سلام
1- کاملا بستگی به سبک زندگیتون و اینکه کجا زندگی کنین داره. به نظر من برای دو نفر حداقل 1200 تا رو در ماه باید در نظر بگیرین. اما 1400 تا عدد معقول تریه. دیگه خودتون تقسیم کنین دیگه.
2- لطفا سوالایی که ربطی به تاپیک ندارن، تو تاپیک های خودشون بپرسین. ولی من برای جلوگیری از تکرار پست همین جا جواب میدم. در صورتی که بازم در موردش سوال دارین، تو تاپیک خودش یه سوال جداگانه بپرسین. منظورتون از بعد از یه سال چیه؟ شما اگه پست داک میاین که پست داک اینجا کم پیش میاد یه ساله باشه. اگر هم پست داک بگیرین که خب کار دارین و سوال اولتون دیگه برای چی بود؟ به هر حال، همیشه باید قبل از اتمام قرارداد کاریتون به فکر کار جدید باشین و مدت زمان لازم برای کار پیدا کردنتون هم کاملا بستگی به رزومه ی خودتون داره. بعضی ها بعد از تحصیل یه سال می گردن و کار پیدا نمی کنن، بعضی ها هنوز درسشون تموم نشده پیدا می کنن. فقط اگه برین پست داک دیگه سخته بخواین برین تو صنعت. اگه بعدها قصد دارین برین تو صنعت، بهتره بلافاصله بعد از پست داک اولتون سعی کنین یه کار تو صنعت پیدا کنین. وگرنه هر چی بیشتر تو تحقیقات باشین، امکان رفتن به صنعت کمتر و کمتر میشه.
3- بستگی به خودتون داره. من نمی دونم در این زمینه ها روان شناس و مشاور وجود داره یا نه، اما بهتره حتما حتما به اونا مراجعه کنین. هیچ کس اینجا از روحیات شما خبر نداره و نمی تونه بگه آیا اینجا رضایت خواهید داشت یا نه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)