نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا شما با همسرتان قصد ادامه تحصیل دارید؟

رأی دهندگان
162. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله هردو

81 50.00%
  • بله ولی یکی از ما

81 50.00%
صفحه 98 از 103 نخستنخست ... 48888990919293949596979899100101102103 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 971 تا 980 , از مجموع 1027

موضوع: هزینه های زندگی در آلمان و روش های صرفه جویی

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : هزینه های زندگی در آلمان و روش های صرفه جویی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed6156 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان و فعالین انجمن.
    بنده اطلاعاتم و درخواستم رو صادقانه خدمت دوستان ارسال می کنم امیدورام کسی بتونه راهنماییم کنه
    من یک فارغ التحصیل دکتری (منابع طبیعی) هستم و همسرم هم پزشک هستند. در ایران زندگی نسبتا خوبی داریم ولی البته بنده کار ثابت ندارم و حق التدریس دانشگاه هستم. با توجه به جو علمی نا مناسب و همچنین شرایط نامطلوب کاری در رشتۀ بنده و تا حدودی علاقۀ خانمم برای مهاجرت، قصد داریم که اگر شرایط فراهم بشه و من بتونم پست داک یا یک دوره تحقیقاتی مناسب با رشته ام پیدا کنم از ایران مهاجرت کنم. در مورد آلمان کمی تحقیق کردم (با توجه به عدم روابط دیپلماتیک ایران با کانادا و قوانین جدید مهاجرتی آمریکا، آلمان رو انتخاب کرده ام). لذا از دوستانی که تجربه ای مشابه بنده داشته اند خواهشمند ام اگر براشون امکان داره کمی بنده رو راهنمایی بفرمایند.
    1- با حدود 15 هزار یورو پول چقدر در آلمان بدون کار می شه دوام بیاریم.
    2- چقدر امکان پیدا کردن کار برای بنده و یا همسرم وجود داره (بعد از یک سال)
    3- با توجه به اینکه الان من در ایران زندگی نسبتا مناسبی دارم آیا به نظر شما در آلمان می تونم به رضایت بیشتر دست پیدا کنم یا خیر؟

با تشکر فراوان
    سلام
    1- کاملا بستگی به سبک زندگیتون و اینکه کجا زندگی کنین داره. به نظر من برای دو نفر حداقل 1200 تا رو در ماه باید در نظر بگیرین. اما 1400 تا عدد معقول تریه. دیگه خودتون تقسیم کنین دیگه.
    2- لطفا سوالایی که ربطی به تاپیک ندارن، تو تاپیک های خودشون بپرسین. ولی من برای جلوگیری از تکرار پست همین جا جواب میدم. در صورتی که بازم در موردش سوال دارین، تو تاپیک خودش یه سوال جداگانه بپرسین. منظورتون از بعد از یه سال چیه؟ شما اگه پست داک میاین که پست داک اینجا کم پیش میاد یه ساله باشه. اگر هم پست داک بگیرین که خب کار دارین و سوال اولتون دیگه برای چی بود؟ به هر حال، همیشه باید قبل از اتمام قرارداد کاریتون به فکر کار جدید باشین و مدت زمان لازم برای کار پیدا کردنتون هم کاملا بستگی به رزومه ی خودتون داره. بعضی ها بعد از تحصیل یه سال می گردن و کار پیدا نمی کنن، بعضی ها هنوز درسشون تموم نشده پیدا می کنن. فقط اگه برین پست داک دیگه سخته بخواین برین تو صنعت. اگه بعدها قصد دارین برین تو صنعت، بهتره بلافاصله بعد از پست داک اولتون سعی کنین یه کار تو صنعت پیدا کنین. وگرنه هر چی بیشتر تو تحقیقات باشین، امکان رفتن به صنعت کمتر و کمتر میشه.
    3- بستگی به خودتون داره. من نمی دونم در این زمینه ها روان شناس و مشاور وجود داره یا نه، اما بهتره حتما حتما به اونا مراجعه کنین. هیچ کس اینجا از روحیات شما خبر نداره و نمی تونه بگه آیا اینجا رضایت خواهید داشت یا نه.

نقل قول نوشته اصلی توسط especial نمایش پست ها
    سلام
    1- کاملا بستگی به سبک زندگیتون و اینکه کجا زندگی کنین داره. به نظر من برای دو نفر حداقل 1200 تا رو در ماه باید در نظر بگیرین. اما 1400 تا عدد معقول تریه. دیگه خودتون تقسیم کنین دیگه.
    2- لطفا سوالایی که ربطی به تاپیک ندارن، تو تاپیک های خودشون بپرسین. ولی من برای جلوگیری از تکرار پست همین جا جواب میدم. در صورتی که بازم در موردش سوال دارین، تو تاپیک خودش یه سوال جداگانه بپرسین. منظورتون از بعد از یه سال چیه؟ شما اگه پست داک میاین که پست داک اینجا کم پیش میاد یه ساله باشه. اگر هم پست داک بگیرین که خب کار دارین و سوال اولتون دیگه برای چی بود؟ به هر حال، همیشه باید قبل از اتمام قرارداد کاریتون به فکر کار جدید باشین و مدت زمان لازم برای کار پیدا کردنتون هم کاملا بستگی به رزومه ی خودتون داره. بعضی ها بعد از تحصیل یه سال می گردن و کار پیدا نمی کنن، بعضی ها هنوز درسشون تموم نشده پیدا می کنن. فقط اگه برین پست داک دیگه سخته بخواین برین تو صنعت. اگه بعدها قصد دارین برین تو صنعت، بهتره بلافاصله بعد از پست داک اولتون سعی کنین یه کار تو صنعت پیدا کنین. وگرنه هر چی بیشتر تو تحقیقات باشین، امکان رفتن به صنعت کمتر و کمتر میشه.
    3- بستگی به خودتون داره. من نمی دونم در این زمینه ها روان شناس و مشاور وجود داره یا نه، اما بهتره حتما حتما به اونا مراجعه کنین. هیچ کس اینجا از روحیات شما خبر نداره و نمی تونه بگه آیا اینجا رضایت خواهید داشت یا نه.
    especial عزیز کاملا درست گفتن. اما این نکته هم برای آلمان وجود داره که شما باید زبان آلمانی رو بلد باشید برای کار پیدا کردن. شاید اولش با انگلیسی بیاید اما بدون زبان المانی زندگی واقعا سختتره. هم برای کار و هم برای روال زندگی.
    ...Move and the way will open

ApplyAbroad Veteran

بنده اطلاعاتم و درخواستم رو صادقانه خدمت دوستان ارسال می کنم امیدورام کسی بتونه راهنماییم کنه
    من یک فارغ التحصیل دکتری (منابع طبیعی) هستم و همسرم هم پزشک هستند. در ایران زندگی نسبتا خوبی داریم ولی البته بنده کار ثابت ندارم و حق التدریس دانشگاه هستم. با توجه به جو علمی نا مناسب و همچنین شرایط نامطلوب کاری در رشتۀ بنده و تا حدودی علاقۀ خانمم برای مهاجرت، قصد داریم که اگر شرایط فراهم بشه و من بتونم پست داک یا یک دوره تحقیقاتی مناسب با رشته ام پیدا کنم از ایران مهاجرت کنم. در مورد آلمان کمی تحقیق کردم (با توجه به عدم روابط دیپلماتیک ایران با کانادا و قوانین جدید مهاجرتی آمریکا، آلمان رو انتخاب کرده ام). لذا از دوستانی که تجربه ای مشابه بنده داشته اند خواهشمند ام اگر براشون امکان داره کمی بنده رو راهنمایی بفرمایند.
    3- با توجه به اینکه الان من در ایران زندگی نسبتا مناسبی دارم آیا به نظر شما در آلمان می تونم به رضایت بیشتر دست پیدا کنم یا خیر؟

با تشکر فراوان
    سلام

البته همونطور که دوستان گفتند هزینه زندگی شما کاملا بستگی به سبک زندگی و شهر و ایالتی که در اونجا زندگی خواهید کرد داره، ولی تجربه شخصی من این هست که اگر بتونین موقعیت پست داک فول تایم با قرارداد 100% بدست بیارید، زندگی کاملا راحتی بهمراه همسرتون خواهید داشت. مخصوصا اگر سابقه کاری خوبی در ایران داشته باشید و به اصطلاح stufe شما برای ثبت در قراردادتون بالا باشه. قبل از پیدا کردن کار، با 15هزار یورو بسته به مدیریت مالی و شهر مقصد، بین 9 الی حداکثر 12 ماه اینجا زندگی خواهبد کرد.
    خیلی خلاصه جواب سوالهای دیگه تون (که همخونی با عنوان این فروم نداره) رو میدم. پیدا کردن کارهای غیرآکادمیک مخصوصا با مدرک بالایی که شما دارید در اینجا کمی دشوار هست. البته بازهم کاملا بستگی به رشته، رزومه، و البته شانستون داره. ولی دشوار هست.

پیشنهاد صادقانه من به شما این هست که با توجه به مدرک دکترایی که دارید این ریسک رو که به اینجا بیایید و شهر به شهر دنبال کار بگردید رو نکنین. بلکه از همون ایران و با دقت و سر فرصت برای موقعیتهای پست داک (یا حتی کاری) در آلمان اقدام کنید.

موفق باشید

Banned

با تشکر فراوان
    سلام

حالا شما میخوای برای کار در المان اقدام کنی کلا درخواستتون برای سفارت چیه ؟
    این مهمه چون قدم اول مشخص میکنه

درمورد کانادا که شما میتونید درخواست بدید مشکلی نداره
    درمورد امریکا اگر شما خدمت سربازیتون در سپاه باشه پرونده شما کلیرنس میخوره و پرونده میره برای بررسی امنیتی fbi-مالیات-شهرداری و....و افسر مصاحبه کننده براتون 11 تا سوال امنیتی میفرسه که باید جواب بدید وارسال کنید حدود 2 ماه یا غیره طول میکشه

درمورد المان هم روابط زیاد خوبی وجود نداره اینو قبلا افسر سفارت به ما گفت بخاطر همینه که سخت میگیرن و ویزا به این راحتی نمیدن

از همین ایران هم میتونی به سایت مربوطه مراجعه کنی و مدارک خودت را ارسال کنی تا منتظر باشید کدوم کارفرما با توجه به مهارت وزبان المانی (که مهمتره) و انگلیسی و... شما را قبول کنه ودعوتنامه بفرسته
    قانونا کارفرما اگر بخواد نیرو از خارج بگیره باید در اون منطقه المان 6 ماه روزنامه بزنه که نیرو می خواد و بگه که در اون منطقه نیروی کاری را پیدا نکردم واقدام به خارج کنه

شما به محض اینکه وارد المان بشید اینطوری بگم اسمتون در سیستم مالیاتی ثب میشه مثلا اگر شما حتی یه کبریت هم بخرید فروشند ه فاکتور ثب میکنه ومالیات اون را ازتون میگیره چون اینا به کشورشون اعتماد دارن که این هزینه ها برای خرج مردم صرف میشه
    اگر کار پیدا کردید بستگی حقوق بابای 3500 یورو دارقبلا چیزی که میدنستم زیر این حقوق کسی نباید استخدام بشه واگر کسی پیشنهاد 4000 یویروریی به شما کرد بدون هیچ تردیدی قراردادا را امضائ کنید
    این حقوق کلا برای شما نیست بیمه هزینه خوراک کمک به المان شرقی مالیات و... کم بشه میمونه مثلا 2750 یورو یا بیشتر - شما میخواهید خونه بگیرید -غدا-رفت امد و... داشته باشد ببینید چقدر براتون پس انداز میشه؟
    در المان اینطوری نیست که مثلا طرف دکترا داره پس حقوقش بیشتره نه ---این حقوق بعد از چند سال سابقه بیشتر میشه واگر خونه قسطی هم بخرید دولت به حقوق شما نگاه میکنه 50 درصدد پول میدید و بقه اون از حقوقتون کم میشه حالا شما 4000 ییو هم بگیرید 2000 یورو بابت قسط خونه کم میشه وقتی دولیت اینو ببینه بهتون خونه اقساطی نمیده چون حقوق شما کم هست

Junior Member

سلام دوستان. نمی دونم مطرح کردن این سوال در این قسمت درسته یا نه. اگه بتونین راهنمایی کنید ممنون میشم. من ارشد مهندسی شیمی هستم و می خوام برای کار به آلمان بیام. شنیدم می تونم ویزای کار در آلمان به مدت 6 ماه بگیرم و با شرکت های مرتبط برای پیدا کردن شغل مکاتبه کنم قبل اینکه بیام آلمان و بعد از گرفتن ویزا به آلمان بیام و به مصاحبه کاری که از قبل تعیین شده برم تا کار مناسبی پیدا کنم. می خواستم بدونم این چقد صحت داره و اینکه من خودم به سرچ شرکت های مورد نظر بپردازم و برای گرفتن ویزا اقدام کنم یا اینکه از موسسات مرتبط کمک بگیرم؟
    من زبان انگلیس در حد آیلتس 6 دارم و آلمانی بلد نیستم. و به اندازه 40 تا 45 میلیون می تونم هزینه کنم. ممنون میشم راهنمایم کنید برای پیدا کردن کار تو آلمان چیکار باید بکنم و شرکت های که تو آلمان نیروی خارجی میگیرن بهم معرفی کنید.
    باتشکر

Junior Member

با سلام
    بنده تا 2 هفته دیگه باید برم آلمان و ویزام هم از نوع (جاب سیکر 6 ماهه )هستش .میخواستم از دوستان محترم که در این زمینه تجربه دارن بپرسم که برای یه شخص تازه وارد مثل من که دارای مدرک لیسانس مکانیک و 4 سال سابقه کار مرتبط هست آیا فرصت کاری برای حداقل میزان مورد نظر بلو کارت یعنی حدود 40000 یورو در سال هست؟
    در ضمن میخواستم بدونم این درآمد در آلمان در چه میزانه مثلا حقوق بالایی به حساب میاد ؟متوسطه ؟کمه یا اصلا بخور و نمیره ؟
    بعدش هم شنیدم که تو آلمان قسمت زیادی از حقوق میره پای مالیات حالا سوالم اینه یعنی مثلا نصف حقوق رو میگیرن؟و آیا با باقی موندش میشه زندگی راحتی داشت؟
    من از اول دارم میرم دوسلدورف و تا زمانی که کار پیدا کنم خونه عموم می خوام بمونم البته غیر از خرج اجاره شاید بقیه خرجها مثل خورد و خوراک رو داشته باشم به نظر شما با این وضعیت رو ماهی چند یورو برای مخارج باید حساب کنم>ممنونم از همگی

Senior Member VividNed آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed15467 نمایش پست ها
    با سلام
    بنده تا 2 هفته دیگه باید برم آلمان و ویزام هم از نوع (جاب سیکر 6 ماهه )هستش .میخواستم از دوستان محترم که در این زمینه تجربه دارن بپرسم که برای یه شخص تازه وارد مثل من که دارای مدرک لیسانس مکانیک و 4 سال سابقه کار مرتبط هست آیا فرصت کاری برای حداقل میزان مورد نظر بلو کارت یعنی حدود 40000 یورو در سال هست؟
    در ضمن میخواستم بدونم این درآمد در آلمان در چه میزانه مثلا حقوق بالایی به حساب میاد ؟متوسطه ؟کمه یا اصلا بخور و نمیره ؟
    بعدش هم شنیدم که تو آلمان قسمت زیادی از حقوق میره پای مالیات حالا سوالم اینه یعنی مثلا نصف حقوق رو میگیرن؟و آیا با باقی موندش میشه زندگی راحتی داشت؟
    من از اول دارم میرم دوسلدورف و تا زمانی که کار پیدا کنم خونه عموم می خوام بمونم البته غیر از خرج اجاره شاید بقیه خرجها مثل خورد و خوراک رو داشته باشم به نظر شما با این وضعیت رو ماهی چند یورو برای مخارج باید حساب کنم>ممنونم از همگی
    ۴۰۰۰۰ یورو در سال حقوق متوسطی هست و شما راحت میتونید یه کار با این حقوق پیدا کنید. از حقوق ماهانه تون ۴۰% میره بابت بیمه, مالیات, بازنشستگی و یه سری چیزای دیگه. با مابقی حقوق میشه خوب زندگی کرد, نگران نباشید.
    هزینه خورد و خوراک هم بستگی به خودتون داره, بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ یورو. (البته با کمتر از ۱۰۰ یورو هم میشه زندگی کرد!)
    ... Stay Hungry ... Stay Foolish

Junior Member saeid3381 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    زبان وادبیات روسی - دانشگاه تهران

با سلام

من قصد دارم یک دوره کار آموزی در آلمان بگذرونم که به گفته خودشون طبق قرارداد حقوق میدن!

حالا خواستم در مورد هزینه زندگی در آلمان که شامل همه موارد خوراک، پوشاک، مسکن + تفریحات در حد معقول هستش، بدونم؛ مثلا یه کارآموز ماهانه حداقل و حداکثر چند یورو باید پول داشته باشه تا مواردی که گفتم رو بتونه فراهم کنه؟

تشکر فراوان

Senior Member bayazee آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid3381 نمایش پست ها
    با سلام

من قصد دارم یک دوره کار آموزی در آلمان بگذرونم که به گفته خودشون طبق قرارداد حقوق میدن!

حالا خواستم در مورد هزینه زندگی در آلمان که شامل همه موارد خوراک، پوشاک، مسکن + تفریحات در حد معقول هستش، بدونم؛ مثلا یه کارآموز ماهانه حداقل و حداکثر چند یورو باید پول داشته باشه تا مواردی که گفتم رو بتونه فراهم کنه؟

تشکر فراوان
    تا جایی که من شنیدم ظاهرا سفارت برای کارآموزی ویزا نمی ده یا حداقل خیلی سخت ویزا می ده. چند نفری که من مستقیما ازشون شنیدم و اقدام کرده بودن همه ریجکت شدن.
    باز شاید در موارد خاص بشه.

Junior Member saeid3381 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    زبان وادبیات روسی - دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط bayazee نمایش پست ها
    تا جایی که من شنیدم ظاهرا سفارت برای کارآموزی ویزا نمی ده یا حداقل خیلی سخت ویزا می ده. چند نفری که من مستقیما ازشون شنیدم و اقدام کرده بودن همه ریجکت شدن.
    باز شاید در موارد خاص بشه.
    ممنون از پاسختون

البته که برای خود کارآموزی سفارت نمیتونه مستقیما ویزا و اجازه اقامت بده... ویزایی که میگیرم برای یک مصاحبه عمومی هستش و نه خود کار آموزی...

شما از هزینه ها اطلاع داردید؟ مثلا ماهانه چقدر باید پول باشه تا طرف خوراک و پوشاک و مسکن و تفریحش رو جواب بده؟ (حداقل و حداکثر رو بفرمایید اگه ممکنه)