دوستان کسی می دونه برای این دانشگاه نیاز به واکسناسیون برای ارائه به سفارت هست یا نه؟
مرسی
دوستان کسی می دونه برای این دانشگاه نیاز به واکسناسیون برای ارائه به سفارت هست یا نه؟
مرسی
ویرایش توسط rtrt : June 13th, 2016 در ساعت 02:33 AM
راجع به واکسن من پرسیدم از دانشجوهای اینجا و گفتن تاحالا کسی ازمون چیزی نخواسته
دانشگاه واقعا بزرگ و خوبیه. ایرانی هم کم نداره
اونایی که امیگو دارن برن بیمه ی درمانی سیلور isi رو بخرن تا پول بیمهی گرون دانشگاه رو ندن
من برای FAll 2018 از اینجا پذیرش دارم.
کسی هست؟
نمیدونم شهرش چجوریه؟ بالاخره 5 سال فرصت کمی نیست.
ممنون
دوستان بین این دانشگاه و Kansa state university هر دو با فاند کامل نظر بدین.
فاند اینجا سالی 16000 تاست. خوبه؟ سیو میشه؟
البوکرکی: من تقریبا 20 روز تو این شهر بودم، شهرش خوبه، ولی اروم تره نسبت به کلان شهرای معمولی، حمل و نقل عمومیشو دارن بهتر میکنن؛ خیلی ارزونه، خونه دو بلاکی دانشگاه رو 500 دلار میتونین رنت کنین؛ محیط دانشگاهش و جو غیردرسیش هم خوبه دوستام راضی بودن؛ تعداد سرخپوستا و مکزیکیا بیشتره (مثلا واشنگتن ماینوریتی آفریقایی-آمریکایی هان)؛ دیگه دونتون خیلی شلوغی نداره؛ هواش شبیه اب و هوای ایرانه بیشتر، میتونین اسکی و هایکینگ و ... برین اگه دوست دارین، حالا من همینا به ذهنم میرسه؛ میپرسم واسه 16000 تا که منطقیه یا نه
1) ایمیل بزنین نه به امید پذیرش و فاند، اهمیتش اینه بدونین استاده پول داره یا نه، بعضیا بعد اپلای، رو ایمیل ریپلای میزنن
2) هرکسی نا امیدتون کرد رو جدی نگیرین
3) توصیه من اینه در حد بودجه تون هر چقدر میتونین اپلای کنین
دوستان کسی اینجا اطلاعی از رنک این دانشگاه تو ریاضی داره؟
من برای دکتری پذیرش فول فاند دارم اما بین این و KSU موندم!!!!!!!
دوست عزیز اگه نمیتونی راهنمایی کنی، طعنه نزن چون من الان راهنمایی میخوام.
اینجا مگه فروم مربوط به این دانشگاه نیست؟؟؟
دقت کن گفتم بین اینجا و ksu موندم. یعنی از هر دو جا پذیرش دارم و الان انتخابام محدودترباید بشه بر اساس جو دانشگاه، اساتید و محیط شهر.
چون من تا حالا تو این شهر و دانشگاه نبودم.سوال پرسیدن از بچه هایی که اونجا هستن به مراتب منطقی تر از رجوع کردن به سایتهاس.
ویرایش توسط elaheab : March 25th, 2018 در ساعت 09:23 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)