نقل قول نوشته اصلی توسط halandoon نمایش پست ها
حرف شما کاملاً متینه ولی قبول کنید اون چیزی که شما فرستادید معدل شما با سیستم اون ها نیست.
من تا حالا اجباری ندیدم که حتماً توی CV نمره بر اساس این استاندارد باشه و با اینکه به طور صحیح تبدیل کردم، بازم توی رزومم میزنم NN.SS/Out of 20.
خدارو شکر که برادر شما پذیرش گرفتن رفتن و مشکلی نبود، اما اگه دانشگاه مقصد حساس باشه قطعاً اذیت خواهید شد، من خودم چند تا دانشگاه آمریکا و کانادا رو دیدم که استاد تاکید کرده که خودتون تبدیل نکنید که ممکن اشتباه کنیدو دردسر میشه (حتماً قبلاً موردی رو دیده) ریزنمرت رو بده خودم برات تبدیل میکنم!
درنهایت اینم بگم که هر چیزی خوبش خوبه. و معدل خوبم نعمتیه.
پیروز باشید.
معمولا دانشگاه هاي معتبر آمريكا و كانادا توي application online اگه معدل رو بخوان حتما گزينه اي براي مقياس مي زارن. دانشگاه ها official transcripts براشون ملاك هست و مي دونن كه در ايران مقياس ٢٠ هست در نتيجه توي شرايط پذيرش براي ايران مي نويسن معدل بالاي ١٦. راستي CV يك متن غير رسمي كه ملاك نهايي انتخاب يك دانشجو نيست. تا حالا به اين فكر كردي كه چرا OFFICIAL TRANSCRIPTS مي خوان؟ - چون اون يك سند رسمي كه ميزارن تو پروندت و اگر بعدها بفهمن كه تقلبي هست يا سرشونو كلاه گذاشتي باهات برخورد مي كنن. اگر اون روش رو به صورت فرموله تو اين قسمت بزاري خيلي خوب ميشه.
ممنون
شاد باشي