نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: درج تجربیات تلخ از اپلای کردن برای آلمان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Member
    رشته و دانشگاه
    Leibniz Universität

پیش فرض پاسخ : درج تجربیات تلخ از اپلای کردن برای آلمان

نقل قول نوشته اصلی توسط danim نمایش پست ها
    بعدشم نژادپرست حتما آدم لات و لوت نیست. میتونه یه استاد دانشگاه باشه. میتونه مربی باشگاه باشه. میتونه یه خانوم آلمانی خیلی شیک 35 ساله باشه که در ظاهر خیلی Nice میزنه ولی در باطن...!
    این حرف شما دقیقا من رو یاد یه استادم انداخت که لازم دونستم بگم،بله دقیقا حتی یه استاد هم میتونه نژاد پرست داشت،من یه واحدی رو برداشتم که البته اختیاری بود و اجباری نبود،همون جلسه اول استاد تو کلاس گفت که درس من سخته و فکر کنم گفت یه سری پیش نیاز ها نیاز داره و معمولا خارجی ها نمیتونن درس منو پاس کنن !!
    حالا منم ترم اول بودم و دانشجو هایی که اینجا به آلمانی درس خوندن میدونن که هر چقدر هم زبان آلمانی بخونی بعد که میری تو دانشگاه چون کلی کلمات تخصصی توش استفاده میشه نمیشه خیلی چیزارو فهمید.
    بعد این استاده هم از دقیقه ی اول تا دقیقه آخر کلاس زل میزد تو چشمای من و یجوری لحظه به لحظه میپرسید که متوجه شدی تا اینجا چی شد؟ و حتی گاهاً سوال هم می پرسید که بعدش من با یه همکلاسی آلمانیم مشورت کردمو اونم گفت آره این استاد زیاد خارجی ها رو نمی پسنده،منم کلا اون درسو حذف کردمو یه درس دیگه برداشتم.
    این یه تجربه من از استاد نژادپرست بود.
    ویرایش توسط civil_boy : July 16th, 2017 در ساعت 07:38 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط civil_boy نمایش پست ها
    این حرف شما دقیقا من رو یاد یه استادم انداخت که لازم دونستم بگم،بله دقیقا حتی یه استاد هم میتونه نژاد پرست داشت،من یه واحدی رو برداشتم که البته اختیاری بود و اجباری نبود،همون جلسه اول استاد تو کلاس گفت که درس من سخته و فکر کنم گفت یه سری پیش نیاز ها نیاز داره و معمولا خارجی ها نمیتونن درس منو پاس کنن !!
    حالا منم ترم اول بودم و دانشجو هایی که اینجا به آلمانی درس خوندن میدونن که هر چقدر هم زبان آلمانی بخونی بعد که میری تو دانشگاه چون کلی کلمات تخصصی توش استفاده میشه نمیشه خیلی چیزارو فهمید.
    بعد این استاده هم از دقیقه ی اول تا دقیقه آخر کلاس زل میزد تو چشمای من و یجوری لحظه به لحظه میپرسید که متوجه شدی تا اینجا چی شد؟ و حتی گاهاً سوال هم می پرسید که بعدش من با یه همکلاسی آلمانیم مشورت کردمو اونم گفت آره این استاد زیاد خارجی ها رو نمی پسنده،منم کلا اون درسو حذف کردمو یه درس دیگه برداشتم.
    این یه تجربه من از استاد نژادپرست بود.
    خب یه نظرم یه مقدار زود تصمیم گرفتی به حذف درس هرچند که کار از کار گذشته. بخاییم آماری نگاه کنیم اینکه متوسط دانشجوهای ایرانی کم سوادتر از متوسط دانشجوهای آلمانی هست تا حدودی درست هست. و تا حدودی میشه به استاد حق داد بر مبنای نتایج ترم های پیش همچین اظهار نظری بکنه. حرف ایشون واقعا نژادپرستی تلقی نمیشه. قبول دارم که رفتارش یه مقدار عجیب غریب هست ولی میخام یه نکته رو یادآور بشم به همه که هر رفتاری نژاد پرستی تلقی نمیشه.

Member
    رشته و دانشگاه
    Leibniz Universität

نقل قول نوشته اصلی توسط merkava نمایش پست ها
    خب یه نظرم یه مقدار زود تصمیم گرفتی به حذف درس هرچند که کار از کار گذشته. بخاییم آماری نگاه کنیم اینکه متوسط دانشجوهای ایرانی کم سوادتر از متوسط دانشجوهای آلمانی هست تا حدودی درست هست. و تا حدودی میشه به استاد حق داد بر مبنای نتایج ترم های پیش همچین اظهار نظری بکنه. حرف ایشون واقعا نژادپرستی تلقی نمیشه. قبول دارم که رفتارش یه مقدار عجیب غریب هست ولی میخام یه نکته رو یادآور بشم به همه که هر رفتاری نژاد پرستی تلقی نمیشه.
    نه دوست عزیز.من کلاسای زیادی رفتم،میدونم اینجا چه خبره،استادی که نژاد پرست نیست،زل نمیزنه یکسره و یکسره ازت سوال نمیپرسه،بلکه بهت کمک میکنه و کمک ها به چه صورته:
    1-وقتی من یه چیزی داوطلبانه هم بگم و اگه غلط باشه،یه استاد خوب سعی میکنه یه جوری از حرف من نتیجه خوبی دربیاره که من تو کلاس ضایع نشم.
    2-هرگز هیچ استادی اینجا گیر نمیده به یه دانشجو،اصلا بهش هیچ ربطی نداره،من دوس دارم تو کلاس بشینم و امتحان هم ندم،فقط دوس دارم بشینم و گوش بدم،همونطور که میدونید اینجا ثبت نام کلاس یه چیز هستش و ثبت نام امتحان یه بحث جداس.
    3-یه استادی داشتم که حتی خارج از وقت کلاس هم برام وقت میگذاشت و توضیج میداد و تو کلاس هم اصلا گیر نمیداد.
    و در کل هیچ چیز نشد نداره و با تلاش و پشتکار میشه موفق بود و استاد هم وظیفه اش کمک هسش و امید دادن و اگه من پیشنیازی نیاز دارم،بگه که من مثلا به عنوان پیش نیاز باید فلان کتاب رو بخونم،نه که بگه کلا نمیشه.
    و در مورد اینکه میگید آلمانیا قوی ترن یه نکته ای رو بگم:
    من تو کتابخونه بودم در بخش گروهیش بعد یه دانشجوی مقطع لیسانس که رشته مهندسی در مقطع لیسانس میخوند،اومد از من یه سوال درسیشو پرسید،سوالش این بود که این کسر چطور ساده میشه !!!
    چیزی که من تو ابتدایی خوندم.(صورت یه کسر بود و مخرج هم یه کسر) نمیدونست که مخرج برعکس میشه و در صورت ضرب میشه.اینا بسیار بسیار ضعیف تر از ما هستن و هرگز قبول نمیکنم که بگید سطح علمیه آلمانیا بالاتر از ایرانیاس.مشکل ما اینجا فقط زبان هستش و متفاوت بودن سبک سیستم آموزشی و سخت گیری استادا رو دانشجو های خارجی.
    ویرایش توسط civil_boy : July 17th, 2017 در ساعت 01:25 AM

Member
    رشته و دانشگاه
    Computer eng, University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط merkava نمایش پست ها
    من این حرفتونو اصلا قبول ندارم. دانشجوی دکترای آلمانی بعد از یه لکچر از من پرسید پواسون که هی میگن یعنی چی! که اصلا من از تعجب چشمام گرد شده بود که در فیلد ما این چجوری تا دکترا بالا اومده بدون امار و احتمال پاس کردن. دانشجوهای لیسانس و فوقشون دروس پایه ی اساسی رو هم پاس نمیکنن بعضا. دانشجوی خوب هم دارن طبیعتا ولی متوسط رو اقلا در رشته/دانشگاه خودم که با دانشگاه تهران مقایسه میکنم واقعا نا امید میشم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)