سلام
از دوستان کسی هست که در دانشگاه Stuttgart در حال تحصیل WAREM باشه؟ میشه به من پیغام بده، چند سوال خیلی فوری داشتم.
ممنون.
سلام
از دوستان کسی هست که در دانشگاه Stuttgart در حال تحصیل WAREM باشه؟ میشه به من پیغام بده، چند سوال خیلی فوری داشتم.
ممنون.
دوستان برای ترم آینده قصد دارم بیام اشتوتگارت، برای خوابگاه هم تو سایت مربوطه اپلای کردم ولی گویا 5 یا 6 ماه زمان میبره. اگه کسی جایی برای اسکان سراغ داره و یا احتیاج به هم خونه اطلاع بده لطفا
ورود من به اشتوتگارت 21 سپتامبر هست.
ضمنا اگر کسی لینک گروه دانشجویان اشتوتگارت رو داره لطفا برام ارسال کنه. سپاس از همگی
سلام
دوستان کسی سمپل resume, motivation letter and research proposal برای دکتری داره؟
اگر دارید لطفا بفرستید.
در کل باید چجوری نوشته بشه؟
ممنون
سلام
از تاپیک کشور آلمان برین بیرون، یه تاپیک مخصوص رزومه و همین چیزا هست. بچه ها نمونه گذاشتن. خودتون هم سرچ کنین پیدا میشه. البته انگیزه نامه با پروپوزال فرق داره. پروپوزال رو باید یکی دو صفحه حداقل (و اگه می تونین هفت هشت صفحه ی درست و حسابی) بنویسین راجع به اینکه ایده تون چیه؟ چرا فکر می کنین این روش جواب میده؟ (که این قسمتش باید لینک بشه به کارهای قبلی ها) نتایج مورد انتظارتون چیه؟
انگیزه نامه که یه چیز کلی تره و باید بگین چه ارتباطی بین کار شما و کار استاد و اون دپارتمان و اینا هست.
سلام دوستان یه سوال کلی دارم. بزای مستر مکانیک این دانشگاه می خوام ببینم اپلیکیشن فی داره؟
سلام دوستان میخواستم نطرتوتنو راجع به رشته مستر waste این دانشگاه بدونم کلا بازار کار بعدش چطوره؟رشته خوبیه؟هر اطلاعاتی
سلام
دوستان من رشتم مهندسی نفته، ولی قصد دارم تغییر رشته بدم، به رشته های مرتبط با hse خیلی علاقه دارم، از دوستان کسی هست که مهندسی محیط زیست یا مدیریت منابع آب پذیرش گرفته باشه ؟ اگر کسی باشه در مورد این رشته ها توضیح بده ممنون میشم ...
دوستان جوابای waste اومد واسه شما؟من که ریجکت شدم
سلام دوستان
ایشالا که سلامت باشین
من برای این هفته دکتری اشتوتگارت مصاحبه دارم
استاد برام ایمیل زدن که میخوایم با رییس دانشکده یه مقدار بیشتر باهات آشنا بشیم
راجع به سوالایی که میپرسن ممنون میشم یه مقدار راهنمایی که پوزیشن و بگیرم.
با کمال احترام
علاقه مندی ها (Bookmarks)