناسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شو

نقل قول نوشته اصلی توسط parissandra نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تاپیک ها رو خوندم و می دونم که میشه با داشتن یک لیسانس، درخواست تحصیل در یک رشته دیگه باز هم در مقطع لیسانس رو داد.
    ولی سوالم اینه که آیا اینجوری باز هم بورس بهتون تعلق میگیره؟
    من از چند جا شنیدم که اگه بدونن لیسانس دارین، بهتون دیگه بورس نمیدن..یعنی اینجوری باید داشتن لیسانس رو مخفی کنیم؟...و آیا این مخفی کردن ممکنه تبعات داشته باشه؟
    سپاس
    درود
    بله میتوانید باید حرفی از لیسانسی که دارید نزنید در این صورت هم پذیرش میگیرید هم اگه بورس خواستید شاملتان میشود.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در مقطع کارشناسی (کلیه پست‌های مرتبط با شا

سلام
    برای گرفتن پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک تورین در مقطع کارشناسی چه مدارکی و باید ترجمه کنیم

Junior Member

من خواهش میکنم به سوال من جواب بدید اگر وقت کردید. من یک لیسانس نیمه کاره دارم که انصراف دادم و امسال دوباره میخوام کنکور بدم. معدل پیش دانشگاهی من اصلا جالب نیست کمی تا 15 فاصله داره. اولا که میتونم با رتبه کنکورم این ضعف رو جبران کنم ( یعنی واجد شرایط اپلای میشم؟)؟ و سوال دومم اینه که دقیقا یکی میشه مراحل اپلای برای لیسانس در ایتالیا رو گام به گام توضیح بده لطفا؟!
    ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
    بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

سلام
    دوستان در مورد این DOV یا ِDichiarazione di Valore سوال داشتم.
    آیا مدارکم رو باید خودم قبل از زمان درخواست ویزا ببرم که DOV بگیرم روشون یا اینکه خود سفارت وقتی بهم زمان مصاحبه میده این نامه DOV رو با بررسی مدارک تحصیلیم صادر میکنه.
    پ.ن. من دارم از طریق مدرسه ایتالیایی اقدام میکنم.

Moderator

سلام
    دوستان در مورد این DOV یا ِDichiarazione di Valore سوال داشتم.
    آیا مدارکم رو باید خودم قبل از زمان درخواست ویزا ببرم که DOV بگیرم روشون یا اینکه خود سفارت وقتی بهم زمان مصاحبه میده این نامه DOV رو با بررسی مدارک تحصیلیم صادر میکنه.
    پ.ن. من دارم از طریق مدرسه ایتالیایی اقدام میکنم.
    درود
    زمانی که ویزاتون آماده شد به همراه پاس چند مدرک دیگه هم ارائه میدن که یکی از این مدارک دیکلریشن میباشد.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

مرسی.. اینی که شما میگین یعنی اینکه خود سفارت زمان تحویل ویزا
    این DECLARATION رو میده.
    ولی من یه کم گیج شدم چون توی سایت http://www.studiare-in-italia.it/stu...eri/index.html یه لینک هست به اسم:
    Procedure per l'ingresso, il soggiorno e l'immatricolazione degli studenti stranieri/internazionali ai corsi di formazione superiore in Italia l'a.a. 2017-18
    توی صفحه 5 این جمله هست:

Documenti da allegare obbligatoriamente alla domanda di preiscrizione presso le Rappresentanze
    diplomatico-consolari:

a) titolo finale in originale degli studi secondari, conseguito con almeno 12 anni di scolarità, oppure certificato sostitutivo a tutti gli effetti di legge, corredato da Dichiarazione di valore, sempre necessaria ai fini dell’eventuale rilascio del visto;
    b) certificato attestante il superamento dell’eventuale prova di idoneità accademica eventualmente prevista.

و همینطور من از چندین نفر شنیدم که این دکلاریشن رو باید قبل از تشکیل پرونده جهت ویزا فراهم کنیم.

ببخشید طولانی شد.
    ویرایش توسط parissandra : April 16th, 2017 در ساعت 05:48 PM دلیل: .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering, Tabriz University

مرسی.. اینی که شما میگین یعنی اینکه خود سفارت زمان تحویل ویزا
    این DECLARATION رو میده.
    ولی من یه کم گیج شدم چون توی سایت http://www.studiare-in-italia.it/stu...eri/index.html یه لینک هست به اسم:
    Procedure per l'ingresso, il soggiorno e l'immatricolazione degli studenti stranieri/internazionali ai corsi di formazione superiore in Italia l'a.a. 2017-18
    توی صفحه 5 این جمله هست:

Documenti da allegare obbligatoriamente alla domanda di preiscrizione presso le Rappresentanze
    diplomatico-consolari:

a) titolo finale in originale degli studi secondari, conseguito con almeno 12 anni di scolarità, oppure certificato sostitutivo a tutti gli effetti di legge, corredato da Dichiarazione di valore, sempre necessaria ai fini dell’eventuale rilascio del visto;
    b) certificato attestante il superamento dell’eventuale prova di idoneità accademica eventualmente prevista.

و همینطور من از چندین نفر شنیدم که این دکلاریشن رو باید قبل از تشکیل پرونده جهت ویزا فراهم کنیم.

ببخشید طولانی شد.
    من طبق تجربه ی خودم میگم؛ بعضی دانشگاه ها تو مرحله اپلای دکلریشن ولیو Dichiarazione di valore رو میخوان که برای گرفتنش باید مدارک تحصیلی تون رو ترجمه کنید و ببرید سفارت که توی تاپیک مربوطه کامل تر توضیح داده شده.

Junior Member

کسی هست که طراحی صنعتی دانشگاه ساپینزا بخونه یا اقدام کرده باشه

Senior Member

سلام بچه ها یه سوال مهم دارم که جوابشو پیدا نمی کنم آیا سفارت برای لیسانس رشته انگلیسی زبان ویزا میده؟ شنیدم باید ایتالیایی باشه یکی از این موسسات گفت ویزا میدن ولی من مطمین نیستم از کجا میتونم بپرسم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)