صفحه 51 از 53 نخستنخست ... 41424344454647484950515253 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 501 تا 510 , از مجموع 525

موضوع: آنچه در روز آزمون تافل iBT بايد بدانيم!!!

پیش فرض پاسخ : آنچه در روز آزمون تافل iBT بايد بدانيم!!!

سلام آيا فونت آزمون خوب و خواناست امكان زوم وجود داره ؟ براي كسايي كه چشمشون ضعيفه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Fahimehtariha نمایش پست ها
    سلام آيا فونت آزمون خوب و خواناست امكان زوم وجود داره ؟ براي كسايي كه چشمشون ضعيفه ؟
    سلام
    بنده که تاکنون ندیدم کسی از فونت و ناخوانا بودن بخش ریدینگ شکایتی داشته باشد بویژه از دوستانی که از عینکهای با نمره های بالا استفاده می کنند! پس جای هیچ نگرانی نیست. در ضمن شما اگر آزمونهای تی پی او را دیده باشید دقیقا فونت آزمون اصلی مانند همان است.
    پیروز باشید.

ممنونم مرسي ، تازه شروع كردم براي همين اطلاعي از تي پي او ها ندارم
    باز هم ممنونم

Member
    رشته و دانشگاه
    Rice University - Business Administration

برای آزمون 10 مارس در مرکز سنجش یکی از شرکت کنندگان فقط کارت ملی همراهش بود که تاریخ اعتبار هم نداشت . از ورودش جلوگیری کردن که موضوع هم به تنش کشیده شد و یک مقداری طرفین با هم بد صحبت کردن. دقت کنید که حتما 2 کارت شناسایی بهمراه بیارید مثلا اگر شناسنامه شما قدیمی هست و کارت ملی تون هم اعتبارش تمام شده ، یک گواهی نامه رانندگی که اعتبارش نگذشته رو بیارید. در غیر اینصورت نه تنها از آزمون دادن محروم میشید بلکه پول شما هم برای اون آزمون استرداد نمیشه. یعنی خسارت محض.

Junior Member

یه سوال واسه من پیش اومده،فرمت لانگ واسه همه کسانی که تو یه تایم و یه سنتر مشخص امتحان دارن یکیه؟ مثلا همه لیسنینگشون لانگه؟
    و اگه فرق میکنه کسی که زودتر ریدینگ و لیسنینگش تموم میشه بهش میگن از سالن بره بیرون یا خودش باید به محض تموم شدن سالنو ترک کنه؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط atiyeh1985 نمایش پست ها
    یه سوال واسه من پیش اومده،فرمت لانگ واسه همه کسانی که تو یه تایم و یه سنتر مشخص امتحان دارن یکیه؟ مثلا همه لیسنینگشون لانگه؟
    و اگه فرق میکنه کسی که زودتر ریدینگ و لیسنینگش تموم میشه بهش میگن از سالن بره بیرون یا خودش باید به محض تموم شدن سالنو ترک کنه؟
    سلام
    جواب سوال یک نمی دونم چون با سایر افراد صحبت نکردم ولی سوال دو. به شما نمیگن برو بیرون. ولی از ده دقیقه استراحت بهتر هست استفاده کنید. موفق باشید

Member
    رشته و دانشگاه
    Rice University - Business Administration

نقل قول نوشته اصلی توسط atiyeh1985 نمایش پست ها
    متفاوت هست. در همون روز آزمون به یکی لیسنینگ لانگ میخوره و به دیگری ریدینگ لانگ. اجباری به بلند شدن نیست و بعد از اتمام بخش ها بر اساس پیام سیستم به شما ، میتونید از وقت استراحت استفاده بکنید

Junior Member

سلام دوستان. من کارت ملی ام از اون قدیمی هاست که انقضاش خیلی وقته گذشته.دیروز رفتم اقدام کردم برا هوشمند گفتند 3 ماه بعد اس ام اس می یاد که اماده هست بیایید بگیرید. ولی پاسپورت و گواهینامه ام تاریخ اعتبارش نگذشته. با این شرایط می تونم برم امتحان. مشکلی پیش می یاد؟ چون هزینه امتحان زیاد شده می ترسم برم هزینه کنم بعد یا اجازه ورود ندن یا نمره ام رو اعلام نکنند.ممنون میشم جواب بدید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Master of Civil-Environmental engineering-SBU

نقل قول نوشته اصلی توسط kanooon نمایش پست ها
    سلام دوستان. من کارت ملی ام از اون قدیمی هاست که انقضاش خیلی وقته گذشته.دیروز رفتم اقدام کردم برا هوشمند گفتند 3 ماه بعد اس ام اس می یاد که اماده هست بیایید بگیرید. ولی پاسپورت و گواهینامه ام تاریخ اعتبارش نگذشته. با این شرایط می تونم برم امتحان. مشکلی پیش می یاد؟ چون هزینه امتحان زیاد شده می ترسم برم هزینه کنم بعد یا اجازه ورود ندن یا نمره ام رو اعلام نکنند.ممنون میشم جواب بدید
    من که امتحان دادم گواهینامه و پاسپورت قابل قبول بود ولی برای اطمینان زنگ بزن سنتری که میخوای امتحان بدی.

سلام
    بچه ها من تو دوتا اسپیکینگ (ایندیپندنت) حدود پنج ثانیه تو هر کدوم کم اوردم. ولی بقیه ی اسپیکینگ ها رو خوب زدم. کسی تجربه ی مشابه داره که بهم بگه چفدر نمره کم شده ازش؟ ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)