نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چقدر مفید بود

رأی دهندگان
4. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • کم

1 25.00%
  • متوسط

1 25.00%
  • زیاد

2 50.00%
صفحه 16 از 98 نخستنخست ... 6789101112131415161718192021222324252666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 974

موضوع: تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4

ApplyAbroad Champion
    halandoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

پیش فرض پاسخ : تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4

نقل قول نوشته اصلی توسط soha62 نمایش پست ها
    ببينيد من اين معدل رو تو CV نوشتم(٣.٧٣) و تا حالا مشكلي برام پيش نيومده. تازه برادرم با همين روش انجام داد و از آمريكا پذيرش گرفتو رفت. ولي روش شما هم براي اونايي كه خيلي وسواس دارن خوبه. مهم انه كه معدلت خوب باشه چه تو مقياس ٢٠ چه تو مقياس هاي ١٠ يا ٥ يا ٤.................... .
    موفق باشيد.
    حرف شما کاملاً متینه ولی قبول کنید اون چیزی که شما فرستادید معدل شما با سیستم اون ها نیست.
    من تا حالا اجباری ندیدم که حتماً توی CV نمره بر اساس این استاندارد باشه و با اینکه به طور صحیح تبدیل کردم، بازم توی رزومم میزنم NN.SS/Out of 20.
    خدارو شکر که برادر شما پذیرش گرفتن رفتن و مشکلی نبود، اما اگه دانشگاه مقصد حساس باشه قطعاً اذیت خواهید شد، من خودم چند تا دانشگاه آمریکا و کانادا رو دیدم که استاد تاکید کرده که خودتون تبدیل نکنید که ممکن اشتباه کنیدو دردسر میشه (حتماً قبلاً موردی رو دیده) ریزنمرت رو بده خودم برات تبدیل میکنم!
    درنهایت اینم بگم که هر چیزی خوبش خوبه. و معدل خوبم نعمتیه.
    پیروز باشید.
    That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
    For a greater goal, Sacrifices must be made.
    As you sow, so shall you reap

نقل قول نوشته اصلی توسط halandoon نمایش پست ها
    حرف شما کاملاً متینه ولی قبول کنید اون چیزی که شما فرستادید معدل شما با سیستم اون ها نیست.
    من تا حالا اجباری ندیدم که حتماً توی CV نمره بر اساس این استاندارد باشه و با اینکه به طور صحیح تبدیل کردم، بازم توی رزومم میزنم NN.SS/Out of 20.
    خدارو شکر که برادر شما پذیرش گرفتن رفتن و مشکلی نبود، اما اگه دانشگاه مقصد حساس باشه قطعاً اذیت خواهید شد، من خودم چند تا دانشگاه آمریکا و کانادا رو دیدم که استاد تاکید کرده که خودتون تبدیل نکنید که ممکن اشتباه کنیدو دردسر میشه (حتماً قبلاً موردی رو دیده) ریزنمرت رو بده خودم برات تبدیل میکنم!
    درنهایت اینم بگم که هر چیزی خوبش خوبه. و معدل خوبم نعمتیه.
    پیروز باشید.
    معمولا دانشگاه هاي معتبر آمريكا و كانادا توي application online اگه معدل رو بخوان حتما گزينه اي براي مقياس مي زارن. دانشگاه ها official transcripts براشون ملاك هست و مي دونن كه در ايران مقياس ٢٠ هست در نتيجه توي شرايط پذيرش براي ايران مي نويسن معدل بالاي ١٦. راستي CV يك متن غير رسمي كه ملاك نهايي انتخاب يك دانشجو نيست. تا حالا به اين فكر كردي كه چرا OFFICIAL TRANSCRIPTS مي خوان؟ - چون اون يك سند رسمي كه ميزارن تو پروندت و اگر بعدها بفهمن كه تقلبي هست يا سرشونو كلاه گذاشتي باهات برخورد مي كنن. اگر اون روش رو به صورت فرموله تو اين قسمت بزاري خيلي خوب ميشه.
    ممنون
    شاد باشي

ApplyAbroad Champion
    halandoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط soha62 نمایش پست ها
    معمولا دانشگاه هاي معتبر آمريكا و كانادا توي application online اگه معدل رو بخوان حتما گزينه اي براي مقياس مي زارن. دانشگاه ها official transcripts براشون ملاك هست و مي دونن كه در ايران مقياس ٢٠ هست در نتيجه توي شرايط پذيرش براي ايران مي نويسن معدل بالاي ١٦. راستي CV يك متن غير رسمي كه ملاك نهايي انتخاب يك دانشجو نيست. تا حالا به اين فكر كردي كه چرا OFFICIAL TRANSCRIPTS مي خوان؟ - چون اون يك سند رسمي كه ميزارن تو پروندت و اگر بعدها بفهمن كه تقلبي هست يا سرشونو كلاه گذاشتي باهات برخورد مي كنن. اگر اون روش رو به صورت فرموله تو اين قسمت بزاري خيلي خوب ميشه.
    ممنون
    شاد باشي
    این هست:
    http://www.mcgill.ca/files/gradapplicants/IRAN.pdf
    قبلاً هم دوستان یه فایل Excel گذاشته بودن که من الان پیدا نکردم، اگه پیداش کنین اون راحت تره
    ببینید بعضی دانشگاها (کم هستن اما هستن) روی همین CV که غیر رسمی هست پذیرش رو میدن و هیچ مدرکی غیر از CV در مرحله پذیرش نمیخوان بعداً برای ثبت نام مدارک رو میگیرن "که دیگه کار تمام شدست تقریباً"! نمونش دانشگاه ، Twente، Eindhoven، Delft و.... بخش هلند رو ببینید. به هر حال سعی کنیم هرچی میزایم توی CV دقیق باشه. موفق باشید.
    That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
    For a greater goal, Sacrifices must be made.
    As you sow, so shall you reap

سلام. با توجه به اینکه نمره F در فوق لیسانس 12 است، نحوه تبدیل نمرات به مقیاس 1-4 فرقی با نمرات لیسانس دارد؟

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط baltazar490 نمایش پست ها
    سلام. با توجه به اینکه نمره F در فوق لیسانس 12 است، نحوه تبدیل نمرات به مقیاس 1-4 فرقی با نمرات لیسانس دارد؟
    برای بعضی دانشگاه ها بله. اینجا رو ببینید.

Senior Member amin_ict_5 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

برای تبدیل مقیاس ها از این اسفاده کنید این بهترین هستش

هدف بنده صرفاً یادگیری ایست؛ یادگیری علم، یادگیری اخلاق، ...
    هدف خودسازی ایست، نه خوشگذرانی

Sunrise بابت راهنمائی ممنون، ولی یک مشکلی وجود داشت. داخل اون فایل حداقل نمره قبولی 13 در نظر گرفته شده. این یعنی چی؟ در ایران توی هیچ مقطعی حداقل نمره قبولی 13 نیست!!!

ApplyAbroad Guru Sunrise آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط baltazar490 نمایش پست ها
    Sunrise بابت راهنمائی ممنون، ولی یک مشکلی وجود داشت. داخل اون فایل حداقل نمره قبولی 13 در نظر گرفته شده. این یعنی چی؟ در ایران توی هیچ مقطعی حداقل نمره قبولی 13 نیست!!!
    آره. ببین قانون نداره. نمیتونی دقیق GPA رو تبدیل کنی به اونی که یه دانشگاهی میخواد. چون هر کدومشون معیار خودشونو دارند. پس بهتره با یه معیاری که کمی از بقیه متداول تره این نمره ها رو تبدیل کنی و در رزومت self report کنی. شما هر جور بنویسی اونها بخوای نخوای معیار خودشون رو به کار میگیرند که اصلا معلوم نیست چیه. تفاوت بین معیار های مختلف تبدیل نمره همش 0.1، GPA رو کم و یا زیاد تر از سایر روشها نشون میده. این حداقل نمره 13 اگرچه که با نمرات نظام ما جور نیست ولی قانونیه که مک گیل برای خودش داره. یا اینکه اشتباه کردند برای تبدیل نمرات ایران.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng

شاید بهترین جواب به سوال شما دوستان، جواب دانشگاه KU آمریکا به من باشه که همین سوال رو ازشون پرسیدم.
    اینم جوابشون:

Hi Hamed,

The minimum, or lowest, GPA that is normally considered for regular admission is 3.0. If you would like to determine how your GPA falls on a 4 scale, you may use the GPA calculator available through the World Education Services (WES) at https://www.wes.org/calculator/loginapp.asp. There is a small fee to use their services. A 3.0 is considered a "B" average, and it looks like 14-15.90 fits this average using the Iranian scale, based on unofficial information that's available online. The WES is the organization that our Graduate Application Processing Center (GAPC) uses to verify international GPA's, so you may want to use the WES calculator to make sure that you have an accurate comparison before you apply. You will not need to pay the fee for this conversion, however, if you simply apply using the scores you earned on a 20 point scale, because the GAPC Office will request this evaluation as part of the review process

Please let me know if you have additional questions.

- Amanda
    ویرایش توسط khodadadi83 : May 21st, 2010 در ساعت 12:52 AM

Junior Member

Unhappy پاسخ : تبدیل معدل از مقیاس 20 به 4

سلام به همگی دوستان
    من توی دانشگاه Idaho پذیرش گرفتم. الان برا scholarship دارم اقدام میکنم که باید از طریق graduate school بهم بدن نه دانشکده، اونا هم متقاعد شدن ولی میگن معدلت پایینه. من معدلم 13.39/20 ;که میگن ما convert کردیم شده 2.65/4 .الن بهم گفتن یه سیستم evaluationمعتبر پیدا کنم تا معدلمو بالاتر convert کنه شاید 2.65 اشتباه باشه
    کسی میتوته کمک کنه؟؟
    لطفا راهنماییم کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)