نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1502

موضوع: آیا مهاجرت به کانادا کار درستی است؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Editor

پیش فرض پاسخ : male de pays

نقل قول نوشته اصلی توسط $Artin نمایش پست ها
    ممنون اقا محمد حتما اگه میتونی تجربیاتت اینجا بنویس بالاخره شما داری از نزدیک تمام مزیت ها و مشکلات حس میکنی و بهتر میتونی راهکارهایی ارایه کنی که در مواجهه با مشکلات کمترین ضربه بخوریم

بالاخره شاید الان به خودت میگی اگه اینطور عمل میکردم بهتر بود اگه اینکار نکرده بودم بهتر بود این بایدها و نبایدها رو برامون بگو هرکسی با توجه به شرایطش میتونه استفاده کنه من الان احساس میکنم چون اطلاعاتم کمه نمیتونم خوب برنامه ریزی کنم

دارم برای قبل از سفر برنامه میریزم ولی بازم خلا کمبود دانسته هام از محیط جدید احساس میکنم

با تشکر
    به نظر من مهمترین مشکل مهاجرت و خارج زندگی کردن مسئله ی مشکلات روحیه. دلتنگی خانواده و دوستان. دلتنگ شدن واسه جو ایران، واسه مهمونی بازی و چرخیدن با بچه ها تو خیابون. کله پاچه ای سر فرشته. دربند، درکه. و مهمتر از همه مقایسه کردن همه چیز با ایران. ممکنه بگین این چیزا براتون مهم نیست. ولی بعد 1 سال دونه دونه میاد سراغتون. دلتون واسه چیز ساده ای مثل نون سنگک و پنیر لیقوان با سبزی خوردن لک میزنه. البته این رو بگم که خارج جدا از مشکلات بالا خوبی های زیادی داره. ولی موضوع اینه که بعد 1 سال شما نیمه پر لیوان رو نخواهید دید. مشکلات ایران یادتون میره و فقط مهمونی بازی و شادی و پارتی و عروسی یادتون میمونه. کاریش هم نمیشه کرد. این افکار سراغ همه میاد و فقط باید زمانش بگذره. باید اهدافتون رو دوباره مرور کنید و هر روز به خودتون یاداوری کنید که کار درستی انجام دادید. البته هدفتون حتما باید قابل اندازه گیری باشه و نسبی نباشه. مثلا اگه هدفتون "زندگی بهتر" هست، سال دوم به این نتیجه می رسید که زندگی در ایران خیلی بهتر بوده !

توصیه دیگه ام اینه که لطفا جو گیر نشید. خیلی ها که میرن، همین که میرسن میگن ما دیگه نمی خوایم با ایرانیا دوست بشیم و فقط با خارجی ها دوست میشیم! این رو بدونید که خارجی ها به راحتی شما رو بین خودشون راه نمیدن چون 1- هنوز فرهنگشون رو نمی دونید 2- هنوز زبانشون رو صحبت نمیکنید (اگر فول هم بلدید بازم بیشتر جاها قضیه رو نمیگیرید که نظر طرف چی بوده) 3- موضوعاتی که برای اونها جذابه برای شما خسته کنندست و بالعکس و... . دوست زیاد پیدا خواهید کرد ولی تا مدتی نزدیک نخواهند شد. البته این یه پروسه ست و یواش یواش در محیط انتگره میشید. لطفا دوستان ایرانی هم داشته باشید که زبون شما رو میفهمن و مشکلات روحی شما رو هم کمتر می کنند.
    البته در تعامل با ایرانی ها محتاط باشید و حتی الامکان از روابط مادی با ایرانی ها پرهیز کنید که معمولا فقط ایرانی ها سرتون کلاه میزارن و خارجی ها کمتر از این دله دزدی ها دارن.

آرتین جان خیلی خوبه که داری برنامه ریزی میکنی. اگر هم چیزی طبق برنامه پیش نرفت نگران نباش. به خودت اطمینان کن و از هوش هیجانیت استفاده کن. با سابقه ای که من از شما دارم حتما موفق میشی.
    ویرایش توسط mammad_r : June 11th, 2010 در ساعت 02:24 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)