سلام

با اجازه دوستان با تجربه، من میخوام یه نکته ای که در مورد ایمیل زدن به اساتید برام مفید بوده را بگم.
من خودم در حال اپلای هستم و خوب ایمیل زدن را چند وقتی هست شروع کردم (حدودا 1 ماه). من از تمام کسانی که تا به الان بهشون ایمیل زدم جواب گرفتم (به جز یه استرالیایی).

ایمیل من شامل سه بخش هست:
1) معارفه
2) ارتباط کارم با استادی که بهش ایمیل زدم
3) خلاصه ای از رزومه ام

در بخش معارفه من خیلی کوتاه رشته ام و دانشگاهی که ازش فارغ التحصیل شدم را میگم. من حتی معدل را هم نمیگم با اینکه معدلم خوبه. بعدش عوان تزم را اشاره میکنم بدون هیچ توضیح دیگری. همین

در بخش ارتباط کارم با استاد، من یکی از مقالاتش را که قبلا خوندم رو بهش اشاره میکنم. بعدش به یکی از کارهای اخیرش که مربوط به کار من هست اشاره میکنم و یک نکته ای که به ذهنم میرسه که میشه توسط اون روشش را بهبود بده رو ذکر میکنم. همچنین، اگر استاد lab داشته باشه به سایتش میرم و تحقیقاتی که در حال حاضر تیمش بر روی اونها در حال کار هستند رو میخونم و به اون موضوعاتی که علاقه دارم اشاره میکنم. کلا به نظر من وزن بسیار زیادی را باید به این بخش از ایمیل داد.

در بخش سوم هم به صورت Bullet point، خلاصه ای از رزومه ام (مثل مقالات isi، نمره زبان، زبان های برنامه نویسی که باهاشون کار میکنم و ... ) را اشاره میکنم.

کلا همونطور که چند تا از دوستان هم همیشه اینجا تاکید میکنن، استادا خیلی راحت میتونن بفهمند که ایمیل شما تمپلیتی هست یا نه. به نظر من باید ایمیل را خیلی ویژه برای استاد مربوطه نوشت تا اون بفهمه که شما واقعا مشتاق هستین که باهاش کار کنید. ممکنه کمی در ابتدا وقت گیر به نظر بیاد ولی بسیار مفید و نتیجه بخش هست.

ممنون