سلام آيا فونت آزمون خوب و خواناست امكان زوم وجود داره ؟ براي كسايي كه چشمشون ضعيفه ؟
سلام آيا فونت آزمون خوب و خواناست امكان زوم وجود داره ؟ براي كسايي كه چشمشون ضعيفه ؟
ممنونم مرسي ، تازه شروع كردم براي همين اطلاعي از تي پي او ها ندارم
باز هم ممنونم
برای آزمون 10 مارس در مرکز سنجش یکی از شرکت کنندگان فقط کارت ملی همراهش بود که تاریخ اعتبار هم نداشت . از ورودش جلوگیری کردن که موضوع هم به تنش کشیده شد و یک مقداری طرفین با هم بد صحبت کردن. دقت کنید که حتما 2 کارت شناسایی بهمراه بیارید مثلا اگر شناسنامه شما قدیمی هست و کارت ملی تون هم اعتبارش تمام شده ، یک گواهی نامه رانندگی که اعتبارش نگذشته رو بیارید. در غیر اینصورت نه تنها از آزمون دادن محروم میشید بلکه پول شما هم برای اون آزمون استرداد نمیشه. یعنی خسارت محض.
یه سوال واسه من پیش اومده،فرمت لانگ واسه همه کسانی که تو یه تایم و یه سنتر مشخص امتحان دارن یکیه؟ مثلا همه لیسنینگشون لانگه؟
و اگه فرق میکنه کسی که زودتر ریدینگ و لیسنینگش تموم میشه بهش میگن از سالن بره بیرون یا خودش باید به محض تموم شدن سالنو ترک کنه؟
سلام دوستان. من کارت ملی ام از اون قدیمی هاست که انقضاش خیلی وقته گذشته.دیروز رفتم اقدام کردم برا هوشمند گفتند 3 ماه بعد اس ام اس می یاد که اماده هست بیایید بگیرید. ولی پاسپورت و گواهینامه ام تاریخ اعتبارش نگذشته. با این شرایط می تونم برم امتحان. مشکلی پیش می یاد؟ چون هزینه امتحان زیاد شده می ترسم برم هزینه کنم بعد یا اجازه ورود ندن یا نمره ام رو اعلام نکنند.ممنون میشم جواب بدید
سلام
بچه ها من تو دوتا اسپیکینگ (ایندیپندنت) حدود پنج ثانیه تو هر کدوم کم اوردم. ولی بقیه ی اسپیکینگ ها رو خوب زدم. کسی تجربه ی مشابه داره که بهم بگه چفدر نمره کم شده ازش؟ ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)