در گذشته نه چندان دور، بین 1 تا 10 روز طول میکشیده تا مدیکال ها به passed تغییر کنن. یکی دو ماه بعدش هم چک امنیتی شروع میشد.
به نظر میرسه در حال حاضر مدیکال ها بین 50 تا 60 روز به passed تغییر میکنن. در عوض با فاصله کمی از اون تاریخ BG check 1 و BG check 2 شروع میشن.
با سلام خدمت دوستان. میخواستم بدنم چندروز بعد از ازاینکه مدیکال پا س میشه میریم واسه BG check؟من الآن حدودا دو هفته است که از مدیکال ام میگذره ولی آپدیت نمی شه؟سوال دوم اینکه آیا برای همه دوستان فرم Schedule A و میفرستن؟ از من فعلا چیزی نخواستن.
دوست عزیز سلام
من که در تاریخ 20 مرداد مدارک رو آپلود کردم . اول آذر هم فرم سربازی دادن که پر کردم فرستادم. فعلا جوابی نیومده. توی اسفند هم از طریق وکیل GCMS زدیم که یک فایل pdf 87 صفحه ای از روال پرونده از روز اول اومد که در 2 صفحه آخر نظریه 2 تا آفیسر نوشته شده بود که همه مدارک met شده و satisfied and approved شده. قسمت BG check دیگه اطلاعاتی نبود که ظاهرا هنوز ادامه داره. حدودا کی نتیجه PPR فکر مینین بیاد؟
بک گراند چک دو زمینه اصلی داره :
1- سربازی : اینکه در چه نهادی خدمت کردید، چه مدت و ... . نسبت به بعضی ارگان ها هم حساسیت مضاعفی وجود داره.
2- سفرهای خارجی 10 سال اخیر : که در واقع استعلام میگیرن از کشور هایی که احیانا بهشون سفر کردید.
هر دوی این پارامتر ها زمانبر هستند و طول پروسه رو تعیین میکنن.
حالا هر چی سفرهاتون کمتر باشه و مثلا احیانا معاف از خدمت بوده باشید، طول پروسه کمتر میشه و برعکس
در مورد schedule A : دوستانی که دقت نمیکنن و موقع پر کردن اطلاعات 10 سال گذشتشون در پروفایل اکسپرس ، gap زمانی میوفته، cic ازشون میخواد که دوباره schedule A رو براشون پر کنن و بفرستن (که باز در بالای همون فرم تاکیید شده هیچ فاصله زمانی نباید خالی بمونه.
وگرنه همون اطلاعاتی که در schedule A هست، در سایت هم باید تکمیل بشن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)