صفحه 55 از 65 نخستنخست ... 54546474849505152535455565758596061626364 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 645

موضوع: دانشگاه Sapienza – Università di Roma

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Msc-Industrial engineer at azad najafabad university

پیش فرض پاسخ : دانشگاه Sapienza – Università di Roma

سلام دوستان. من هم business management از sapienza پذیرش گرفتم. شنیدم دانشکده economics اونجا خیلی قوی هستش ولی اگه کسی اطلاعی از این رشته داره بگه آیا ارزش رفتن داره؟ و اعتبارش تو ایتالیا چطوره؟
    اگه کسی تو این دانشکده پذیرش گرفته یه خبر بده.
    با سپاس فراوان

Junior Member

سلام دوستان
    من میخواستم واسه دکترا رشته Environmental and Evolutionary Biology اپلای کنم و چیزی هم به ددلاین نمونده ولی متاسفانه وقتی میخوام وارد صفحه ثبت نام انلاین بشم برای ساخت اکانت، اون قسمت که نوشته first, second and third preference هرچی میگردم اسم این رشته نیست. در واقع اسم این رشته تو لیست phd degree programmes بود ولی تو صفحه انلاین ثبت نام و فایل پی دی اف Appendix_33 نبود. هرچی هم به هماهنگ کننده دپارتمان ایمیل زدم جوابم ندادن.
    ممنون میشم راهنماییم کنید قبل از اتمام ددلاین
    ویرایش توسط raz12345 : April 25th, 2017 در ساعت 01:20 PM

Junior Member

با سلام به همه دوستان
    با توجه به اینکه بیشتر نامه پذیرش ها تا الان اومده دوستانی که اطلاعات کامل تری دارند اگه ممکنه بگید الان در حال انجام چه کاری از پروسه ثبت نام هستید. بعد از گرفتن نامه پذیرش تا جایی که من متوجه شدم باید مدارک تحصیلی شامل 4 سال دبیرستان و پیش دانشگاهی + مدارک دانشگاهی رو تایید کرد و ترجمه به ایتالیایی (من در حال انجام این مرحله هستم).
    اگه یک چک لیست داشته باشیم میتونیم مطمن شیم مدرکی از قلم نیوفتاده و میتونیم همگی اون روند رو پیش بریم تا در نهایت در رم همدیگر رو ببینیم. من خودم چون ایران نیستم یکم پروسه پیچیده تری دارم و خوب دسترسی کمتر، در نتیجه استرس بیشتر.
    سوالاتی هم که ذهنم رو مشغول کرده این هست که آیا امکان نگرفتن ویزا از سفارت هنوز امکان داره یا اینکه دیگه میشه گفت مسافر ایتالیا هستیم. در مورد حساب بانکی هم آیا مبلغ مشخصی باید توش باشه که پرینت حساب و برد سفارت که به مشکلی نخوریم . و در نهایت آیا بورسیه ای وجود داره که بشه استفاده کرد؟

با سپاس فراوان

نقل قول نوشته اصلی توسط amirdani نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    با توجه به اینکه بیشتر نامه پذیرش ها تا الان اومده دوستانی که اطلاعات کامل تری دارند اگه ممکنه بگید الان در حال انجام چه کاری از پروسه ثبت نام هستید. بعد از گرفتن نامه پذیرش تا جایی که من متوجه شدم باید مدارک تحصیلی شامل 4 سال دبیرستان و پیش دانشگاهی + مدارک دانشگاهی رو تایید کرد و ترجمه به ایتالیایی (من در حال انجام این مرحله هستم).
    اگه یک چک لیست داشته باشیم میتونیم مطمن شیم مدرکی از قلم نیوفتاده و میتونیم همگی اون روند رو پیش بریم تا در نهایت در رم همدیگر رو ببینیم. من خودم چون ایران نیستم یکم پروسه پیچیده تری دارم و خوب دسترسی کمتر، در نتیجه استرس بیشتر.
    سوالاتی هم که ذهنم رو مشغول کرده این هست که آیا امکان نگرفتن ویزا از سفارت هنوز امکان داره یا اینکه دیگه میشه گفت مسافر ایتالیا هستیم. در مورد حساب بانکی هم آیا مبلغ مشخصی باید توش باشه که پرینت حساب و برد سفارت که به مشکلی نخوریم . و در نهایت آیا بورسیه ای وجود داره که بشه استفاده کرد؟

با سپاس فراوان
    با سلام
    مدارک کاملا در این بخش توضیح داده شده و در هر بخش یه تفضیل ذکر شده.وقت یزازید و مطالعه بفرمایید همه سوالاتتون پاسخ داده میشه.
    http://www.applyabroad.org/forum/for...88%DB%8C%DB%8C
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

Junior Member

با سلام خدمت دوستان، من تازه از این دانشگاه برا رشته ی مهندسی انرژی اپلای گرفتم.چند تا سوال دارم اگه لطف کنن دوستانی که مطلع هستن جواب بدن ممنون میشم.
    1-من سایت http://www.laziodisu.it/ رو یه نگاه کردم که در قسمت بورسیه ها نوشته ثبت نام کنم بعدا یه فایل پی دی اف میده و نهایتا پست میکنم با کپی پاسپورت و اونا هم یه pin میدن،که این pin رو باید چیکار کنم و چیه قضیش؟
    2.سوال بعدیم در مورد بورسیه استانی هست که در قسمت Contributo affitto 2016-2017 این سایت نوشته و تا پایان جولای وقت داره،قبل از ویزا و کارای سفارت میشه برا بورسیه استانی اقدام کرد؟که در موضوعات دیگه نوشتن نه ولی بزارم برای بعد ویزا که مهلتش تموم میشه،کلا مدارک مربوط به ویزای استانی رو ما تایید هم کردیم بعدش چکار میکنیم؟ چطوریه قضیه؟ در ضمن ما خونمون رو تازه ساختیم فعلا سند نگرفتیم 120 متر هست،چطوری میتونم اقدام کنم برا این بورسیه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه

با سلام
    کسی میدونه آیا ترم آخر برای پروژه ارشد امکان رفتن از sapienza به یه دانشگاه پارتنر دیگه تو اروپا وجود داره یا نه؟ آیا دانشگاه ها تو اروپا چنین فرایندی دارن؟
    البته double degree هم وجود داره ولی معمولا ترم آخر باید برگردیم دانشگاه و شرایط پذیرشش هم سخته.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط rezapourmiri نمایش پست ها
    با سلام
    کسی میدونه آیا ترم آخر برای پروژه ارشد امکان رفتن از sapienza به یه دانشگاه پارتنر دیگه تو اروپا وجود داره یا نه؟ آیا دانشگاه ها تو اروپا چنین فرایندی دارن؟
    البته double degree هم وجود داره ولی معمولا ترم آخر باید برگردیم دانشگاه و شرایط پذیرشش هم سخته.
    درود
    شما میتوانید یه ترم به عنوان اراسموس برید یه دانشگاه دیگه که شرایطی برای هر کشور هست که بستگی به دانشگاه و رزومه شما فرق میکنه وقتی رسیدید دانشگاه بعد ترم اول میتوانید اقدام کنید.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhg نمایش پست ها
    درود
    شما میتوانید یه ترم به عنوان اراسموس برید یه دانشگاه دیگه که شرایطی برای هر کشور هست که بستگی به دانشگاه و رزومه شما فرق میکنه وقتی رسیدید دانشگاه بعد ترم اول میتوانید اقدام کنید.
    باز هم ممنون از پاسختون. البته بیشتر در مورد وضعیت اراسموس در ترم آخر هست یعنی اینکه ایا میتونیم یک ترم مهمان رو ترم اخر بگیریم یا نه...

با سلام
    ببخشید یک سوال داشتم.در دانشگاه ساپینزا نحوه ی گرفتن بورسیه چگونه است؟
    و اینکه بورس dsu شامل این دانشگاه نمی شود آیا بورس استانی دیگری هست که شامل این دانشگاه بشود؟
    و اینکه کلا چجوری میشه در صورت قبول شدن در این دانشگاه بورسیه یا فاندی گرفت ؟
    آیا دانشگاه هم بورس می دهد؟چون من هیچی نتونستم پیدا کنم؟
    باتشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط taravataida نمایش پست ها
    با سلام
    ببخشید یک سوال داشتم.در دانشگاه ساپینزا نحوه ی گرفتن بورسیه چگونه است؟
    و اینکه بورس dsu شامل این دانشگاه نمی شود آیا بورس استانی دیگری هست که شامل این دانشگاه بشود؟
    و اینکه کلا چجوری میشه در صورت قبول شدن در این دانشگاه بورسیه یا فاندی گرفت ؟
    آیا دانشگاه هم بورس می دهد؟چون من هیچی نتونستم پیدا کنم؟
    باتشکر
    با سلام.
    براي چه مقطعي ميخواييد اقدام بفرماييد؟براي دكتري كه ميدونم تعدادي بورس در هر رشته دارند.
    Dsu مربوط به ميلانه.بورس استاني ساپينزا مربوط به استان لازيو هست و از نظر مبلغ و شرايط اپلاي مانند همون dsu هست.
    مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
    از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)