سفارت امسال خیلی ها رو بیچاره کرد، خیلی ها به winter semester امسال نمیرسند.
سفارت امسال خیلی ها رو بیچاره کرد، خیلی ها به winter semester امسال نمیرسند.
visa-info@tehe.diplo.de
آلمانی یا انگلیسی بنویسید. فارسی ترتیب اثر نمیدن.
زندگی همین امروزه
من دو ماه دیگه ترم زمستانی فوق لیسانسی که اپلای کردم شروع میشه. سفارت میگه اگه الان(مرداد) وقت بگیرم، اردیبهشت وقت میده، با این وضعیت به ترم تابستونیش هم نمیرسم. هیچ راهی نداره زودتر ویزا گرفت؟ این شرکتهای ویزای فوری نمیتونن کاریی کنن؟
http://www.teheran.diplo.de/contentb...ezeit_Visa.pdf
الان August 2017 اگه ثبت نام کنیم، حدود April 2018 بهمون وقت مصاحبه میدن! بعدشم حداقل حداقل یک ماه برای جواب مصاحبه/ویزا!!! ترم تابستونی همون اپریل شروع میشه. اینجوری اصلا نمیتونیم جایی حتی اپلای کنیم، چون هنوز حتی پرتال اپلیکیشن ترم تابستونی هم باز نشده.![]()
Brothers everywhere , Raise your hands into the air
We're warriors , Warriors of the world
Like thunder from the sky , Sworn to fight and die
We're warriors , Warriors of the world
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. من ادمیشنم برایه ترمه وینتر بود ولی چون کلاسا 19 اکتبر شروع می شد و من هم تا جولای وقت نگرفته بودم درخواست دیفر دادم و موافقت کردن که برایه ترمه سامر که شروع کلاساش اپریل 2018 باشه بهم ادمیشن بدن. دیروز که میخواستم وقت سفارت رو بگیرم این فایلی که سایته سفارت گذاشته رو دیدم که ذکر کرده اگر آگوست درخواست وقت بدید زمان احتمالی وقت سفارتتونمیوفته اپریل من هم که کلاسام شروع میشه تا اون موقع. این واقعا دور از انتظاره..............چرا سفارت اینکارو میکنه..............این که نمیشه شما وقت سفارت بگیری بعدش 8 ماه بعد بری برا مصاحبه.
دوستان اگر کسی راه حل پیشنهادی داره مطرح کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)