صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 57

موضوع: مسائل مربوط به Appeal (اعتراض به نتایج)

ApplyAbroad Champion
    فراز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Essex, Econometrics

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به Appeal (اعتراض به نتایج)

نقل قول نوشته اصلی توسط Bitam نمایش پست ها
    امكا نش هست كه نتایج اعتراض + باشه و بعد اعتراض قبو ل بشي؟
    اگه واقعا این امکان نبود که اعتراض و سیستمی برای اعتراض تعریف کردن هیچ گونه مفهومی نداشت و مطمئنا برای قشنگی یه فرصت برای اعتراض ایجاد نکردن ولی مهم اینه که واقعا چیزی بوده که شما بهش اعتراض دارید.مثلا نمره زبان شما رو گم کردن و دانشگاه ها به همین دلیل ردتون کردن ولی اگه فکر می کنید حق شما این بوده که قبول بشین و نشیدین و دلیل دیگری برای اعتراض ندارین فکر می کنم فقط پولتون رو دور می ریزین.البته این رو هم باید بگم این برداشت منه از چیز هایی که این مدت دیدم و شنیدم
    Some dance to remember, some dance to forget

Senior Member rf.ariyapour آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science - Saarland University

نقل قول نوشته اصلی توسط فراز نمایش پست ها
    اگه واقعا این امکان نبود که اعتراض و سیستمی برای اعتراض تعریف کردن هیچ گونه مفهومی نداشت و مطمئنا برای قشنگی یه فرصت برای اعتراض ایجاد نکردن ولی مهم اینه که واقعا چیزی بوده که شما بهش اعتراض دارید.مثلا نمره زبان شما رو گم کردن و دانشگاه ها به همین دلیل ردتون کردن ولی اگه فکر می کنید حق شما این بوده که قبول بشین و نشیدین و دلیل دیگری برای اعتراض ندارین فکر می کنم فقط پولتون رو دور می ریزین.البته این رو هم باید بگم این برداشت منه از چیز هایی که این مدت دیدم و شنیدم
    جواب های سری دوم هم اومد اما پروفایل من هیچ تغییری نکرده.

اصلا نمیدونم اینا Appeal ها رو بررسی میکنن یا نه. پس این طوری فکر میکنم که نه مفهومی داره و این که شاید هم برای قشنگی گذاشتن

نقل قول نوشته اصلی توسط rf.ariyapour نمایش پست ها
    جواب های سری دوم هم اومد اما پروفایل من هیچ تغییری نکرده.

اصلا نمیدونم اینا Appeal ها رو بررسی میکنن یا نه. پس این طوری فکر میکنم که نه مفهومی داره و این که شاید هم برای قشنگی گذاشتن
    تو صفحه appeal ( https://www.studera.nu/studera/2075.html )نوشته تا 3 هفته بعد از اعلام نتایج وقت دارین فرمو بفرستین یعنی یکی تا امروزم فرستاده باشه دیر نکرده احتمالا همه درخواست ها هم با هم بررسی کنن و اینطور نیست که اگه یکی زود فرستاده الان بگن یکی دیر بفرسته نگن دیگه تو مهلت قانونی هر کی بفرسته بررسی می شه. پس احتمالا این اعلام نتایج سری دوم مثلا مربوط به کسایی که لیت بودن هست یا کسایه دیگه. تو همین صفحه appeal گفته ممکنه اگه جواب درخواستتون مثبت باشه و اعتراض وارد باشه نتونین از این ترم شروع کنین یعنی ممکنه دیر جواب بدن و ترم بعد برسین.

رشته و دانشگاه

دوستان من یه میل به KTH زدم و اونا اینو جواب دادن:

We do re-assess applicants who appeal and get their claim approved. However, many applicants appeal and the KTh admissions office has no possibility to consider all of them between the first and second round of admission.

If you are seen as having a valid case, then your application will be re-assessed in due time.

این طور که اینا میگن معلوم نیست که نتایج Appeal ها بررسی بشه.

Junior Member

من وقتي براي سوئد اقدام كردم مدرك موقتم فرستادم و اونا هم منو به خاطر همون unqualified كردن
    من ديروز دانشنامه اصلي گرفتم . از نظر شما من در غالب appeal براشون اينو بفرستم فايده اي داره يا نه؟

رشته و دانشگاه

فکر کنم که دیگه زمان Appeal گذشته باشه. از اولین اعلام نتایج زده بودن که تا 3 هفته مدارک Appeal باید برسه، اما اون طور که دیدم واسه نتایج سری دوم هم زده بود که تا 3 هفته فرصت دارید. من که دیگه اصلا به Appeal ها امیدی ندارم(در صورتی که میدونم اگه مدارکم رو کامل بررسی میکردن احتمال خیلی زیاد پذیرش میگرفتم). معلوم اصلا نیستش که کی نتایج Appeal ها مشخص بشه واسه همین نباید زیاد امیدوار بود، چون این طوری اگه پذیرش هم بدن فکر نکنم که بتونیم به شروع ترم برسیم. این یه سری ایمیل هستش که من در زمینه Appeal ازشون گرفتم. شاید به دردتون بخوره.

Dear applicant,

Your appeal has been received and we will re-assess your eligibility and, if any documentation has been disregarded, a new decision will be made.
    If we choose not to change the decision, your appeal will be forwarded to the appeals authority in question, who will make the final decision.
    Even if the authority upholds your appeal, there is no guarantee that you will be able to begin the master's programme during the current academic year, but may have to wait until the next time the programme is offered.
    The appeals process is a separate process from the selection process.
    Please always use the contact form (http://www.kth.se/studies/master/con...1.7691?l=en_UK) when contacting the KTH Admissions Office.

Kind regards,
    KTH Admissions Office

Dear Student,
    Please note that the processing of your appeal may take a long time, up to several weeks. The decision made by the Board of Appeals will be sent to you by post. This means that even if the Board grants your appeal, you may not be able to get to Sweden in time for the course start.
    Only decisions on general and special eligibility can be appealed. The appeal must be in writing. It should be addressed to ÖNH, The Board of Appeals, and sent to University Studies in Sweden, FE 1, SE-833 83 Stroemsund, SWEDEN.
    The letter of appeal must have reached us no later than three weeks after you have received the notification of admission.
    In your appeal, you must state the decision that you wish to appeal against, the reason for the appeal, and which university the appeal concerns. A copy of your notification of admission must be enclosed. The university to which you appeal will re-assess your eligibility. A final decision will be made by The Board of Appeals.

Regards,
    Karin Jansson

رشته و دانشگاه

دوستان انتخاب اولم که KTH بود و منو به خاطر اینکه به اندازه 180 واحد ECTS واحد پاس نکرده بودم unqualified و در آخر Deleted کرده بود، امروز بهم MR داده :

MAAU 25

پایینش زده : Please note! No selection run yet

من رو 3 تا از انتخابام ردم کرده بودن و Chalmers رزرو 108 داده بود.من Appeal کردم و ریز نمرات جدیدم رو که 131 واحد پاس کرده بودم همراش فرستادم. مثل اینکه Appeal ها رو بررسی کردن و الان بهم MR دادن. حالا نمیدونم که کی‌ قراره بگن که پذیرش دادیم یا نه. من که بهProgram coordinator میل زدم یه میل اتوماتیک اومد که من این هفته تعطیلات هستم و تا هفته بعد صبر کنید. من که نمیدونم تا کی‌ باید صبر کنم، چون اگه پذیرش بدن باید هر چه سریع تر واسه ویزا اقدام کنم

موفق باشید

سلام دوستان

بالاخره جواب اعتراض من به KTH اومد و من در انتخاب اولم پذیرفته شدم . اینم ایمیل KTH :

Dear applicant,

After your appeal we have reassessed your application and found you eligible.

Attached to this letter you will find your new official Notification of Selection Results. Please note that you are only admitted to your first priority, your prio to Karlstad University is now deleted.

Kind regards,

KTH منو به خاطر دلایل واهی رد کرده بود (کم پاس کردن واحدهای ریاضی و کامپیوتر و محاسبات عددی) و من از همون روز اول اعلام Unqualification توی پروفایلم با Coordinator رشته ایمیل بازی کردم (تاکید می کنم که من فقط بجز بار اول، هیچوقت به coordinator زنگ نزدم ... اینو واسه اونایی میگیم که معتقدن سوئذیا به ایمیل جواب نمیدن)

الان داشتم ایمیل هایی که به KTH دادم رو می شمردم و چواب اونا رو ... من کلا 34 تا ایمیل زدم و اونا 30 تا جواب دادن ... با 4 نفر از KTH و دو نفر از Studera هم مکاتبه کردم ...

مهم ترین افراد هم، Coordinator و International Coordinator رشته ام توی KTH بودن ... اگه International Coordinator راضی بشه همه چی حله!

من حتی اعتراضم خیلی دیرتر از وقتی که تایین کرده بودن رسید (مقصر خودشون بودن) و امروز نتیجه خوشحال کننده رو به من دادن

من انتخاب سومم توی جالمرز هم رزرو 51 بودم که الان شده 5 (قابل توجه کسایی که گفتن چالمرز تغییری نداشته )

هر سوالی بود من در خدمت شما دوستای گلم هستم

شب خوش

Junior Member

سلام
    از اينكه appeal دوستان را قبول كردن خيلي خوشحال شدم
    منم appeal به انظمام دانشنامه ام كه به دستم رسيد را فرستادم و به دستشون رسيده
    ميخواستم بدونم نيازي به تماس تلفني يا فرستادن ايميل براي studera براي پيگيري هست يا خودشون بررسي ميكنن و ايميل مزنن
    ممنون

سلام دوست عزیز ، نیازی به تماس با استودرا نیست، خودشون مدارک شما رو به دانشگاه ارسال می کنن، دانشگاه در مورد اعتراض شما تصمیم گیری می کنه و نتیجه نهایی رو برای اعلام توی پروفایلتون به Studera می فرسته ...

شما اگه با مسئول Admission یا Coordinator رشته تون رابطه دارین یه ایمیل بهش بدین و بگین که اعتراضتون الان دست Studera هست و شما چقدر دوست دارید که توی این رشته قبول بشید و ... چون بیشترین تاثیر رو همین فرد داره ...

موفق باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط mrezahw نمایش پست ها
    سلام
    از اينكه appeal دوستان را قبول كردن خيلي خوشحال شدم
    منم appeal به انظمام دانشنامه ام كه به دستم رسيد را فرستادم و به دستشون رسيده
    ميخواستم بدونم نيازي به تماس تلفني يا فرستادن ايميل براي studera براي پيگيري هست يا خودشون بررسي ميكنن و ايميل مزنن
    ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)