نقل قول نوشته اصلی توسط ameir نمایش پست ها
سلام بچه ها من جمعه صبح پرواز دارم. میشه راهنمایی کنین چه پروسه ای باید توی فرودگاه طی بشه؟ به غیر از پاس و I20 و late arrival letter چی باید دم دست باشه؟ چه فرم هایی باید پر بشه و چه اطلاعاتی ازمون میخوان؟ من 5 ساعت بعد از ورود دوباره به یک شهر دیگه پرواز دارم الان نگران شدم شاید به اون یکی پرواز نرسم.
همین مدارکی که گفتید کافیه. توی هواپیما قبل از ورود به آمریکا یک فرم گمرک بهتون میدن. اگه مواد خوراکی دارید باید توی فرم گمرک اعلام کنید. همچنین اگه پول بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار دارید باید توی فرم گمرک بنویسید. بعدش هم توی فرودگاه یک فرم دیگه برای پول بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار بهتون میدن که همونجا پر می کنید. هیچ مشکلی نداره فقط باید با صداقت اعلام کنید. توضیح بیشتر در مورد این فرمها در پستهای قبلی هست.

بعد از پیاده شدن از هواپیما، تابلوهای توی راهرو رو دنبال کنید برای کنترل پاسپورت. بعد از کنترل پاسپورت چمدونتون رو تحویل میگیرید تا از بازرسی گمرکی رد بشید. بعد چمدون رو دوباره به ایرلاین تحویل میدید تا بذارن توی هواپیمای بعدی. بهتره توی ایران موقع گرفتن کارت پرواز مقصد نهاییتون رو بگید که تگ چمدون رو برای مقصد نهایی بزنن، با اینکه باید موقع ورود به آمریکا چمدون رو تحویل بگیرید و از بازرسی گمرک رد بشید. وقتی چمدون برای مقصد نهایی تگ خورده باشه، کارتون برای تحویل چمدون به هواپیمای بعدی راحت تره.

اگه پرواز ورودیتون به آمریکا تاخیر نداشته باشه، ۵ ساعت فاصله بین پروازها کاملا کافیه و جای نگرانی نیست. اگه پرواز ورودیتون به آمریکا تاخیر زیاد داشته باشه و به پرواز بعدی نرسید، ایرلاین شما رو با اولین پرواز موجود به مقصد نهاییتون میرسونه.